Iznēsāt bērnu citiem

Dārgās sievietes!
Vai jūs būtu gatavas iznēsāt bērnu citam pārim/radiniekiem/svešiem cilvēkiem? Par velti, vai par naudu. Ja jā tad par cik lielu naudu? Jautāju, jo saistībā ar iepriekš te uzdoto jautātujumu, atcerējos sievieti, kura bija gatava kolosālam radinieku bezbērnu pārim palīdzēt tikt pie sava bērna. Un viņai pašai jau bija 2 bērni.
Tad kā ir-pieņemt ta jūs vīrieša atnesto bērnu-nepieņemtu, bet iznēsāt citiem?

burleska  Fargo, man gan šķiet, ka tā nauda sievietei tiek iedota par to, ka viņa 9 mēnešus audzina citu cilvēku bērnu :)

fargo  meli, īstenības sagrozīšana, viltus... tie strādā pie diviem nosacījumiem.

a.cilvēks grib, lai tā būtu īstenība.
b.cilvēkam tā ir vieglāk.

burleska, tavs teikums ir tādas pakāpes nejēdzība, ka tas pats par sevi ir liecība. viss, no sākuma līdz beigām.

burleska  Fargo, tas, ka paziņo par kaut ko, ka tā ir nejēdzība, nu nepavisam nepierāda, ka tā tiešām ir nejēdzība :) Drīzāk pierāda, ka diskusiju dalībniekam nav argumentu ;)

sauljuks  es varētu

un ne dēļ naudas, vai kādām materiālām lietām - vienkārši, lai darītu cilvēkus laimīgus. :)

Heleena4  Ja sieviete 9 mēnešus iznēsā bērnu, tas ir viņas. Tas taču normālam cilvēkam nav iespējams - visas gaidīšanas sajūtas, bērniņa kustības, domas par bērniņu... , un atdot kādam savu gaidīto, sagaidīto bērniņu! Garīgi veselam cilvēkam tas nav iespējams.

studentka  Mans viedoklis savukārt ir, ka tikai garīgi vesels cilvēks to var izdarīt-jūtas nošķirt no ķermeņa sajūtām un emocijām. Par naudu vai bez naudas kāda starpība. Ja manai meitai būtu problēma tikt pie bērna, iespējams es arī riskētu ar pinu atbildību un saprašanu, ka es nenēsāju savu, bet meitas bērnu.
Fargo es ieteiktu vispirms palasīt bībeli un tad teikt fuj! Kā Lea un Rahēle sacentās savā starpā bērnu dzemdēšanā-tur viņām arī kalpones uz viņu ceļiem dzemdēja bērnus-nekā jauna šai pasaulē. Par Jēkabu un viņa dzimumu arī tu saki-fuj viltus, meli un īstenības sagrozīšana?

fargo  ne lia ne rāhelei nav nekāda sakara ar tēmu, kurā pērk bērnus. abas minētās ir savas tautas ciltsmātes. nevis "donores".

studentka  Bet viņu kalpones ir donores.

Heleena4  Bībelē rakstīts par citiem laikiem, par citu kultūru. Latviešiem nav pieņemts un es arī nespētu iedomāties, ka manam vīram būtu vairākas sievas.

Mekleeju_viiru  tas parasti ir maksas pasākums.
zinot ko b. iznēs. nozīmē sieviete - viņas veselībai. nekad.

kam tādam piekrīt naivas, nezinošas meitenes lielas naudas dēļ.

Piparkuka  Ja jauna, veselība atļauj, dzemdības nav grūtas bijušas- kāpēc ne un par ļoti lielu naudu. Nu tā, lai var vismaz sevi materiāli nodrošināt ilgākam laikam. Nezinu, varbūt 100 000?! Laikam mazākais:)
Pieņemt svešu bērnu- tas ir pilnīgi citādi, jebkurā gadījumā, jo viņam ir citi vecāki, nezināmi. Pieņemt otra (vīra/sievas) bērnu- tas arī ir pilnīgi citādi.
Te tu vienkārši- iznēsā. Viss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu