Kungi-godātie-

uz ko jūs būtu gatavi sievietes dēļ? Un kādai jābūt šai sievietei?

viesiss  Taisīt harakiri!

Chris1986  vaig solīt zvaigznes - tas ir tik romantiski un galvenais, ka neuzliek nekādas prakstiskas saistības!

mezmalis  Ja viņa būtu tik pat kašķīga kā autore ,tad pārnestu viņu pāri pirmajai peļķei un iemestu nākamajā - tas tā ... lai izbauda dzīves burvību , lai nav laika ar snīpi mākoņus bīdīt!

av2  Katrai sievietei ir savas veelmes, un ja taas daudzmaz saskan ar manaam, varu realizeet pilniigi visu. Problema ir tikai, ka sievietei ir jaabuut taadai, lai rastos veeleessanas ko realaizeet. Bez abpuseejas, beznoteikumu miilestiibas...nekas nebuus, tas jau nu ir fakts.
Un veel, diemzzeel, nu vismaz oHo, liela dalla ir ....kaadas nu ir. Veeleessanas ko realizeet ar taadam nav neko, un nebuus nekad. Bet..... ir iznneemumi,taapat , kaa dziivee.
Iisteniibaa, sievietes rokaas ir lloti , lloti daudz kas,attieciibu jomaa , ja vinna ir...sieviete.

SKUTERS  Kādreiz sievas un meitu dēļ ne mirkli nedomājot biju gatavs iet nāvē. Tagad tai sarakstā ir palikušas tikai meitas. Ja sieviete ir pareizā, tad pareizais vīrietis ir uz daudz ko spējīgs.

ube  Sieviete neaizmirst vīrieša labos darbus viņas dēļ, pat ja attiecības izjukušas. Vīrieti pieminēs ar labiem vārdiem.

av2  ube - kaa kura.
Nav man liela pieredze, bet pieredze ir taada, ka no bijussaas nevienu labu vaardu nedzirdeesi par mani. Mani atceraas tikai, kad...dziivee kautkas saiet totaali deelii, un vajag paliidziibu. Principaa es zinu, ka dzilli sirdii , vinna nedomaa neko sliktu, jo nav jau par ko. Tikai sievietes dabaa ir.....nu kaa taa, par bijusso ko labu pateikssu, taa tak nevar, taa nepieklaajas . Visas drusskas savus bijussos lamaa tak utt
Man ta tiessam vienalga , bet es atkal uzskatu, un daru....par bijussajiem tikai labu, vai neko. Punkts.

Letija  Patika Skutera atbilde.
Žēl, ka sieva nav vairs tai sarakstā, bet nu dzīvē gadās arī izšķirties.
Bet virziens pareizais - par saviem vistuvākajiem atdot visu!

quimera  Darīt var visu. Diemžēl bieži otram ir vienalga,ko dari vīna dēļ..

vilks28  Es varētu noskūt intīmo zonu.

Virgo  Nav jau grūti izdarīt sievietes dēļ,.....grūti jau ir atrast to sievieti kura būtu to pelnījusi.....nekā personīga...

SpoguliitisTM  To 10:10 Nezinu kas ir tas vaacu maajsaimniechu lepnums un cik liela ir taa lepnuma veertiiba, bet es daudz labaak noveerteetu labu masaazhu ikdienaa. Veltniishi ikdienaa man saaktu piegriezties.

SpoguliitisTM  Kolhoznieces masaazha - "pila domashnjaja"? Nee, nee... :) Es labaak kaartiigi izstaipiishos. Nav tas ko shobriid gribu un ir vajadziigs, bet labaak par piedaavaajumiem te. Masaazhu meigjinaashu sarunaat citur. Par naudu, par kaut ko garshiigu vai ko citu.

kvarts  Ja man apniktu dzīvot labi, apprecētos un ciestu kā visi normāli cilvēki.

Epifanija  Uzaicināt sievieti uz randiņu un izmaksāt kafiju 😁

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu