Kas ir pats labākais, ko esi izdarījusi priekš sava vīrieša?

Jautājums sievietēm.

OnslovaMaargrieta  Ustaisīju viņam ēst kad viņš gribēja un sēdēju blakus kad viņš tā gribēja .

Jason  Vispār jau šādu jautājumu pieklātos uzdot tieši vīriešiem. Citādi tas, ko nu kurš (sievietes vai vīrieši) uzskata par labāko, var visai būtiski atšķirties. ;)

Chris1986  nu, šķirtenes jau pēc definīcijas ir vīriešiem darījušas vairķ ļauna, nekā laba, tieši tāpēc arī ir šķirtenes. Nu, un dies nav mazais bērns - tagad par sodu varēs vecumdienas pavadīt vienatnē, jo *ui vairs savos nosacītajos 49 kādam būs vajadzīgas

uzplanaledus  Palīdzēju noturēties virs ūdens.

Letija  Ņemot vērā autora aroganto personību, šeit vienīgā (pareizā) atbilde varētu būt pretjautājums - ko, Tavuprāt, Tu pats esi sievietei sniedzis un vai vispār sniedzis???

Letija  Chris, sieviete vienmēr būs vajadzīga, bet Tev palīdzēt var vienīgi savu ambīciju pārskatīšana un noglabāšana grūti pieejamā vietā.

Sanija013  10:09 ............ par sodu varēs vecumdienas pavadīt vienatnē, jo *ui vairs savos nosacītajos 49 kādam būs vajadzīgas

Ha ha.. 49 moš arī mēs būsim vienas, bet laimīgas!!! Bet ko jūs darīsiet 75 un vairāk.. Nu nebūs Jums pat tās 49, kas pasniedz glāzi ūdens un zobus večerom na polačku uzlikt.

Lovetta  Izaudzināju mūsu kopējos bērnus par lieliskiem, pieaugušiem cilvēkiem. Viņš ar viņiem var lepoties, es-arī!

Virgo  11:29 Bet ko jūs darīsiet 75 un vairāk.. Nu nebūs Jums pat tās 49, kas pasniedz glāzi ūdens ...
Nespļauj Dievam acīs....Tu vēl nezini kādu likteni Dievs Tev pašai nolēmis....

Letija  Vēl tik piebildīšu Sanijai013.

Meklēt ūdens pienesējas vecumdienām, ja vīrietim jau skaistie 50, ir diezgan izgāzies pasākums, jo ūdeni pienes, ja kopā ir baudīti dzīves jaukumi (gan ar plus, gan mīnus zīmi) visas dzīves garumā, ne meklējoties steidzamības kārtā, kad beigu fāze klauvē jau pie durvīm.

vilks28  Es cerēju ,ka vismaz kāda uzrakstīs ,ka es uztaisīju dziļās kotletes ,iedevu anālo... , bet te bēri un kas tik ne . Bērni jau protams ir labi , bet tā tāda kopīga lieta. :)

Lovetta  vilks...cik primitīvi, par tādām ikdienišķām lietām...tad jau var piebilst-noslauciju putekļus un izmazgāju sieriņus, pieturēju aiz apkakles kamēr izvemjas un uz pohām atnesu boržomu

raina1970  Par tiem 49 gadiem - ko te pieminēja.. Nu pavisam nesen man arī tie 49 ir klāt, un ..tad?Dzīve tādēļ ne sākās, ne beidzās, turpinās viss interesantais un top vēl interesantāk. Par to , ka šajā vecumā dāmas vairs nav vīriešu uzmanības lokā- nu tur gan atļaujiet pasmaidīt.. varbūt konkrētajam komentētājam ir cits interešu loks- tas ir normāli.Tika pieminēta arī spītība un kas tik vēl ne... ziniet-- pieņemt otru cilvēku tādu , kāds viņš ir- nenozīmē tikai- akceptēt kopābūšanu- vienalga kā, ka tikai.. krietni pieaugušāk,sakarīgāk un cienījamak- ir pateikt sev- mēs esam ļoti dazādi, man nav pieņemami tas un tas un tas... un ar cieņu- doties savu ceļu. Nevis ar putām uz lūpām- vai nu ciest- vai mesties mainīt to otru pa savam prātam, vai ieslīgt totalā vienaldzībā- ir labi kā ir..Protams- tas ir mans personīgais viedoklis, pārliecība un sakāmais. Cits rīkosies savādāk, citādak un tieši tapat teiks- vislabāk ir--nu ta kā tika sadarīts.

gobis  es tevi
no sevis
pasargāju ...

Chris1986  Nu ja, "pieturēju aiz apkakles kamēr izvemjas" neizklausās diez ko labi, kko par bērniem ierakstit toč uzreiz smukāk izklausās un tantes aiz sajūsmas smaida un māj ar galvu :D

Araabs  Galvenais nevienam un neko nepārrakstīt pirms laika,tad ūdens pienesējas rindā stāvēs:))

Piparkuka  Radījusi viņam skaistus, gudrus un foršus bērnus!

Vizmonta  Es bērnu radīšanu neuzskatu par nez kādu servisu-pašsaprotama lieta starp vīru un sievu. Serviss tas ir tikai tad, kad to dara Miss Eiropa ar plikpaurainu alusvēderu, nevis tad, kad sievele en-tās kārtas neglītāka par vīru, un dumāka arī, bet pati jau sevi , protams, par Saules Dievieti dēvē.
(Tikpat pašsaprotami ir pavākties malā, ja neizdodas-domājot par vīrieša laimi.:DDD)
A tā, nu varu gaļas veltnīšus un šokolādes krēmu dzērveņu mērcē pagatavot, amatiermasāžu piedāvāt...un tas viss , lai redzētu smaidu viņa sejā, nevis pārtrumpotu konkurentes vai izdīktu kažoku. Cilvēki, iegaumējiet-otra iepriecināšanas jēga slēpjas tajā, ka viss, ko jūs par to gribat. ir smaids viņa sejā!
Patika Letijas komenti, prieks, ka kāda no domājušām dāmām neatrodas neatvairāmā vecā paresnā apbērnotā autora burvības varā.

Vizmonta  Jā, par bērnu kā dāvanu vīrietim runājot. Zinu gadījumu, kad vīrietis sapārojoties ar dumju un paneglītu meiteni "went cheap".
Viņu taču visas Rīgas jaunkundzes gribēja, a viš šitā...nu un tad ar tas uzskatāms par pakalpojumu no sievietes puses?

Chris1986  sievietes nez kāpēc iedomajas, ka vīriešiem ir svarīgs tas pats, kas viņām. Tipa, ka gailim baigi interesēs kā cālīši augs, ka vīrietis jūsmos par smuko rožu krūmu dārzā utml. Bet vīriesiem interesē pavisam, kas cits. Un tieši tāpēc gailis nav vista. Nu, kkā tā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu