Šķiršanās

Es te vienu vakaru aizdomājos. Ja cilvēkam irst attiecības, tad labāk kā ar nazi tās nogriezt jeb tā lēnām? Lai otrā puse tīši vai netīši dod mājienus, ka tas pirmais vairs nav tīkams, ka interesē cits/cita jeb vienkārši attiecības palikušas vienveidīgas un ir garlaicīgi? Man laikam pieņemamāks būtu otrais variants. Jo ja kāds vienā dienā paziņotu "Es aizeju", tas man būtu liels trieciens.

Sanija013  Vairums cilvēku ir pat Ļoti gļēvi, lai atklāti runātu. Tā ka bez meliem un neziņas neiztikt!

Karkade  Kā var sveši cilvēki zināt tavas attiecības, kāds tas otrs, kā būt? Ja gribi ar nazi griezt un ja tas otrs ir agresīvs varmāka, tad vari atvadīties no šīs pasaules, ja memmis, mīkstais, tad... kāda problēma? Ja ir kā citādi, tad nejautā.

Kurts69  jo vecāks paliec, jo mierīgāk uz visu sāc skatīties. Kur skriet, ko plēst? Pēc sliktas dienas nāk cita, savādāka. Draņķīgu mēnesi nomaina nākamais un gadās ka labāks par iepriekšējo...
Un tas kurš šodien šķiet brīnišķīgs, pēc laiciņa jau būs apnicis un kritīs uz nerviem. Attiecībām ir tikai viena kvalitatīvi atšķirīga alternatīva - vientulība.

Geisha  Ciest nevaru kad veči puņķojas, ceļos krīt, lūdzas. Tāpēc visu ņemu savās rokās. Peķeles maisos un Tchuzz! Mīlēt sievieti vajag kad viņa ir blakus nevis tad kad ir jau prom.

Kurts69  pilnīgi pareizi! Kad sieviete ir prom, vajag atviegloti nopūsties...

Vizmonta  Pusbrāķis-tāds, par kuru citi tavi varianti ir kādā ziņā vai vairākās labāki. Pusbrāķu tipiska īpašība ir turēšanās pie veča kā košļenei pie kurpes, grib viņu vai ne pārāk. Nekādi Geišas aprakstītie patētiska lepnuma varianti, tikai praktisks aprēķins-ja man ar konkrētu onkuliņu labāk, nekā bez viņa, lai spļauj kaut virsū, vaļā netiks.

Vizmonta  p.s. es gribētu, lai mani pamet ātri un noteikti.

Karkade  Te īsti nevar saprast jautājumā par kādām attiecībām iet runa un kādas šīs attiecības ir, kādā vecumā, kādiem cilvēkiem, kurā valstī, ir bērni vai nav, kāda ir veselība, uz kādiem pamatiem attiecības būvētas, cik lielas ir saistības, kopīgi īpašumi, kredīti u. t. t.

Karkade  Kautko samurgo, te ieraksta.... kā būtu, ja būtu un visi vāvuļo.

Ziemeljblazma  Iz manas dzīves - tad labāk griežam nost ar visām rokām, kājām, aknām, plaušām.. Ja nav, lai nav. Nav ko tur to "beigto kaķi" vilkt aiz astes.

opium7  Ja nav saskaņas, tad nav. Lolot cerības, nu nē. Cērtam, ejam tālāk, lai arī cik skarbi tas nebūtu! Dzīve nebeidzas 55+, sevi vajag cienīt, "arī viens var skaitīt zvaigznes, arī viens var laimīgs būt..."

SpoguliitisTM  Katra shkjirshanaas ir individuaala. Un pat zinot kaa buutu pareizi vai labaak, var nostraadaat cilveeciskais faktors. Katra ego.

Vizmonta  dažreiz cilvēkiem šķiet, ak ko nu es … tam ta ram. nu bet paskatieties taču uz tiem citiem! viens neglītāks par jums, cits ar negodīgiem nolūkiem, citam smiltis birst-arī tādi var būt konkurenti, aš kā no Gaidaja kinolentes izkāpuši:

Chris1986  nu ja, es ar nevaru saprast, aiz ko stiept kaķji aiz astes - viss jau sen izrunāts, viss redzēts un aptaustīts, viss apnicis kā rūgta nāve - nu, priekš kam, priekš kam vēl censties dzīvot kopā kaķim ar suni??? Nē, pieradums ir liela lieta. Un ko vēl citi teiks! :D

Raivis_1977  Lai noturētu kaut ko uz šīs zemes virsas, tā jau ir milzīga māksla, piedodiet )
Protams, ja tam visam pāri nav bijuši kaut kādi traucēkļi jau no paša sākta gala, jo dzīve tomēr arī nav vienkārša.
Ja tas ir vīrietis, tad mēģini izkratīt visu savu sirdi. Viņš sapratīs, un pat vēl vairāk, atkarīgs no intelekta līmeņa pakāpes!
Bet, manā gadījumā, ja tā būtu kāda meitene, tad manā skatījumā nekur viņa pat neieklausītos, un visu to uzskatītu tā kā viņai tas labpatiktos, un darītu lietas tā kā viņai šķistu labāk ...

Vizmonta  Protams, ja tam visam pāri nav bijuši kaut kādi traucēkļi jau no paša sākta gala, jo
mu a ha:
1) fib strādā uz pilnu klapi! 2) visstrašnākās vaimanātājas un pravu kačātājas jau ir tās, kas no sākta gala uz kādas citas nelaimes pakāpušās, un tad tik rullē tālāk.

Agnieszka  Ja ir sajūta, ka jāgriež, tad jāgriež...jo savādāk nopietnu attiecību piekritējs pēc 2 gadu gumijas pasaka, ka šim jau neko nevajag, ir labi kā ir, citas tantas jautàjumus neuzdod, un starp kājām esot tāds, kura dēļ sievietes kaujoties un rindā stāvot....Nu tad alfa mātīte nodod lietošanas tiesības rezervistēm, brīvība un laime ir ar līdzvērtīgu patneri.

kjirsis_X  vasarai aizejot lapas nobirst.. bet kas bijis jau tāpat paliek -gadu gredzenos.

sauljuks  Patiesību vajadzētu teikt visu laiku. Tad var izdoties arī nešķirties. Vai nemaz nesākt kopā dzīvot. Visas nelaimes jau rodas no vēlmes "kā labāk", aizmirstot, ka ar labiem nodomiem ceļš uz elli bruģēts!

Iestājos par patiesību - vienmēr un visur! :)

Vizmonta  tante 19:24 grib pateikt, ka, ja esi ar viņu sasējies, atpakaļceļa nav. nu, tas kā tarakāni, jesļi zavedjotsja, *ui izbavišsja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu