Sarakste netā un greizsirdība

Draudzenes vīrietis vairumu sava brīvā laika pavada internetā, kā viņš saka - viņš sarakstās ar savām "sarakstes draudzenēm". Un tas notiek ne tikai OHO, bet gan Draugos, gan FBā, gan Skaipā. Visur viņam "savas sarakstes draudzenes". Uz draudzenes mēģinājumiem iebilst, ka tas gluži normāli nav un, vai tad viņam nav gana ar draudzeni "dzīvajā", mājās, blakus.. viņš atbild, ka viņa ir nepamatoti greizsirdīga, ka viņu nesaprot, ka viņu grib ierobežot, jo viņš tak tikai sarunājas ar "savējiem cilvēkiem". :) Kuram taisnība? Kā lai draudzeni mierinu?

krumuzagis  katram cilvēkam džives laikā ir jāiemācās strādāt ar linux, tagad daudz sievietes strādā tehniskajās nozarēs

iluuzija8  Jauns termins- latviskiski patoloģiskā uzticībaEsmu jaunās attiecībās,bet uzturu pa kluso iepriekšās.Pie krūtīm sitot,ka vienīgās.Pi...le vietēji latviskā saka ,ka uz tādām avantūrām nav gatava.

Drole  Shitais "asking for friend" ir baltiem diegiem shuuts. Viirishkjis par to varees uzjautrinaaties un apspriest ar savu epistulaaro kompaaniju.

av2  nu...tuudiigs.... sex vinniem, ja veel vispaar ir. Var jau iereekt, bet tas ir fakts, lloti daudz no saskannas atkariigs no taa sex.Daudzi dziivo kopaa tikai taadeell, ka taa eertaak, leetaak sanaak utt. Neapskauzzu arii to viirieti, jo, ibj, cik var runaaties tajaa nettaa...neapniik???
Nelien, buusi vainiigaa.

riebekle  Nu labi, ar to puisi un meiteni varētu izskatīties tā - puisim meitene ir palikusi garlaicīga un apnikusi. Pieļauju, ka viņa ir izmantojama seksam un tīri sadzīvē, bet ar viņu, acīmredzot, nav pietiekami interesanti, lai atliktu malā citas.

Kurts69  Manuprāt ja dzīvo kopā ar citu cilvēku, tad viņu ir jāciena un nevajadzētu sāpināt. Ja otrā pusīte saka, ka viņai tas nepatīk, tad iebildumus ignorēt nevajadzētu. Protams ja grib dzīvot kopā. Tas tāds prioritāšu un kompromisu jautājums. Acīmredzot čalim kaut kas attiecībās pietrūkst, bet nu vajag pašam saprast ko īsti grib. Pašam! Un nečakarēt otram smadzenes. Gribās citu sievieti? Kam negadās. Bet tad nu krauj to uz savas sirdsapziņas nevis kā karogu vicina pa gaisu.

elsa  Viss dzīvē sākas ar tīri nevainīgu saraksti. Kāds ir rewzultāts, to zina tikais arakstes partneri. Es tādu "vīrieti" aiz ķekara izmestu ārā.

Rouzita  Interesanti gan, kāds saturs ir šīm sarakstēm ar draudzenēm ? Kaut kas lietišķs, saistīts ar darbu, konkrētiem hobijiem ?

nazis  Šorīt ar skaidrām acīm visu šo pārlasot, gribas mazliet pasmaidīt par "problēmu". OHO, Draugos, FBā, Skaipā? Kurš tad šodien tur nesarakstās? Vīrieši vairs nesēž pie TV, nelasa avīzes, žurnālus, grāmatas, šodien sarakstās šajās lapās. Un sievietes ir interesantākie sarunu biedri - cita domāšana, citi uzskati, citi viedokļi. Es varētu saderēt, ka tur otrā pusē nav nogribējušās kuces, tikai interesanti sarunu biedri, ar kuriem nav bail sastrīdēties (tas ir ļoti svarīgi), kam var atklāti izklāstīt savus redzējumus, savus viedokļus. Tā "draudzene" arī varētu mēģināt pievienoties, ja vien viņai nav kategoriskais viedoklis - "ir tikai divas taisnības, manējā un nepareizā".
Arī šeit ir ļoti daudz precētu cilvēku ar laimīgu ģimenes dzīvi, bet sarakstās. Es arī sarakstos ar dažām precētām sievietēm, ar vienu jau vairāk kā gadu, un mūsu tēmas nav "grēcīgas", bet sarakstes ir ļoti interesantas par visu ko, un es ar viņām nekad nesatikšos, negribu pat viņu fotogrāfijas redzēt.

inhema  09:25...Vislabākais komentārs.

Sanija013  Ja viņš te ir sēdējis N-tos gados pirms Jūsu attiecībām, tad tas jau ir palicis par viņa dzīvesstilu! Vai nu pieņem, vai nu...! Izvēle aiz tevis!!

Pillerina  Kāpēc draudzene ir tik stulba...
Kāpēc pati zīmē mākslīgās uzacis, liek gela nagus?

edding  Hose pateica īsi un kodolīgi.
Ja par šo gadījumu, tad tur pat spriest nav ko, ne viņš to draudzeni ir apprecējis, ne precēs, tādēļ meklē labāku. Dažs gan visu mūžu nodzīvo ar šādu pagaidu variantu, dažs apskrien pus pasauli un vecumdienās nonāk pansionātā.
Par greizsirdību. Tās ir bailes pazaudēt mīļoto. Tikai galīga idiote domā, ka viņa ir vislabākā un, ka citas labākas par viņu pasaulē nav. Diemžēl ir gan.

Asenizators  😀👈(pagroza)

Piparkuka  Nu tas NAV normāli un tas tikai nozīmē to, ka viņam nepietiek uzmanības un ar to īsto draudzeni nav labi un interesanti.
Vai tāds kā maziņais- vēl nav pieaudzis.
Es ieteiktu riktīgi izlamāt un lai viņš iet prom, pie savām draudzenēm! Nekaunība un necienība nav jāiztur.
Negrib viņu (viņš) - nu da nafig!

Vizmonta  nu te runa ir par krāptās sievietes dzīves kvalitāti saistībā ar viņas raksturu un izvēlēm. gribi sev to vīrieti?-da labi, lūdzu...a jēga, ja uz tevi, piedod, nestāv? Kā tādam uzspiestam ērmam dāvāt ziedus un dot bučas? Tajā pašā laikā pasaulē ir ne viens vien vīrietis, kurš uz rokām nēsātu tieši šo, krāpto, nīsto, apnikušo babuli.
Par vīriešu vēlmēm ne tas, ka jāiesmaida, tur jārēc pie krēsla turoties! Ja jūs gaidat uzticību no "partneres", tad sapņojot aizveriet acis, tas paaugstinās ticamību:) Uzticība gaidāma no sievas, un tikai!
Jauku dieniņu!

Rouzita  Izlasīju uzmanīgāk, ko autore raksta .."Draudzenes vīrietis vairumu sava brīvā laika pavada internetā"...
Kam derīgs tāds vīrietis, kurās vairumu brīvā laika sēž internetā ??

nazis  12:58 Vīriešiem un sievietēm ir atšķirīga izpratne. Es arī izlasīju uzmanīgāk "vairumu sava brīvā laikā" ar uzsvaru uz vārdiem ´vairumu´ un ´sava´, un tas nav tas pats, kas visu savu brīvo laiku vai visu laiku.

Rouzita  13:37
ahaa.. domā, šis tik vecs, ka vairāk nespēj pakustēties ??

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu