Skaudība

Kas ira skaudība ?Tad kad nekā nava vai tad kad trūkst kautkas ? Vai tas ira cilvēku izdomājums apzīmējumam uz citiem kad nezina kas citiem ira vai nava prātā par viņu pašu ?

av2  Viola - taa daarzinna love, tas par Tevi?
Man bija skaudiibinna grauzsi par lietaam, kas nemaz nav lietas, un neviens taa arii neuzminees, kas bija..un izbija.
A taa, nee , jo vecaaks palieku, jo vairaam man daudzkas vienkaarssi ir vienalga. Gribas klusumu, un vienam buut , vai buuut ar kaadu, kas to arii noveerteetu . Hmmm, varbuut sanaak, ka skauzzu cilveekus, kas var atllauties to ....klusumu utt ?

edding  Skaudība ir grēks.
Ir gadījies, kad viens saka, ka man skaužot. Bet patiesība parasti ir tāda, ka man ir daudz vairāk, vai labāks, kvalitatīvāks kaut kas par to, ko tas 1 cilvēks domā, ka es skaužu. Vai nu nezina, ka man ir labāks, jeb citi argumenti beigušies, nezinu.

edding  Drole un tessa, cik niki būtu ieteicams. Un cik niki jums pašām ir? Kā jūs pārbaudat savus apgalvojumus? Es to jautāju tamdēļ, ka man ir bijuši piedēvēti kādi 30 niki, ar kuriem man nav bijis nekāda sakara. Savukārt, kad jums piedēvē kādu, tad lecat uz dakšām un ceļat baigo brēku. Nav te gadījumā par to baļķi acī? Un kamdēļ jums par to tā sāp sirds.

fargo  mana liecība/paceļ labo roku/. pazīstu abas sievietes. ļoti labas un interesantas personības. tieši labas, ne ļaunas.
par to, cik nikiem vajag būt?
bet kam daudz? manis pēc, Dieva zoodārzā gandrīzvisiem vietas pietiek. ganaties. visi niki. tikai netēlojiet, ka tie ir dažādi cilveki. gribas 19 nikus? da lūdzu! uz veselību. problēma ir izlikšanās, nevis burtu izkārtojums.

Drole  >12:44

Man neruup, cik kuram niki, JA tie tiek lietoti, lai apietu komentu limitu diskusijaas. Tomeer, ja vienaa teemaa lietotaajs izpauzhas ar 5 un vairaak nikiem, kuri vai nu savaa starpaa sarunaajas, vai katrs pauzh savstarpeeji pretruniigus viedokljus, tas vairs nav spams un trollings, bet mentaalaas kliinikas filiaale, kas atbaida normaalus diskutantus.

Piemeers, kur teemas un 2.-5. komentu autors ir viena un taa pati beediigi slavenaa persona:

http://attiecibas.jautajums.lv/1374815

dzjuuda  Paprasat tak gūglei!
Tā visu zin! Visu - kas kam ira un kas kam nava :D

Definīcijas arī viņa zin´a :)

lapukoks  Skaudība, manuprāt , rodas tad kad kāds cilvēks gūst panākumus neatbilstoši apkārtesošo līdzcilvēku taisnības izjūtu, morāli utt. Ja kāds saka: "tam tur, redz, iet labi, bet man galīgi neiet...es jautāju - kas Tev vairāk nepatīk? Tā pirmā vai tā otrā sadaļa? Ja tikai otrā - tas ir normāli, ja abas - vēl var saprast, bet ja tikai pirmā - nu tāir tīrā skaudība.

Vispār jau skaudība ir spēcīgs motivators. Atliek tikai to atmodināt. Uljanovs manipulējot ar masu apziņu uzmenedžēja revolūciju - sak viņiem ir, bet jums nav, atņemsiet - un būs vienlīdzība!
Rodas iespaids, ka taisnība un vienlīdzība tikai tàpēc vajadzīgas, lai līdzcilvēkos neizprovocētu skaudību un greizsirdību...

Vanga  komunisms-no katra pēc spējām, katram pēc vajadzībām, kapitālisms-no katra pēc spējām, katram pēc nopelniem, divu gadu laikā nopelnīt veselu pagastu zemes vienkārši pazīstot vajadzīgos cilvēkus-tā ir Latvija.
skauģus privātajā sfērā gan nesaprotu! tak novēliet laimi tiem, kas jūs neizvēlējās un aizmirstiet nekavējoties! vīrietis/sieviete nav lapa vējā, kuru pret savu gribu var kaut kur transportēt un finālā zagsā ietransportēt. Jābūt kopā ar tiem, kuri to paši arī grib, un būs pulka jautrāk!

davis_  Bērnībā aizliegums priecāties, kad ir pinīgi dabīga vēlme to darīt, rada skaudību. Tā vismaz Helingers bija novērojis.

Kad mazos cilvēciņus sakūda par pamatu ņemot skaudību, sanāk pat revolūcija.

Man novērojums ir, ka skauž parasti sliņķiem.

Piparkuka  Luusila- par bērnudārza mīlestību- zinu vīrieti, kurš visu mūžu (vismaz līdz saviem 35)) mīlēja meiten no bērnudarza. Patiesi, viņa visu laiku viņam bija prātā, kopš 4 gadu vecuma.
Tad satika viņu dzīvē. Sajauca esošo ģimeni un dažu citu mīlestību, kura veidojās, jo uzradās 4 gadu mila.
Taču. Nebija vairas tas un nesanāca... Bet tas jau cits stāsts.
Tā ka- mierīgi var būt!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu