Kādas ir populārākās manipulācijas?

Kādas ir populārākās manipulācijas pretējo dzimumu starpā? Sievietēm es dotu 1. vietu klaiskajam teicienam: "Nu, kas tad tu par vīrieti? Īsti vīrieši .. (dara to un to, tā un šitā)!" :D
Vai ir kāda tamlīdzīga manipulācija, kā vīrieši ar sieviešiem manipulē, nu kāds teiciens, vai kkas tāds? :)

baluba  Šodien neviens vairs nav tik stulbs lai ar viņu manipulētu, vismaz viņam pašam to nesaprotot .... bet šodien ir ārī elementāra lieta tāda kā galvassāpes :)

av2  Kaadas ? Ssitais, kaa tur bija , slavenais sieviessu teksts : " Es taa dziivot nevaru" Un kad vinnai pajautaasi, kaa tas ir..."taa", passas nezinaat.
Taatad, nu tikai manas domas , nafig preceties/dziivot kopaa, ja nemiil vien otru taadu, kaads katrs ir , bez kautakaadiem teatriem, izlikssanos utt ? Izmetat no galvas tos "paaaraudzinaassanas" plaanus un vissi buus laimiigaaki varbuut , a? :)

elsa  Krisīt, sāksim ar to, ka tādu tekstu īstam vīrietim neviena sieviete nekad neteiks. ĪSTAM!!!!
/aizies paskatīties Sarkanās grāmatas eksemplārus/
p.s. tracerim, toč, ar vienu locekli nav lāga..

SpoguliitisTM  Jaa... :) Negatiivo manipulaaciju apraksti te ir pietiekoshi :)
Man patiik neitraalaa manipulaacija, kad abi saprot kas ir kas, un uztver to ar smaidu.

baalzams  Sociopātiem tieksme manipulēt ir īpaši izteikta.

Gunitaa  Īstenībā manipulē pilnīgi visi cilvēki, pie tam sākot jau no agras bērnības un visai bieži. Jautājums tikai - apzināti vai nē.

vilks28  Ja neiznesīsi miskasti ,tad vakariņas būs bez alus.

ketija64  ha, nenomizosi kartupeļus,vakariņas nebūs :)

anis  Kā tad palika ar atslodzes dienu?...

Vizmonta  vajadzētu prast atšķirt manipulāciju no ultimāta. manipulācija ir tāda koķetēšana. manipulators grib sasniegt savu mēŗķi. viņš no otra cilvēka kaut ko ļoti vēlās, varbūt pašu cilvēku. bieži vien viņš vēlās to, ko tam manipulācijas upurim jeb objektam viņam nemaz nav pienākums dot. Manipulatoru ir viegli pasūtīt. Viņa prece parasti nav diez ko vērta.
Ar ultimātu citādi. Vai nu izpildi noteikumus, vai u.uzstādītājs vispār par tevi un tavu preci aizmirsīs.
Tāds mīļš manipulācijas piemērs ir, kad tavs mājdzīvnieks kļūst pret tevi cukurlaipns pirms dienišķās pastaigas. Pienes siksniņu, visādi izrāda laipnību utt
Vēl bērneļi ir manipulāciju meistari un visu krāsu sirdī blondīnes to piekopj.

neko  Verbālas manipulācijas uz mani nestrādā. Bet kā jau te minēja smaidu un "nevainīgu skatienu" daudz ko var panākt, arī no manis:)

burleska  21:23 Manipulācija no koķetēšanas gan diezgan spēcīgi atšķiras. Koķetēšana ir abiem iesaistītajiem skaidra- viens koķetē, otrs apzinās, ka ar viņu koķetē. Savukārt, manipulācija ir apzināta iedarbība, lai izsauktu kādas otra cilvēka emocijas ar mērķi gūt kādu labumu, izdevīgumu. Manipulācijas jēga ir tajā, ka tas, ar kuru manipulē, nesaprot, ka tā ir manipulācija. Viņš domā, ka tas, kas notiek, ir patiesībā. Teiksim, kāds, kurš tēlo slimu, lai gūtu kādu labumu... Tam otram ir jātic, ka viņš tiešām ir slims.

krumuzagis  nav jau īsti ko tur manipulēt, ja ņem vērā abi reizēm ir nesaprašanā par savu izcelsmi un sūtību, abiem galva uz pleciem, bet prātiņu Dievs vien zin kur ielicis.

Pillerina  Ja es mācētu manipulēt, tad pati malku neskaldītu, pieņemtu katru, kam tikai bikses kājās...

mieru_tikai_mieru  Piesaukt kaut kādus "īstos" vīriešus nav korekti. Vajag vienkārši izteikt šaubas, ka viņš var iznest ZS eglīti/miskasti/ieskrūvēt lampiņu. Un tad viņš ar prieku pārliecinās tevi, ka esi kļūdījusies! Galvenais pēc tam ir sajūsminājumā noelsties par izdarīto. Bet lielākā daļa augstāk minētā ir prasta šantāža.

Felde  Sie sikumi neliecina par istu vai neistu... Viirietim vienkarsi jabut virietim! Un viss! Smiekliiga ssii ellssana un slaveesana,ja cilveks ierauga,ka misene birst paari-taa jaiznes...smiekliigi teikt-parggerbies...nomazgaajies..iedot naudinu,sastadit sarakstu,pateikt uzkuru veikalu jaiet,. ..un tad starot laimee-kaads tu man malacis Passaprotamas lietas nav jauztver ar sajusmu! Protams,atnakot majaas,ieraugot,ka virietis ir gatavojis,sakopis-protams,elementars prieks un paldies.... bet tiesi tapat kaa,ja gatavo,sakopj sieviete! Taa ir ciena pret otru!Arii uzslavas ir nepieciesamas... Bet nejau aukleesanas ka ar mazu beernu!
Pietiks ar to,ja bus par ko cienit to otru! Tad neradisies termini-ists,neiists!Elsot sajuusma var,kad berns saak staigat....nevis viirietis aiz sevis nomazgaa kruuziti!
Neuzskatu,ka virietim buutu alga jaatdod sievietei,drizak-atbildigi pirkumi,un ggimenes budzets sakarto taa,lai sieviete justos drosibaa-lai mes varetu but sieviskigas,piepildit maju ar smiekliem,labu edienu,ruupem par majokli,berniem,savu miiloto virieti,buut netikai maates un sievas,bet-kas pat svarigak-daudzveidigas un labas miilakaas savam izredzeetajam! Kas tur tik sarezzgits,ja blakus ir plecss=stiprs plecss!?!

Snowagain  Lielākā sieviešu manipulācija - raudāšana.
Te pat oho ir starta anekdote - Nekad nestrīdies ar vīru! Uzreiz raudi!
Bet ja tā lielos vilcienos ņemot, tad ar manipulācijām nodarbojas tā persona, kurai vienalga, t.i. ar lielām izvēles iespējām, nebūs šis/šī, būs nākošais/nākošā.

Felde  9.26 Velejies mani saruugtinat?-neizdosies,esmu nelabojama optimiste! Un pat ja taa-viss notiek uz labu.. :) (piebildisu,man nav optimisms,kurs iet rok-rokaa ar stulbumu vai naivumu) :)
....tikai smiekliigi-kas atkal tekstaa bija paaaaardabiigs? Vai tiesam viireliisi tik primitiivi un mazini,ka sadas lietas jums ir neizpildaamas..nesaprotamas....neiespejamaa misija??? Tad naacijai kaa taadai-nav nakotnes! Vai viendzimumu cilveecini,kas sauksies ono... ? nu nezinu.... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu