Kādēļ gribu lielu vainagu?

Šoreiz psiholoģija. Gribu tādu pamatīgu vainagu pats arī uzpīšu. Bet kaut kā citos nenovēroju vēlmi pēc milzīga vainaga. :)
Vai kādam ir kādas idejas, bez lielummānijas? Pagājušo gad uzpinu tādu kas platāks par pleciem. :D Tā itkā zaļš mākonis sekotu, peldētu pakaļ. Kā tulkojat vēlmi pēc gigantiska vainaga?

Piparkuka  Pats saproti, ka muļķīga tēma, vai ne?!... Nozīmē tikai to, ka nav miera un skaidrības dzīvē. Gribas, lai visi vai kāds ievēro. Un pašam ar sevi nepietiek! Neesi pašpietiekams.

AivarsN  Dāmām būtu brīnišķīga iespēja izcelties ar prasmīgi uzpītu vainagu,piesaistot savu izredzēto. Katrai zālītei un ziediņam,kas vainagā ielikta,ir sava nozīme un īpaša enerģija,kas nu kuram vairāk vajadzīga. Var jau netā pameklēt,ja ir uzņēmība. Pīt vainagu pašam,nebūs gluži tas,bet ja nav cerību no kādas to saņemt,tad kāpēc gan ne. Ozola zari ir tikai pamats. Vismaz sarkano āboliņu noteikti pievieno.

_Krasula_  Labāk nezināt kādēļ, jo izskaidrojums var iznīcināt šo vēlmi. Viss neparastais, nestandarta, oriģinālais iedvesmo un paceļ virs ikdienas. Priecīgus! :)

Vaukskis  Manuprāt, tas ir tādēļ, ka tevi sauc Jānis un tu nevari ciest, ka kārļi, marģeri, māri un visādi citādi vasaras saulgriežu svētkos arī šad tad šur tur rotājas ar to, kas tiem pēc noklusējuma nav paredzēts.

Deavids  Es ātri lasot izlasīju virsrakstā"Kādēļ gribu lielu vagīnu".
Tfu bļin, te par kaut kādu vainagu runa

Bachata  Meitai uzturlīdzekļus pārskaitīji, vainagu pinēj?

gobis  reiz būs liels vainags,
ar - lentām ...

Piparkuka  Nu redz kā !.....

Deavids  Aizej bērniem ko ēst pagatavot, aizrādītāja vainaga pinējam, viņš pats zinās ko ar uzturlīdzekļiem darīt.

AivarsN  Viola,sarkanais āboliņš ir vīrišķajai enerģijai,lietojams arī tējā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu