Vārdi

Šķiroties vīrietis mani apsaukāja necenzētiem vārdiem. Ņirgājoši par mani izteicās. Izsmēja, kas bija mūsu starpā. Pateica, ka gultā esmu slikta, viņam nepatika. Riebās sekss ar mani. Kā lai tam tiek pāri un uzsāk jaunas attiecības?

Avatars30  Nu abi vai ne abi,bet vienmēr viens iriniciators un tadpatiesība atbildība gulstas tiesi uz iniciatoru,jo ja tas netiktu iniciets,tad rezultats būtu savadaks un visticamak viss nogludinatos un ne tikai ,pat svaiga mīlestība no jauna dzimt,kad katrs daudz ko būtu apzinajis.bet ja dedzina pagales,tad viņas arī deg un tad nav ko brīnīties!

Geisha  Ah, tad biji slikta gultā? HA, ha ha..... Sieviete gultā var notēlot jebko (pat zašibis orgasmu). Ja sieviete nevēlas seksu tad vīrietis nav nekāds lauva gultā, bet glups sliņķis. Turpretī vīrietim vai nu stāv vai pat domkrats nelīdzēs. Jeb viņš sēdēja uz zilajām tabletēm? Tad na tev vajadzīgs impotents?
Pārmet krustu un pateicies liktenim, ka jūsu ceļi pašķīrās.

Ievinjata  Mollija, aizmirsti par viņu. Viņš ir niecīgs cilvēciņš, kurš kā mazs bērns mēģina "uzvarēt" ar apvainojumiem, kas galīgi ir ne pa tēmu. Citās attiecībās gan sievietes var būt tādas pašas. Kopumā ņemot šitie sīkpirži nav jāņem vērā.

Vizmonta  Bet man patika 16:07 (Spogulītis!!!D:)) komentārs! Tā ir taisnība, ka ap 20 gadu vecumu sievieC to tikai skatās, kā uzlekt krāgā skaistam gudram džekam un cieši tur piestiprināties! (mātīšu instinkts no aizlaikiem-bērnu no skaista un bagāta)
Tā kā puišiem savukārt hormonu ietekmē jaunībā dominē tādas īpašības kā slavaskāre utml, tad tiek izvēlēta bieži vien ne tā meita, ko sirsniņa čukst priekšā, bet tā, ar kuru kopā var tālāk tikt-vai vismaz tā izskatās.
Ap 40 visi cilvēki kļūst vnk cilvēki. Auru laiki pāri un tā. Izdzīvo karmiskās attiecības, kas aizsākušās b/d, tādi kā "Ilgais ceļš kāpās" varianti. Seksuāli-saimnieciskās savienības jūk kā plosti pie Ķeguma, kas netic, paskatās šķiršanās statistiku
par tēmu-es personīgi ieņirgtu, nevis apvainotos:))

Chris1986  nu ja - bara instiktam liela jauda! :D Neviens jau nezina, kā tur bija patiesībā, vai šī krāpa, zaga, zāģēja, spēlēja azartspēles, spiegoja Krievijas labā vai vēl ko, ar ko. Bet, re, viņa saka, ka viņš vot šitā pateica!!!!!!!!!!!!! Nu, bļin, jāsit krustā vai jādedzina sārta par šito noziegumu!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDD

Vizmonta  viņa noteikti spiegoja Krievijas labā(

quimera  Attiecībās, gandrīz vai vienmēr, sabrūk tieši sievietes dēļ. Vīriešiem, to nevajag

mairita1971  Vēl joprojām nav izdomāti sievietēm eksāmeni par seksu.Cik daudz vīrietis zaudē,ja testē sievieti.Rupjībām reizēm der atbildēt ar rupjību.

Avatars30  Mans komentaars bija pavisai citai teemai vai moderators ir piedzeeries?

Kristela  Mīļā,Mollija17!
Varu tikai ieteikt Tev-izlemj pati!Atrodi labu psihoterapeitu,ja Tu vari to atļauties!Tev jāsaprot, kas par iemeslu, ka vīrietis var atļauties Tevi tā apvainot.Citādi atkal Tu"uzķersies" uz tādu pašu ! Tas nenozīmē, ka esi viena atbildīga par attiecībām un vīrieša teiktais atbilst patiesībai.Nevēlos komentēt vīrieša uzvedību,jo viņam arī nepieciešama palīdzība un nezinu kāpēc viņš tā rīkojies! Piekrītu tiem, kuri uzrakstījuši, lai pateicies liktenim, ka izjuka šis attiecības.Lai Tev veicās!

arikot  Iespārda tā dāmīte 22:55 - (copy)attiecības, kas aizsākušās b/d
Cik labi, ka es negāju bērnudārzā, pat nezinu, kā tiktu galā ar attiecību veidošanu tik agrā jaunībā. :DDD

PaisumsBegums  Tad ar tādu ņergu tev nebija pa ceļam.
Visi saka, ka laiks dziedē, bet mani pagājis gads vēl līdz šim nevar sadziedēt. Bija līdzīgi, tikai bez apsaukāšanās.

Caune  Viss atkarīgs no tā, kādu labumu sev vēlas iegūt no šīs pieredzes.
Ja gribas atriebties par netaisnīgo izturēšanos, jāatrod kāds miesnieks, kurš apskaidro iepriekšējam, kā ar sievietēm sarunājas.
Ja vēlas vairs savā dzīvē ar līdzīgiem tip-āžiem nesasieties, tad tikai darbs ar sevi speciālistu uzraudzībā.

Chris1986  "Ja gribas atriebties par netaisnīgo izturēšanos, jāatrod kāds miesnieks, kurš apskaidro iepriekšējam, kā ar sievietēm sarunājas."
Pzd vnk - un šitādas meklē iepazīšanos ar vīriešiem un cer tik mīlētas, lolotas un lutinatas !! :D Tas tak ir vistīrākais krimināls ar cietumu abiem (sievietei un miesniekam) uz ilgiem gadiem ! Es domāju, ka mani nekas šajā pasaulē vaiors nevar pārsteigt, bet izrādās, ka cilvēku stulbumam tomēr nav nekādu robežu !! :D

miers2  Attiecībām parasti ir sākums un beigas. Ja sākumā liekas kaifīgi, tad beigās jau šķiet kaitinoši. Varbūt sex nav labs, bet citādi forša meiča. Varbūt meiča pavisam viduvēja un seksā neko nemāk, bet sākumā čalim hormoni putoja un likās viss pieņemami. Reizēm attiecības rodās no tā, ka nav katru vakaru jāmeklē cita un tad samierinās ar trūkumiem, ka tik vienmēr pa grābienam

miers2  Katrā ziņā sievietei te ir par ko padomāt - varbūt viņai būtu derīgi iesākumam pieaugušo filmiņas paskatīties, lai nākareiz gultā būtu kaut par kapeiku gudrāka- prasmīgāka, nevis tikai kājas plati un gatavā princese

Geisha  Kā man riebj tie glupie veči kuri iedomājas, ka ja viņam ir čibriks tad viņš ir meistars gultā. Pie tā čibrika vēl vajag galvu kurā ne tikai lielākajā caurumā stumj ēdienu ar aliņu, bet arī domā. Ar labu vīrieti pat frigida sieviete būs uh kāda seksīga, bet ar āzi seksīgā kļūs frigida.

SKUTERS  Geiša, kā tavs vācietis? Nav atkodis, ka piķa dēļ tēlo orgasmus?

Geisha  8;07 nav atkodis gan. Tātad labi tēloju.

TikaiNopietni  tu biji kopā ar no rensteles izlīdušu muļķi ! Nākamo izvēlies gudri, bet varbut tev pašai jāmainās. Jo gudra sieviete nebūs attiecībās ar vīrieti kurš tā izpauās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu