...kaislīgām ilgstošām attiecībām...

Šodien kārtējo reizi sapratu, ka ar mani nav kaut kas kārtībā. Nē, es to vienmēr esmu zinājusi, bet nu atkal par to pārliecinājos.

Es zinu, ka jauki randiņi un kaisle attiecībās ir lieliski. Es noteikti vēlos, lai man tas viss būtu. Bet tikko - man to tā uzreiz otrajā vai pat pirmajā vēstulē piedāvā, reakcija ir automātiski pretēja! Un ja vēl sāk bārstīties ar demunitīviem, stāstīt cik es jauka, nedod dievs, salda (!!!) u.tml. - šausmas, es bēgu!
Kas ar mani nav labi? :( Heh... Kāpēc piedāvājums - mīļas, jaukas attiecības, vai mīļš un jauks randiņš - izsauc manī tādu reakciju? Jāiet ārstēties?

Kā Jums - patīk, kad uzreiz izstāsta, cik jaukas, mīļas, romantiskas, kaislīgas attiecības piedāvā un no Jums vēlas?

Lillijas_zieds  Uztaisi citu niku kà es un pasaki kàdu tu meklē. Retais,kurš raksta. Kad esmu ar īsto bildi un profilu,elle un tīràs šausmas. Vēstules un foto piepilda manu pk. gan tel.nr atsūta. Ko vēl vajag. 😁Saraksts man jau rokàs. Var pat žurnàlu izveidot un mazu albumiņu😁

Suzi  Ja cilvēks ir gatavs pāroties jau 1.tikšanās reizē, tad ne ar ko nav tālāk ticis par dzīvniekiem.

Karkade  Kāda tur atšķirība? Pirmajā vai trešajā reizē? Kas tie par aizspriedumiem? Varbūt īstais cilvēks, mīla no acu uzmetiena un vel gaidīt?

AivarsN  Suzi. Vai zini cik maksā mākslīgā sieviete,kura kaut cik līdzīga īstai? Bet ir taču kas tās pērk. Bet te paspīd iespēja tikt pie īstas,dzīvas,siltas,ar pavisam minimāliem tēriņiem.😃

Caune  Viss paliek skaidrs par sevi un citiem, kad līdz kaulam ir saprotams mērķis, kāpēc atrodas šajā portālā, kāpēc ir sarakste ar konkrēto cilvēku. Bez filozofijas un liekām emocijām noskaidrojas otras puses mērķi, vīzijas, par, pret. Un pieņemas lēmums, vai ir vēlēšanās, vai nav vēlēšanās ar konkrēto indivīdu kaut ko veidot.
Ar svešu cilvēku sīrups un mežģīnes vēstulēs ir lieka parādība. Labāk, lai vīrietis pieklājīgi lietišķs.

av2  Kaa var uzreiz piedaavaat taas......taas "jaukaas,romantiskas, erotiskaas utt" attieciibas, ja nepaziist viens otru?
Kas ir te, tiessaam , slabo da kaut uz vienu raindinnu aiziet, iepaziit otru, varbuut pamodiisies taas dzirksteles, a varbuut nee.
Nekad neesmu gaajis uz randinnu ar "plaanu", ka buus tas sex. A ja nu man neintresee ta sieviete , vai es vinnu neintreseeju? Kaads veel...sex tur? Nafigaa? Kas..kautkaads plaans jaapilda , vai kaa?
A varbuut es kautko nesaprotu.

ciepstite  "Velies tikties miljam randinjam un simpatiju gadijuma mes varetu to parverst romantiska kaisligi draiska vakara,man vienas nakts sakari neinterese..velos patstavigu miljako...kaisligu un vienmer jauki draisku" = Nu, super! Man ar šāds,laikam, pārkopēts un nu laiž, kura pieķersies. Meitenes vajag piekrist, tad daudzi uzreiz atbirst, ja vēl piedāvā trijatā... uztaisa lielas acis,un pazūd....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu