Draugi

Citiem cilvēkiem ir daudz draugi un apkārtējie burtiski līp viņiem klāt parunāties. Bet citiem pa dzīvi nav neviena (nu, kā Robertiņam no "Viņas melo labāk") un viņi to ļoti pārdzīvo :(
No kā atkarīgs, vai cilvēkam ir daudz draugu un vai jūs gribat par kādu draudzēties?

Vizmonta  netiks iziets nekad, var mierīgi pārtraukt izspiegot. noteikumi skaidri, neatkārtošos.

krumuzagis  kā man teica viens krievs, druzei preobresti ļegko, no družitsa eta uže izkustvo.

av2  Draugu nevar buut daudz, tikai pazinnu, darba koleeggi, vajadziigie cilveeki, kopeejo hobiju cilveeki, o jaa, tie ir, un var buut daudz :)
Par iistiem draugiem....man personiigi ir 4 draugi. Divi ir veel no studiju laikiem, viens ar ko veelaak ...ir "apeests puds saals" kopaa dziivee, un viens....kas dveeselei.
Ir vienkaarssi perfekti, vairaak nevajag.Vislabaaka atpuuta ir miers.Ssobriid, tas ir ...laukos, prom no visiem , vai klusaa vietaa okeaana krastaa... Laikam jau saistiits kautkaa , ka dziivoju milziigaa pilseetaa, taapeec protu noveerteet dabu , klusumu.
Var jau buut, ka es klluudos, bet cilveeki , kam ir tie daudzi draugi, nu nezinu, man sskkiet tukssi. Ibj, cik var tuseeties taads cilveeks?

rihtigais  Riebekle, uzplanaledus, ieva03, Ronis26 - Žetons - patīk jūsu viedokļi, ar Jums varētu draudzēties, Ha! Man gan lasot jābrīnās par viedokli, ka draugs var būt ar citiem uzskatiem! Nevaru iedomāties draugu geju, nevaru iedomāties draugu krišnaītu vai līdzīgi. Manā izpratnē varētu būt draugi ar dažādiem talantiem - gleznotājs, mūziķis utt, BET vispār šķiet, ka nevar būt daudz draugu, īstu draugu.

ieva03  Kā teica Remarks:Mīlestību nevajag aptraipīt ar draudzību,tādēļ nepiekrītu chris viedoklim.

multi  Draugu būšana bieži vien izvēršas visai mantkārīgā pasākumā. Vai tā ir nauda, kontakti, statuss vai vienkārši šņabja pudele, tas ir cits jautājums!

Piparkuka  Šim var tišām 100% piekrist:
"Kad mīlestiba izplēn, var palikt draudzība" ?????????????????????

uzplanaledus, man tā vienmēr bijusi liela mīkla, kāpēc sievietes mīlestības slimības akūtajā fāzē neuzskata savu partneri par draugu? Kas tad viņš ir - ienaidnieks, citplanētietis, iedomu tēls, seksa objekts vai kkas tamlīdzīgs? Pēc manas saprašanas tieši akūtajā fāzē viņam ir jābūt vislielākajam draugam, pēc tam, kad jūtas izplēn, arī draudzība var mazināties. Vai tad ne?"
Pirmkārt- draugs!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu