Hobiji. Vai ziedot?

Ja jums ir gadiem ilgi hobiji, kuriem veltat loti DAUDZ laika, vai esat gatavi tos ziedot par labu attiecībām?
/Un varbūt padalaties ar saviem hobijiem, ja vēlaties/

Piparkuka  P.S. Sieviete var braukt līdzi un vērot, kā Tu sporto... Vai- ja ir iespēja, piedalīties, ja., piem. tā ir jahta vai laiva. Viņa var lasīt grāmatu jūras malā, Tu- ar vējdēli slidināties. Nu kaut kā tā:)
Normāli.

nazis  Kad satiek īsto cilvēku, tad šāds jautājums atkrīt pats no sevis. Viss ir atkarīgs no vēlēšanās - vēlies būt kopā, vairāk laika pavadīt ar šo cilvēku, vai arī nodarboties un visu laiku veltīt saviem hobijiem. Kompromiss nostabilizējas pats no sevis.
Varu būt gandarīts, ka mani hobiji attiecībām nav traucējuši.

Kurts69  lai cilvēki būtu ilgāku laiku kopā, tiem manuprāt ir arī jābūt kopīgam vaļaspriekam. Citādi tā pašvaki. Nezinu kā ar vīriešiem, bet mana pieredze rāda, ka sievietes ne visai mīl to, kas viņuprāt nostājas starp viņām un vīrieti. Tai skaitā hobijs.

Dvinsky  @Kurts Kopīgs vaļasprieks jau nu reti sanāk, parasti tad, ja tas ir no populārajiem, tipa ceļošana u.tml. Bet normālam vecim (medniekam / makšķerniekam) diez vai izdosies atrast sievu ar tādiem pašiem vaļaspriekiem. Bet tas galīgi netraucē kopdzīvei. Otrai pusei jābūt gatavai respektēt vīra vaļaspriekus.

Letija  Šajā jautājumā domāju tāpat kā Kurts69.
Jo, ja daudz laika velti hobijiem, varbūt nevajag būt attiecībās ar kādu, neveltot otram cilvēkam laiku.
Tas taču loģiski, ka, ja ir kopīgas intereses, tad arī divu cilvēku savienība ir ciešāka un noturīgāka.
Un pastāv taču iespēja, ka savstarpēji iepatīkas abu hobiji.

Letija  Atkal - otrai pusei jābūt gatavai respektēt VĪRA vaļaspriekus (c).

Respektēt, jā, ja ir pieņemamas, piem., medības vispār kā tādas.
Un tomēr - ja ir vienās brīvdienās medības un otrās brīvdienās makšķerēšana un tā visu laiku, tad, mīļie vīrieši, kādēļ Jums vajag ģimeni?!

Kurts69  Dvinsky, teorijā jau vajadzētu respektēt, bet praksē tas nemaz tik bieži nesanāk. Laikam jāmeklē kompromisi. Zinu pāri, kur sieva rullē vīram līdzi makšķerēt. Bet vispār jau var tak paiet soli tuvāk viens otram, ja vēlas būt kopā!

Dvinsky  @Letija - mīļie vīrieši, kādēļ Jums vajag ģimeni?! Tāpēc, ka veco labo "in-out" arī gribās ;)
p.s. medības kā tādas paliek ļoti pieņemamas, tad kad sieviete saprot ar ko medījumu gaļa atšķiras no lielveikalu sū.

SpoguliitisTM  Parasti hobiji sakriit, taa, ka liidz shim probleemu nav bijis.

ne_meklejumos  Nu nē, tas būtu traģiski un es vairs nebūtu es, droši vien paliktu īgna, garlaicīga un neinteresanta . Reāli, mani hobiji ir veidojušies kopdzīvē ar vīru, sapazināmies agrā jaunībā, gribējām vairāk laika pavadīt kopā un viens otru pamazām ievilkam savos hobijos.

RRAGANA  Ziedot nevajag. Jāatrod balanss starp savām aizraušanām un attiecībām, protams, ja tās arī IR svarīgas. Jo ir bezgaldaudz cilvju, kuriem otrs ir vajadzīgs blakus kā mēbele, ne kā dzīva būtne, ar kuru dalīties it visā. Kaut gan... tiem, kuriem otra puse nav labākais draugs, bet gan tik dzimums sexuālajām dziņām, tad diez vai būs rodami jelkādi kompromisi hobijziņā.

Man jau pašai patīk doma-otrs cilvēks ir mans hobijs(nejaukt ar apsēstību) :) Jo ir bezgala interesanti izpētīt otru gan fiziski, gan mentāli, gan psiholoģiski.

uzplanaledus  Kad mans hobijs pārvērtās par mazu biznesu, es tiešām ziedoju attiecības ar draugiem. pat necēlu telefonu, ja zināju, ka tikai tāda parunāšanās vien būs. Laiku skaitīju pa minūtēm. Tagad esmu mazliet atslābusi, bet tik un tā laika nav daudz.
Kaut ko ar to esmu zaudējusi, kaut ko ieguvusi.

Chris1986  es nekad neveidotu attiecības ar sievieti, kam hobijs būtu dārza darbi, puķes, pucēšanās, krāsošanās, kas nelasa grāmatas, kas neskatās hokeju, pornofilmas, šausmenes un krievu kriminālseriālus, kas nebrauc ar riteni, nesporto, nespelē basketbolu, kas agri iet gulēt un agri ceļas, kam patīk kaķi, bērni utt. utjp

Dvinsky  @Chris - tātad Tev attiecības nespīd šajā dzīvē. Vismaz ar sievieti nē :D

Chris1986  nu, beidz, vienmēr pa pasauli staigā tieši tava ābola pusīte - tieši tāda, kādu tu meklē! :D :D :D

preilene  Dvinsky, oi nē, manuprāt, ņemot vērā tikai hobiju sadaļu, Chris man būtu ideāli piemērots. Tik tas vecums.. Bet, kas zin, varbūt viņam ir kāds labi izaudzināts mazdēls ar ļoti līdzīgām interesēm ;)

uzplanaledus  Chris, pa Oho diez vai staigā :D Es, piemēram pucējos, krāsojos, neskatos šausmenes un pasdies krievu kriminālseriālus, hokeju skatos rezultātus internetā, riteņa man vairs nav, basketbolu spēlēju bērnībā, patīk kaķi un savi bērni :D
Zini Chris, tā abola puse varbūt jau kaut kur sapuvusi ! ;)

burleska  Es arī nodomāju, ka es Chrisam gandrīz derētu :D Tikai šausmenes skatītos ar aizvērtām acīm, un basketbols traki sen nav spēlēts :D Vienīgais- nav aktuāli, un viņam tik vecas nepatīk :D

LIGLA  Es esmu sev kundze un karaliene un savus hobijs vienmēr turu godā un pateicībā. Jo tie dod prieku un gandarījumu. Cienot otru cilvēku, tadi noteikumi ir muļķīgi un nenopietni, bērnišķīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu