Kāpēc vieniem sanāk, bet citiem nesanāk?

Kāpēc vieniem sanāk, bet citiem nesanāk?Starta blieziens diskusijai iekrita acīs FB - kārtējais jociņteksts, bet kaut kā uzrunāja (skatīt pievienotajā bildē).
Un tātad, - kāpēc vienas sievietes tiek pie vīra, diviem vai pat četriem un viņām viss notiek, kamēr citas pat vienu nespēj uz ilgāku laika periodu piesaistīt? Un kāpēc ir vīrieši, kuriem ir sieva, pēc tam vēl otrā, trešā un paralēli varbūt pat pārītis jauku mīļāko, kamēr citiem vēl pusmūžā nav bijis nopietnu attiecību un vienīgais, ar ko kliedēt vientulību ir prostitūtas vai dīvāns un TV?

Letija  Pat četriem?
Izklausās kā tikšana pie "pat" trijām, četrām medaļām kaut kādā sporta veidā.

SKUTERS  Tie ir fluīdi un kaut kāds softā ielikts uzvedības modelis. Ir smagnējas meičas, kuras dod visiem un viņas sauc par maukām, bet ir gaisīgas, vieglas, kuras dara to pašu, bet tas kaut kā nekrīt acīs un kad viņa ir tev pamājusi, ar tevi ir cauri, kaut arī esi informēts. Tas pats par čaļiem. Kāds attālāks brālēns ir precējies jau trešo reizi, katrai pagādājot pulciņu bērneļu, kas viņam netraucēja pa reizei taisīt sānsoļus. Pats reiz redzēju, kā viņam uzplijās meiča, kuru viņš nesen bija labi izdrāzis. Viņš nav ne smukāks, ne gudrāks par mani, bet man ar sievietēm nekad nav gājis tik viegli. Fluīdi, saku.

lapukoks  Kamēr neesmu caurskatījis konkrētā pāra sinastrijas - nevarēšu komentēt.

Letija  Skuter!
Vienkārši ir staiguļi un nestaiguļi. Tavs brālēns pieskaitāms pie pirmajiem.

preilene  Šim jautājumam, manuprāt, ir divas daļas:
Pirmāmkārtām, par iepazīšanos – tas, vai cilvēks viegli iepazīstās, laikam tomēr ir gēnos ierakstīts – vairāk iepazīstās atvērtie, draudzīgie, jautrie. Jo mums pašiem arī vieglāk un patīkamāk ir komunicēt tieši ar tādiem cilvēkiem, nevis īgņām, kuriem viss ir slikti.
Otrāmkārtām, par attiecību noturēšanu ilgtermiņā – tas no cilvēka rakstura atkarīgs – cik daudz esam gatavi iziet uz kompromisiem un pielāgoties otram. Un cik daudz to ir gatavi darīt abi. Jo, ja to dara tikai viens no pāra, tad kādā brīdī viņam iestājas STOP.
Un tad nu sanāk – ir cilvēki, kuri neiepazīstās gandrīz nemaz – tie nedraudzīgie, noslēgtie.
Tad ir tādi, kuri iepazīstās daudz, bet pie viena ilgi neturās, jo netaisās pielāgoties (ja otrs no pāra cenšas, tad kādu laiku var attiecības noturēties).
Un ir tādi, kuri iepazīstās un nodzīvo visu mūžu kopā. Ik pa laikam paburkšķ, tad sabučojas un dur tik tālāk.

Karkade  Tas ir atkarīgs no cilvēku raksturiem, karmas, likteņa. Citas var tā... kāds nu pagadījies jaunībā, ar tādu dzīvo. Dažreiz abi apveļas miesās, kur nu liksies, ne vairs kādam, kādai būs vajadzīgi. Citas dzīvo zobus sakodušas-,, laimīgajās ģimenēs,,, sabiedrībā iziet ar paceltu galvu-redz man ir ģimene, bet mājās var būt dažādi - emocionālā, fiziskā vardarbība, alkaholisms, paralēla dzīve oho, maukošanās pa kluso. Ir kam ir paveicies, bet kuriem raksturs neiztur, tie pamaina. Ar vecumu cilvēki mainās, ja tas otrs dzīvi padara grūtāku, neizturamu.Kapēc dzīvot kopā? Ja mīla nav, tad nekā nav.

Flints  Jā, īsā atbilde: ”Tāda karma”... Bet, ja nopietnāk, katrs gadījums būtu aplūkojams atsevišķi. Lai arī iznākums daudzkārt ir šķietami līdzīgs, ietekmējošo faktoru daudzums un kombinācijas tomēr variē ievērojamā amplitūdā.

uzplanaledus  Bet kas tad īsti notiek ar tiem, kam ir viena, otra, trešā, un tām, kam arī ir tāpat?
Mūžīga neapmierinātība ar dzīvi un šī neapmierinātība tiek aizbāzta ar kādu, kas uz laiku kliedē dzīves disharmoniju?

spulgaciite  Man liekas, ka viens, otrs, trešais - tā nav veiksme. Bet, īsumā, laikam, ja esi bijusi ilgākās attiecībās pirmoreiz(gadi), tad piefiksēji jau daudzas lietas un nākamajās attiecībās būs vieglāk. Tādēļ ka daudz ko izprati, kas ir svarīgākais, būvējot attiecības ar draugu un, protams, visu viņa ģimeni:).Otrs - svarīgi nenolaisties, kad ir baigi smagi pēc šķiršanās, jo sevišķi brieduma vecumā, kad no stresa gribas kaut ko garšīgu ēst, lai būtu priecīgāk:)

Vizmonta  tēmas pieteikumā jaušama slēpta vieglas uzvedības cildināšana. Jāprecas vienreiz un ar īsto. Punkts. Ja nav apprecēts īstais cilvēks, tad īstas kvalitātes dzīvei vairs nebūs, vienalga, vai šķirās vai cieš līdz galam kopā.

Karkade  Vizmonta ir smagas uzvedības cildinātāja? Ja cilvēks ir šķīries, tad viņam ir viegla uzvedība? Ja vairākas reizes precējies, tad arī? Mjā.... kādi tik cilvēki ir un nav.

Deavids  Riebekle - tām sievietēm kurām sanāk, tās ir atbildējušas uz jautājumu kuru sievietes negrib dzirdēt pat viss ļaunākajā murgā.

Jautājums ir šāds:Ko es kā sieviete piedāvāšu vīrietim tādu lai viņš vēlētos būt ar mani kopā.

Sievietes ir pieradušas, ka vīrieši bariem pakaļ skraida (pat neglītām) un kaut ko viņām piedāvā. Tāpēc iedomājušās, ka viņām vīriešiem nekas nebūs jadod no tā ko vīrietis vēlās.

Ja sieviete vēlas noturīgas attiecības, tad viņai ir jāpiedāvā, kas tāds vīrietim, ko vīrietis no viņas vēlēsies.

Ko viņai jāpiedāvā, tas jau ir jaunas tēmas jautājums.

Karkade  Sanāk vienmēr citādi, diskutējot paralēli. Vienkārši četras nespēj ilgāku laiku piesaistīt, bet viena prostitūte kliedē vienrulību pusmūžā,tapēc tiek pie vīra vai jauka mīļākā un viss notiek, kamēr citas ir dīvanā pie TV.

Labrador  Sievietēm viss atkarīgs no vizuālā. Ja vizuālais pēc 5 ballu sistēmas ir 3 vai augstāk ,neskatoties uz riebīgu raksturu , sievietei ir vismaz viens partneris un lērums pielūdzēju. Gadās , ka dēļ augstām prasībām nav partnera , bet šīm prasībām atbilstoša vīrieša dabā nav. Lai vīrietim būtu uzmanība , jābūt apveltitam ar izcilu aktiertalantu vai arī jābūt no augstāka sociālā slāņa , un jābūt gatavam pieņemt sievietes uzstādītie spēles noteikumus.

Labrador  Latvijā pat visbriesmīgākajai raganai vienmēr atradīsies koris , kuri dziedās serenādes 😁

Karkade  Labrador. Vai tad dabūt ir kāda māksla? Kādi tik ir un nav, čurādami pakaļ skraida. Bet vai vajag? Vīrieti vajag blakus, lai ir vieglāka laimīgāka dzīve, nevis apgrūtinājums un elle.Vairums to uztver... grib kādam uz kakla dzīvot. Nē, taisni otrādi, nevēlos kādu uzturēt. Tādu maznodrošināto, alimentu maksātāju, nemaksātāju, cietēju te ir daudz. Nopīpējušies, nodzērušies, sievietes pāri nodarījušas.

Karkade  ... Un kas skaitās... augstas prasības? Nedomāju, ka samierināšanās, pieticība ir kas labs. Pirmais, kas pagadās nav jāķer. Protams, pastāv tādām sievietēm iespēja, ka nevienu tā arī nesatiek. Ne vienmēr tas otrs blakus ir tas labākais.

kjirsis_X  Varbūt ka visa sāls slēpjas vārdā "piesaistīt" ..nevajag piesaistīt .Vajag ļaut otram atnākt un būt , elpot un atgriezties.

Labrador  Karkadee - vairumā gadījumu tā vīru kora dalībnieki ir gatavi uzturēt un pakļauties šai raganai. Trūcīgi vīrieši vispār par raganām nedomā , tie domā , kā izrauties no nabadzības. Ja sieviete ir kaut nedaudz glītāka par raganu un raksturā pat ūsaināka , vidējam , kā arī nodrošinātajam vīrietim uz viņas uzmanību nav ne mazākās cerības.

Karkade  Kāda izskatās nedaudz glītāka par raganu? Raksturā ūsaina? Kāda tā ir?

Karkade  Taisni otrādi, trūcīgie meklē kādu, kurai uz,, kakla,, padzīvot, ērti,, ieperināties,,.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu