Drukātā versija vs kinolente-Grāfs Monte Kristo

Jūlijs ir Aleksandra Dimā (tēvs) dzimšanas mēnesis. Vai kāds vēl atceras vienu no viņa slavenākajiem romāniem Grāfs Monte Kristo. Un ja tā, kāds fināls, jūsuprāt, labāks-tāds, kā grāmatā (GMK uzliek mīksto neuzticīgajai Mercedes un aiziet ar Haidy, vai 2002. g. ekranizējums, kurā scenāristu pašadarbības rezultātā GMK atgriežas pie vecās, nolietotās nodevējas Mercedes.

SpoguliitisTM  P.S. Bet ir iznjeemumi, kad graamata zaudee. "Vella kalpi".

mairita1971  Kādreiz man šī grāmata likās saistoša,bet tagad man galvenais varonis žēl.Viņš savu dzīvi veltīja atriebībai,un beigās aizbrauc tukšumā.

SpoguliitisTM  To 22:23 To graamatu neesmu lasijis, bet pilniibaa pieljauju taadu iespeeju.
"Limuzīns Jāņu nakts krāsā" ir ljoti laba filma, bet lai gan ar humoru, es vinju reti kad skatos. Kaut kas tajaa ir paaraak skumjsh...

SpoguliitisTM  O, jaa, tas buutu jautrs paariitis.

Piparkuka  Kas tas vispār ir, kas tā vispār raksta un izsakās:
"uzliek mīksto neuzticīgajai Mercedes un aiziet ar Haidy, vai 2002. g. ekranizējums, kurā scenāristu pašadarbības rezultātā GMK atgriežas pie vecās, nolietotās nodevējas Mercedes."
Pretīgi!
Un nenormāli.
Un skaidrs, ka to var uzrakstīt tikai nepieklājīgs, neaudzināts, tizls vīrietis.
Muļķis.

Spicis  Kurts69, Jūs jau būsiet lasījis latviešu klasiku: Grāfs Monte Kristo Jāņa Pliekšāna (Raiņa) saīsināto tulkojumu. Tulkotāja diženuma dēļ citus tulkojumus nedrukāja. Jā, tur valoda nabadzīga.

SpoguliitisTM  Tagd ir sava veida dilemma. Muusdieniigaaka. Lasiit Tolkinenu, vai tomeer nee. Filmas ljoti patiik.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu