Prostitūti.

,, Vai nevēlies padraiskoties?Vai negribi erotisko masāžu, seksu. Vai nevēlies pamaigoties?,,Šādi, līdzīgi un brutāli piedāvājumi tiek sūtīti pirmajās vēstulēs sievietēm oho no vīriešiem. Manuprāt, tas liecina to, ka ir arī vīrieši prostitūti, kuri piedāvā intīmus pakalpojumus šeit. Vai tā ir?

Vizmonta  Un tad nu sievele pati sev pasludina moto-Mācēju noķert, mācēšu noturēt-un ķerās pie brīvo sieviešu kūdīšanas virtuālajā vidē.
Neizdevās. Kas pirmais atrakstīs, tam piederēšu!
Ko tālāk, muļķe?

Jurijs55  prostitūcija - professija ar kuru pelna iztiku dzīvei, diez vai to pedāvātaju mērķis saņemt no sievietēm kaut 1 centu

Deavids  Prostitūti viņi būtu bijuši tad ja to būtu piedāvājuši sexu par samaksu,
tā kā samaksa netika prasīta viņi prostitūti nav.

Raivis_1977  Ir arī tādi indivīdi, kuri var būt tikai kā kādi četri vai kā kādi pieci cilvēki, no visas, visas Rīgas, garā neaptēsti tuk - tuk, kuri tikai parī mozgas Jums! Kā Jums tas nepielec, nesaprotu!!
Kādreiz bija pat tāds čata raidījums pa televizoru, kurš beigās tā arī izgāzās ar izvirtīgām sekām, arī tur viņi labi uzdarbojās.
Viņi vienkārši uzdarbojās šeitan pat pieckārtīgi vai seškārtīgi! Un kāpec to nedarīt???!
Tas ta laikam viņam sagādā jau nu (noteikti kādu baudu), ka kādam izporķē, vai sačakarē noskaņojumu.
Jūs domājat, ka tadā veidā visi jaunieši ir vienādi Rīgā nojūgušies??! Sorry!
Tad jau Jūs viegli var aptīt ap pirkstu pat bez liekām runām, daudz tur nu nevajag ...

AivarsN  Jau labu laiku dzīvojam matriarhālā sabiedrībā. Tāpēc vīrieši,atšķirībā no sievietēm,par seksa pakalpojumiem pat neuzdrošinās prasīt samaksu.

AivarsN  Tomēr interesanti, kāpēc vīrieši negrib pastāvīgas attiecības ar sievietēm? Varbūt viņas pārstājušas pildīt savas primārās funkcijas? Ir laiks atgriezties pie senajām tradīcijām,lai kļūtu laimīgi,nevis izmirtu kā mamuti.

rihtigais  Man šķiet, ka Latvijā ir ļoti maz vīriešu uz kuriem sievietēm ´´stāvētu´´, būtu interese, kā garīgi, tā miesīgi. Ir lieli puikas un ņurņiki - sievietēm nesaistoši, tādēļ tāds slienājošs kontingents.

Vizmonta  visi visus vērtē pēc VISA. nav jāiespringst uz to, lai partnerim būtu tavi talanti, bet gan uz to, lai nebūtu tavu defektu.

Vizmonta  rakstītam nevajag ticēt. dara paši, kā grib!

AivarsN  Kā nu mammas un skola audzināja,tādi nu tie vīrieši ir. Tēviem jau nav laika ar audzināšanu nodarboties,jo jāpelna nauda.

saulite34  Kā nu mammas un skola audzināja,tādi nu tie vīrieši ir. Tēviem jau nav laika ar audzināšanu nodarboties,jo jāpelna nauda.[c]

Laiku vienmēr var atrast,ja vīrietim ir svarīgi ,lai viņa dēli par vīriešiem izaugtu.

Vaukskis  Nē ! Prostitūtas par savu pakalpjumu uzreiz dara zināmu samaksu, bet vai šie kungi darīja zināmus izcenojumus.. ?! Tāpēc, manuprāt, viņi nav žigolo, tikai "zažigajet".. . :)

av2  Un, ja arii taa raksta, par ko gan stipri ssaubos , kaapec Tev jaalasa, vai jaatbild buutu ?
Ir daamas oHo, kas jau tressajaa veestulee pasaka cenu, tiessaa, vai paarnestaa noziimee.Mazliet paarsteidz gan LV rascenniki .... Ko domaat, ka te visas ir prostituutas? Tak nee. Lielaaka daaal ir...taapat kaa dziivee, tur aaraa. Parastas sievietes, palikussas vienas dziivee .

gobis  tā ir
humānā palīdzība ...

andulis1969  Ko Jūs paši īsti gribāt,sampni vai dzīves īstenību! Cerams,ka sapņi piepildās,jāmēģina pieņemt tos,nemeklējot pagātnii,bet paši esat gudrāki! Te var rakstīt grāmatas,kas ir piedzīvots!Netici otram,jo vienmēr būs meli,tāds laiks mūs audzina...

AivarsN  Vēl pirms gadiem 100,cilvēku tikumi un ģimenes veidošanas principi tika balstīti uz tūkstošiem gadu senas un laika gaitā pārbaudītas senču pieredzes. Tagad tas viss ir ticis speciāli izkropļots un iznīcināts. Cilvēki vairs nezina savu lomu ģimenē un pat īsto ģimenes nozīmi. Varbūt tas nav gluži ideāls salīdzinājums,bet ja auto ir oriģinālajā komplektācijā ar izietu tehnisko apskati,tad droši var pirkt un braukt.Taču,ja Golfiņam uzstādīts propelleris,vai Mersim kāpurķēdes,tad gribēsies tik vien kā līkumu izmest,bet tādu iegūt savā īpašumā,gan nebūs prāta darbs. Vai tas nav savādi,ka transporta līdzekļa vadīšanai nepieciešams apgūt iemaņas un zināt likumus,bet uzņemties atbildību par otru cilvēku un vēl pēcnācējiem,drīkst jeb kurš idiots? Tāpēc jau arī katra otrā ģimene izjūk. Un pat ja cilvēks ir gatavs kļūt par labu sievu,vai vīru,kur garantija,ka tas otrs nebūs pilnīgs nejēga? Tie pārgudrie psihologi vēl vairāk jauc cilvēkiem galvu. Arī visi tie kursi un grāmatas tikai novirza pa maldu ceļiem. Ja nav pārmantota laba senču pieredze,tad glābt var tikai vēdiskās zināšanas.

saulite34  Vēl pirms gadiem 100,cilvēku tikumi un ģimenes veidošanas principi tika balstīti uz tūkstošiem gadu senas un laika gaitā pārbaudītas senču pieredzes.[c]

AivarsN,pārstāj dzīvot savā fantāziju pasaulē un beidzot sāc dzīvot realitātē,un neviens nav vainīgs,ka tev tik neizdevusies dzīve.. Pirms simts gadiem cilvēki smagi strādāja,nevis caurām dienām tupēja internetā rakstot visādus murgus.

Vizmonta  Kā nu mammas un skola audzināja,tādi nu tie vīrieši ir. Tēviem jau nav laika ar audzināšanu nodarboties,jo jāpelna nauda.[c]

Laiku vienmēr var atrast,ja vīrietim ir svarīgi ,lai viņa dēli par vīriešiem izaugtu.
2019-07-13 23:26

No vienas puses, dēli ir uzvārda nesēji tālāk. Bet no otras-meitas vizuāli līdzīgākas tēviem, un arī vecumdienās kopj. Vēl no trešās puses-šitādi pēc grāmatām audzināti izlutināti šaurās Rietumeiropas džinsās iespīlētie vīriešu kārtas lutekļi jau nu nebūs tie, uz ko Zemeslode balstās. Ar slaidu loku no laivas ārā dzīvē iekšā, un kādu skumju, mazu meiteni laivā iekšā-dzīve mīl harmoniju.

AivarsN  Saulīte. Tev par to senču briesmīgajiem dzīves apstākļiem skolā sastāstīja? Nav jau grūti sameklēt informāciju,kad sievietes vispār sāka strādāt algotu darbu,jo vīrieši vairs nespēja vieni paši ģimenes uzturēt. Vai zini,cik daudz ģimenes jau laimīgi atgriezušās dzīvot pie dabas pēc labākajām senču tradīcijām? Viņi ir laimīgi,viņu dzīves ir piepildītas. Šie cilvēki ne tikai nešķirās,bet droši laiž pasaulē veselīgus bērnus,jo nav pamata uztraukties par nākotni. Murgus rāda televīzijā un māca skolās, lai cilvēki neuzzinātu savas tautas īsto vēsturi un cik viegli var saraut materiālisma verdzības važas un kļūt par brīviem un laimīgiem cilvēkiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu