Braucam!?

Uz kurieni?? Vienmēr esmu dzīvojusi kādās attiecībās ar vīrieti - vispirms tēvs, tad vīrs, draugs. Pēc dabas neesmu vadītāja, labprāt "spēlēju otro vijoli"...tomēr ir nācies uzņemties atbildību par trīs (saviem) bērniem un arī trīs ģimenes NĪ... tas mācīja, norūdīja, lika pieņemt mērķtiecīgus lēmumus. Varbūt šī nav īstā vieta kur meklēt Vīrieti (saimnieku, vadītāju utt.) Bet vīrietis vēsturiski ir iekodēts būt par "šoferi"
Jautājums: Uz KURIENI Tu, oHo vīrieti, vari mani "aizvest"??!:))

Peleks  uz purvu, par cik viņā dzīvoju :D bet te neviens ilgi neuzturās dēļ odiem :D

Avatars30  Tizli tie komentāri ,pašu parāda tikai ie iepriekšējā komentāra!Ne pa tēmu!:)

jotuns  Nekur nebrauks un nevedīs arī. Kas es kāds taksometrs?

C_hloe  ai, vispār es to domu sapratu, bet kopsumma, man tas sludinājums ne aļo
Nu tādu stipro vīrieti nav jāujina un jāsasauc. Viņi nāķ, kad ir laiks, ja ir lemts.... IMHO
a gala beigās - varbūt tas bija tavs dzīves uzdevums - kļūt stiprai, izlēmīgai, mērķtiecīgai.... padomā par to, kāpēc nokļuvi tādā situācijā.

Geisha  Pagājušajā gadā oHo iepazinos ar tālbraucēju. Aizbraucām uz Itāliju. Jaukas 9 dienas pavadījām.

rihtigais  Nojaušu, ka labi izbrauca :) :) :)

rihtigais  Tautiets vedīs visu mūžu, bāliņš mazu gabaliņ... izvēlies NU!

fargo  nekad neesmu varējis īsti izprast, kā sievietēm nav bail no svešiem vīriešiem.
braukt kaut kur vienai pašai? es zinu, kādi vīrieši var būt. vai šādas sievietes nezina? laikam nezina. laikam tā ir, ka tikai pats savu dzimumu var kaut cik saprast, otrs dzimums vienmēr mīkla, pat ja dzīvo ar viņām vai viņiem kopā visu laiku.

nē, nav īstā vieta kur meklēt. ir par vēlu. tie, kas palikuši nav saimnieki pat savām dzīvēm, kur nu vēl tavai. ja arī ir, pārāk reti. kā šaut aizietām acīm no vecas vienstobrenes un trāpīt svītrainam burundukam kreisajā pautā.

Vaukskis  ..Ne turp, kurp vēlies ar šādiem novecojušiem uzskatiem ! Kur paliek dzimumu līdztiesība jebkuram no abiem būt situācijas noteicējiem , pieņemt izsvērtus, nevis emocionālus lēmumus, uzņemties atbildību neatkarīgi no tā, kas bioloģiski esi ?!

fargo  patiesi, es ceru, ka vaukšķis tirš sarkasmu. bet ja ne, tad ir laiks pamosties no sava leprikonu hrenovā meža un izlīst realitātē, kurā vīrieši ir vīrieši un sievietes... tavu grjobano brīnumu, joprojām ir sievietes. un visi ar savām dabiskajām lomām un velmēm. un sievieties apnikušas no:
dargā, tu labāk zini
skrien pakaļ šitiem androgēniem leprikoniem ar dēli un mauc pa pakaļu, saucot nopakaļ: "sien ciet savu dzimumu līdztiesību un novelc savas autiņbiksītes vismaz 30 gados!" "man nahren vajag veci, nevis tūdaliņu, kas tirš par manām tiesībām un moderno sabiedrību(kaviņumāti), pārtiekot no maniem ienākumiem!" "prom!"

Luusila  Uz kurieni? Taisni pa dzīves ceļu uz priekšu, tā vismaz vajadzētu būt.
:)
"Taisies ceļā smiedams, -
Katris ceļš ir labs;
Ej pa kuru iedams,
Visur priekšā kaps."

C_hloe  Ne ne katram mašīnā kāpj un ne katra aljst vienlīdzības

zurikaats  jo neglītāka sieviete, jo tālāk no mājām vedīs

Geisha  Zikurat, ne ar katru vīrieti sieviete brauks. Ir vīrieši ar kuru brauks nešauboties, bet uz vīrieti pilnība paļaujoties, bet ir arī tādi vīrieši ar kuru pat līdz dārza malai nebrauks. Un pat viņa vāģī nesēdīsies. Ja Tavā vāģī neviena nesēžas tad padomā kāpēc.

lapukoks  Kāds mans paziņa no biznesa aprindām sniedzot interviju ar vienu piemēru ilustrēja savu attieksmi pret draugiem, līdzcilvēkiem, droši vien arī pret sievietēm:
"Ja es savam draugam saku " braucam" un viņš man jautā "uz kurieni", tad no tā brīža viņš vairs nav mans draugs."
Atgriežoties pie tēmas gribētu pajautāt:
1) ar kādām īpašībām jābūt apveltītam cilvēkam, lai varētu viņam braukt līdzi, nejautājot uz kurieni (gan tiešā, gan pārnestā nozīmē).
2)vai ir daudz tādu OHO pasažieru (es nedomāju tikai sievietes), kas varētu pakārtot savas intereses, savus plānus tam otram (ar izlēmību, noteiktību un harismu apveltītam cilvēkam?

Pillerina  Ja nav saimniecisku dotību, tad, bliņ, šoferis ar nekāds. Kur nu vēl smuks un gudrs šoferis..

uzplanaledus  Lapukoks, tam cilvēkam ir jābūt ļoti labam draugam, par kuru zini, ka vari paļauties.
Man bija gadījums Londonā, sēdēju uz soliņa pie savas viesnīcas un skatījos, kā angļi zālienā atpūšas. Uz soliņa apsēdās kāds jauns vīrietis un uzsāka ar mani sarunu. Parunājāmies, ko katrs darām, utt., saruna tiešām bija interesanta. Pēc kāda laika vinš izvilka mašīnas atslēgas un aicināja pabraukāties.
Es nebraucu, protams.

Heleena4  Sapratu, ka ir runa par vīrieti, uz kuru var paļauties, kam uzticēties un kas būtu saimnieks. Man arī gribētos tādu satikt...

Marija_Anna  Man liekas tikai loģiski , ka vīrietis ir līderis komandā Sieviete+Vīrietis. Uzsveru , tieši komandā.
Komanda nozīmē kopīgi pārrunātas un akceptētas vērtības.

VenBer  Spriežot pēc profila bildes, autori var vest tikai uz margrietiņu pļavu ! Pie Savējiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu