Vakara un rīta cilvēki OHO

Vai ir kāda sakarība starp vakaros un rītos OHO lietojošajiem cilvēkiem? Mana pieredze rāda, ka vakaros OHO ir tie, kuri (vairāk vai mazāk) ir brīvi, bet no rītiem OHO "dzīvojas" tie, kuri ir attiecībās, jo vakaros tak jābūt (atļaušos paironizēt) ar savām "mīļajām, otrajām pusītēm". :))

Marija_Anna  Nu re, par īsti nepieskaitāmu nosauca :)) / Piparkuuka/
No rīta matus žāvēju bez fēna. Līdz ar to ir sava laba pusotra stunda sev. Brokastīm, smukumam, mūzikai ( kaimiņi neprotestē) , internetam ( ziņām un pļāpām ).
Būtu kāds līdzīgs negulētājs, varētu pat smalkā stila sarunu realizēt. :)

Kurts69  Vispār, kaut Oho te knapi dveš, tomēr palasot atlikušo "Pēdējo mohikāņu" tekstus var secināt ka nekas nemainās - veči maitas piedāvā seksu(kaut man īsti nav skaidrs, ko vēl varētu sagaidīt iepazīšanās portālā), precētos un aizņemtos ir nepieciešams saskaitīt un izolēt kādā Oho karcerī, sievietes te ir cēlas, seksu nevēlas, vīriešus patiesībā ciest nevar, bet vienkārši ir gatavas nest upuri valsts un tautas labā uzsākot ilgstošas un nopietnas attiecības ar visādiem noklīdušiem lūzeriem, kas nav spējīgi sakārtot savu dzīvi..., ehh.

AivarsN  Tā precētajiem varētu būt nopietna problēma,ja viens ir cīrulītis,bet otrs pūcīte. Es esmu tipiska pūce un tāpēc varu aktīvi darboties vismaz līdz pusnaktij,bet no rītiem mostos tikai ap 8. Pēc manas saprašanas,īstu latvieti visticamāk var atrast Draugiem.lv, krievvalodīgie Vkontakte, Odnoklassniki. Facebook jau vairāk kosmopolītiem,vai tiem,kuri par tādiem grib izlikties. Kopš nomainīju telefonu, laimīgi esmu atbrīvojies no Facebook un tā eksotisko pasažieru uzmācības. Tā ka, nevienu tur par draugu apstiprināt nevarēšu, lai gan mans profils tur vēl rēgojas, līdzīgi kā tie daudzie,kuri pirms nāves nav paspējuši izdzēsties,bet piederīgajiem nav uzticējuši piekļuvi.

Felde  Kad ir laiks ienaaku,izlasu vestuliites....,ik pa laicinam kads aicina-uz sexu... :) izbrina cilveku stulbums-nelasot anketas,tik raksta.. :) Apskatu nesen registretas anketas,liela auguma viriesu anketas,ssad tad-kadu uzrunaju... :) Ir kaadi,kas jau gadiem raksta-sarunubiedri... Palasu teemas,kas sskiet interesantas. Bet,neskatoties uz sso visu,uzskatu,ka iepazities te nenevar....Nepamet parlieciba-normals virietis nemedz ilgi but viens,un gadiem ccatot sadas vietaas! (ar sievietem ir savadak)... :) Bet par sso jau esam didkutejusi,ka sievietem berni...atbildiba...vecaki..un stingraka morale... :) -tapec vienas,un labaak taa,nekaa savakt savaacamo!

AivarsN  Kāpēc šeit nevar iepazīties? Pat ja cilvēki ir pārāk atšķirīgi,vai vispār viena dzimuma,kā rezultātā nevar pretendēt uz otrās pusītes statusu. Bet kļūt par labiem draugiem taču nekas netraucē? Pa visiem gadiem, kopš šeit uzturos,esmu iepazinies ar vairākiem patīkamiem cilvēkiem.Šad tad apmaināmies vēstulēm,varam arī kopīgi apmeklēt kādu pasākumu. Nav taču obligāti jāpārguļ ar katru ko satiek. Ne jau visiem tas ir vienīgais iepazīšanās iemesls.

SpoguliitisTM  Piekriitu Aivara teiktajam 15:07.

Felde  Ja nekas cits nespiid,jasamierinas ar papllapasanu,vestulitem,un draudziigiem smaidiniem... :)
Kaa jau teicu,te vairums ir tiesi sadi viriesi,kas nespej iziet sabiedriba,iepazities,uzrunat sievieti,aicinat ....un veidot attiecibas! Var tikai neklatiene gudri parunat... Virietim jabut iniciatoram...un tie,kuri to speej-ir pie vietas,un ar paarpalikusso energiju te kker zivtinnas.... :)) Parejie notriec laiku,jo kaadu iemeslu pec-nespeej sevi realizet.....
Puissi,nekaa personiga,tikai izsaku savas domas!

Piparkuka  Protams, ka te var iepazīties, ja ir vēlme. Pat ļoti. Un pat ļoti nopietni.
Un par to, ka "normāls vīrietis nemēdz ilgi būt viens", man gan šķiet, ka daudzi tieši normāli IZVĒLAS būt vieni, lai nebūtu sasaistīti dēl tā, ko viņiem nevajag.
Un tad, vēlāk, atrod, ko meklējuši.

Vizmonta  17:10 tjip, atsakies pieņemt viltojumu, un tu saņemsi, ko vēlies-var tā. Bet var arī pēc pretēja principa. Dzīve ir gaumes lieta.
16:51, tu gan esi varena klasifikatore. Kā vari zināt, kas citiem spīd un nespīd. Nevajag obligāti iemīt dubļos citus, viņiem varbūt nav tava liekā svara un grumbu.

Felde  Aha... :) Nu protams,ka var iepazities! Uz nakti-jau noteikti... Cik veelak? Tie,kas jau 8-12gadus vieni...tie labaakie skaitas? Tadiem jau ggimene bijusi,berni pamesti.... Nu ku tu,Piparkuka,runaa!? Bet zinama taisniba jau tev ir-viss atkarigs,kaada limeni cilveks dzivo,ko velas,uz ko ir spejigs! Iepazities var vienmer un visur,arii nakts patversmee! :)

Vizmonta  Iepazīstoties svarīgi ir neklausīties ienaidnieka propogandu. Vislabāk-vispār klausīties klusumu un tikai to.
Konkrēti man ir savi personīgie atlases kritēriji, kas ir neatkarīgi no sabiedrības viedokļa un vienmēr tādi būs.
Kaut vai tāpēc, ka to vērtējošo "sabiedrību"parasti sastāda draudzības dēļ pāri palikušie, pārējiem planētas iedzīvotājiem vienalga.

Felde  Lai vai kaa,nesatraucies par manu svaru un grumbaam.... Viss parejais ir dziives siikumi,katram savs! :)

Paula6  Ienāku šeit ļoti neregulāri un arī tikai tad, kad ir brīvāks brīdis...vairāk sanāk vakaros. Pārējā laikā ir daudz citu interesantu lietu ko darīt, būt, tikties, braukt vai veselīgi slinkot. Bet tomēr ir sanācis iepazīties šeit ar ļoti interesantiem cilvēkiem, ar kuriem ne tikai sarakstos, bet tiekamies un apmeklējam arī pasākumus un nav tik svarīgi kas un kādā sakarā šeit ienāk. Bet to, ka šeit var iepazīties arī "nopietnos nolūkos", liecina manu divu paziņu nosvinētās kāzas ar laimīgu dzīvi līdz pat šodienai.

Piparkuka  Ir tādi, kas vienkārši ir vieni, savos +/- 40. Un netaisās skriet un veidot ģimenes, lai pēc tam tās izjuktu.
Stingri turos pie tā, ko teicu.
It sevišķi mūsdienās- vīrieši domā un nelec "dajebkādās" attiecībās ar sievietēm. Sevišķi jau pašapzinīgi, situēti, gudri.

mezmalis  13:46,
Precīzi teikts!

Raivis_1977  Tā, tad nu tā, - rīts kādam sākas ar to, ka viņš bazūnē pa visu darbu ar savu mobīlo telefonu nespēdams ik brīdi tā ekrānu izzslēgt, vai nu vispār atslēgt!
Bet viss vakars pārsvarā balstās uz tiem kuri iemitinājušies pie saviem datoriem, dzer karstu vakara tēju, un par tēmām un vēl un vēl dziļāk un dziļāk un ap to un vēl citu ko,paspēj darīt jeb ko viņos ...
Tāpat neizprotami man vismaz šķiet tas, kā var visu cauru dienu tik vien kā pa mobīlo telefonu rakties, un lūrēt tanī! Laikam citūr acis nav kur likt, kaut gan, varbūt pat būtu daudz noderīgak??! ... Taču laiki neiet uz atpakaļu, un arī pat kajām gājējam uz ielas jābūt pat daudz piesardzīgākam ar to noņemties!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu