Simpatija.... Antipatija...

Kautkad jau ir runats,un tomer,pec kadiem kriterijiem lieciet plusinus vai minusinus? :)

anis  21:58-uzrakstīt jau var,bet kāda jēga atkārtoties?

Ievinjata  Lieku plusus tiem komentāriem, kuri konkrēti man šķiet loģiski, racionāli un tekstuāli daudz maz atbilst pieņemtajām sabiedrības ētikas normām. Pēc deguna (lietotājvārda) nevērtēju. Par negatīviem komentāriem savā virzienā neuztraucos, jo protu sevi labi novērtēt un esmu pašpietiekama. Tas attiecas arī uz troļļiem un vīriešiem, kuriem visas sievietes ir sliktas, vai arī es,viņuprāt, nesmuki izskatos.

Geisha  Esmu ievērojusi, ka kādam ir sevišķa mīlestība pret mani. Nav slinkums salikt vairākus sarkanos vērtējumus. Sarkanais tomēr ir mīlestības krāsa. Žēl, ka nav pieejama opcija salikt sirsniņas. Pati lieku zaļos, kaut gan gadās arī kāds sarkanais. Man nav ne pret vienu antipātijas, bet simpatizē daudzi. Arī burkšķi ir jauki.
Bildes vispār neskatos.

av2  miinusinnus dabuu tie, kas baazzas visur, un uzskata sevi par visgudraakajiem visaas teemaas . Lai gan iisteniiba nav ponna, par ko runaa. Ja runaa par ggeelu saprotossi, nekaadi miinusi nebuus, jo"naglu var iedziit gan ar labo, gan ar kreiso roku". Katram ir savi risinaajumi probleemaam . Neko dabuu tie, kas raksta palagus te, nu nav pacietiiibas lasiit, jo biezzi vien pat.....lasot tos pazuud ideja, par ko bija runa.
Kaa var kaads kaadam te..iekost, intresanti, a? Hmm..

Molliiga  Es domāju viss ir vienkārši - "davalkām" vairāk plusiņi un "nedavalkām" - mīnusiņi! Kaut kā tak vecim jāizlādējās ir!

Pillerina  Man darba vietās bija tā, ka kā smuku un jaunu vecākas panikušās kolēģes vienmēr atrada, kur un jebkā apriet un piesieties. Pat par to, ka mati gari vai atlaisti vaļā, par to, ka neiznomā savu zemi un neīre dzīvokli, ka ar klientiem runājot neesmu iedomīga - ai, ko nedabūjušās tik neizdomāja. Pat uz stundu pēc uzvedības viņām varēja noteikt mēneša cikla sākumu :)
Te vērtēšanā tas pats. Obligāti kāds un kāda kaut ko vērtēs tikai tāpēc, ka to raksta pillerina.
Es jau nezinu, kuram esmu atteikusi "iedot" :)

burleska  Lieku plusiņus, ja īpaši smuki vai gudri uzrakstīts, vai dikti, dikti piekrītu :) Mīnusus, ja komentārs galīgi garām- slavē Staļinu un tml. :D
Bet kas mani pārsteidz- reizēm esmu rakstījusi par savu pieredzi, un sabirst sarkanie īkšķīši. Nu nav tur, kam nepiekrist, nav jau viedoklis, vienkārši es tā dzīvoju. Tāda sajūta, ka kādam svarīgi pirkstu pakratīt, ka nē, nē, tā darīt nedrīkst :)

inhema  Bērnudārzs.Nepatīk Jānītim Anniņa,vai otrādi,vai pat abējādi,iet uz saliek ar spannīti pa tauri,t.i,samīnuso.A jēga ta kāda,ja Anniņa(Jānītis) tāpat neredz,kas tās svītriņas velk.

Piparkuka  NĒ! Noteikti nē, tikai, ja ir tiešām stulbs (sorry), neloģisks, muļķīgs vai nepareiz viedoklis- nepareiz pēc visiem dzīves, ētikas, loģikas u.c. kritērijiem. Jeb nepatīkams utt.
Un plusus par loģisku, patīkamu, pareizu domu!
Noteikti arī -, ja izsmej vai ākstās.

Piparkuka  P.S. Nu cik idiotiski, tiešām:
Feldes komentāri ir adekvāti un tur ir mīnusi,
savukārt Piepes komentāri ir gandrīz pilnīgi neadekvāti, piem. 20:51 un tur ir plusi.
Loģikas nav vispār.
Tātad ākstigi cilvēki, ko vēl var pateikt.
Kā, piem., Chris, kas ir "ne riba, ne mjaso"- ono.

Geisha  Piparkūciņ, ņi riba, ņi mjaso ir cilvēks kurš ir piedzimis 20. marta pašā vakarā, jo ar 21. martu sākas Auni, bet 20. martā vēl Zivs.

Raivis_1977  Uz nepatiku nepatikas patikas pamata!

Piparkuka  :))))))

Piparkuka  Raivja teikto reti kad var saprast, ja neizšķieb smadzenes.
Bet šo sapratu, padomājot 3 sekundes, jā: izrāda nepatiku vienkārši tāpēc, ka PATĪK izrādīt nepatiku, kaifo no negatīvisma vai pretīgām atbildēm, sliktiem vērtējumiem utt. Patīk nepatika.
Slikti. Slimi.
Tas tāpat, kā tur, kur citi apbrīno, sajūsminās, izbauda to, ka ir te (piem., kādā krodziņā ar skaistu interjeru, gardiem ēdieniem un tml.), redz katru jauko sīkumu un lielas skaistas lietas (gleznas, krūkas, senas mēbeles, puķes vāzītēs, salvetes ar tamborētām maliņām) daži redz tikai kaut ko sev negatīvu. Vispār neko NEBAUDA!
Apbrīnojami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu