Vai ir vērts plānot atriebību,pat gadiem?

Izniekot laiku īsam baudas mirklim?

Piparkuka  Piekrītu tiem, kas saka- tā tu tikai atriebsies pati SEV! Un nevienam citam sliktāk no tā nebūs, tikai un vienīgi pašam.
Viss ar laiku kļūst tikai labs, jo- mēs tik maz šai pasaulē dzīvojam:) Kas ir tie 90 vai cik nu gadi. Un viss pieredzētais dzīvē ir tikai smaida vērts, atmiņu. JAUKU!
Kaut kur, kaut kad, kaut kas bija negatīvs?!- Nu un! Tas sen ir aizmirsies un tā ir tikai tava pieredze. Tā vienkārši ir tava dzīve- mīlama.

straume22  Atriebība? Nē. Ar kādu vecu kaimiņu padauzu labprāt tiesātos. Žēl izdevumu un veselības. Bet dzīve visu saliek savās vietās. Nav žēlot to, kas zudis un žēlot to, kā nekad īsti nav bijis. Labākais - nezināt neko, kā kuram iet, kurš aplauzis pats sev sprandu, vai kāds tam aplauzis sprandu. Vienīgais prieks šai dzīvē -lai tuvajiem labi klājas.

raina1970  Dies pasarg savu laiku, spēkus un resursus iztērēt- gadiem plānojot kaut kādu šmuci.. Pa manam- tad jau uzreiz -uzšaut pa skaustu, vai pa zobiem, --un ar kāju pa pēcpusi -ārā no manas dzīves. Viss, lappuse ciet, un lai staigā laimīgs tas pieklapētais.

Kurts69  tiešām nav labāka veida, kā pavadīt savu dzīvi? Patiesi nesaprotu cilvēkus, kas ilgstoši glabā sevī negācijas un čakarē sev dzīvi, tā vietā lai mierīgi ietu tālāk.

animato  Atriebties varbūt nevajag. Bet tas, kurš gatavs jebko piedot, man šķiet nav īsti normāls.

Pillerina  Ja tāpēc pašam paliek vieglāk, tad jā. Bet vajag arī izdarīt, citādi ilga plānošana atņem daļu dzīves.
Dievs mīlot jebkuru sūdu uz šīs zemes, tāpēc - ir vērts.

ISA  jā, ja tas ir oriģinālscenārijs, un par to spīd Oskara balvas saņemšana.

krumins  Mulkiigi teeret kaut kam taadam savu laiku un energiju...

uzplanaledus  Gadiem nevajag, vajag ātri tās lietas nokārtot ;)

uzplanaledus  Ja cilvēks nedzīvo ar to vien, ar apvainojumu, viņš ir priecīgs un var atrast laimi citur, tad reāli domas par atriebību aizmirstas.

AivarsN  Reizēm,uzzinot cik ļauni liktenis izrīkojies ar cilvēkiem,kuri man kādreiz pāri darījuši, kļūst viņu pat žēl. Viss notiek ļoti taisnīgi,katram pēc nopelniem. Atriebība tikai vairo ļaunumu šajā pasaulē. Nav jēgas apskaust tos,kuri iedzīvojušies uz citu rēķina,jo zagta nauda laimi nenes. Tāpat pret citiem cilvēkiem vērsts ļaunums, vēlāk atgriežas pie paša,bet jau daudzkārt lielāks. Neesiet vēl pamanījuši šo likumsakarību? Tad vēl neesiet pietiekami ilgi nodzīvojuši. Zinu daudz tādu gadījumu,gan no savas,gan citu pieredzes. Augstā karmiskā tiesa nav uzpērkama un nelīdzēs pat vislabākais advokāts. Protams, par daudzu un smagu noziegumu izdarīšanu,kuri skāruši daudzu cilvēku dzīves,nevar saņemt sodu tepat un tūlīt. Viņus gaida īpaša soda izciešanas vieta un izdarītajam noziegumam atbilstošas metodes. Ne visos gadījumos dvēsele ir nemirstīga.

straume22  19:10 nebija ne prieka, ne žēlastības kko uzzinot. Tikai trīsas pār kauliem: "Ak, Dies, apžēlojies par mani tai brīdī, kad TIKAI padomāju par kādu ļauni!" VISS atgriežas...

karafe  Viss lielākā atriebība ir neatriebība...,
jo cilvēks gaida un gaida ,bet nesagaida..

kruela  .....da nu....bumeranga likums dzīvē pat ļoti labi strādā......

Aurora  piedāvā vainīgajam godīgu darījumu, kuru ir reāli, bet grūti izpildīt un balvā piesoli sevi. Tas strādā.

Aurora  Protams, ne tikai piesoli, ja darījumu partneris savu daļu izpilda, tad tev savējā arī jāpilda-ar sirdi un dvēseli!

Raivis_1977  Atriebjot kādam, ieriebsi tikai sev, tīri dziļi psiholoģiski !! Nav vērts.
Tāpat ir problēmu dzīvē diezgan ...

sisqo  Kate Winslet одобряет, и я тоже разделяю юю мнениё. :) Skatīt video sižetu momentā no 27:30 - 29:30 minūtēm... https://m.youtube.com/watch?v=iFESvnlkHYw (Running wild with Bear Grylls - Kate Winslet)

uzplanaledus  Es tā esmu secinājusi, no savas dzīves pieredzes, ka atriebt tomēr nav vērts, jo tas nozīmē mēģināt neatlaist veco, kas savu laiku jau nodzīvojis. Jebkurā gadījumā vajag iet uz priekšu. Tā ir cilvēka daba, īpaši tiem, kas paši neko lielu nespēj, noskaust, atnemt otram, savākt cita darba augļus un tml. Lai tas paliek, vajag domāt uz priekšu, ko vēl varam, izmantot savu enerģiju, lai izdarītu, izdomātu ko citu un justos labi. Protams, vajag arī piedot, mēs neesam staigājuši otra kurpēs, bet labāk padomāt, ko es varētu darīt konkrētā situācijā.

Aurora  Ja kāds man ko izdarījis, man ir absolūti neinteresanti viņa motīvi (ar to lai nodarbojas viņa privātais psihologs, ja tāds ir), man ir interesanti, kādas sekas nodarījums uz mani atstāj. Vai šīs sekas tiek piedāvāts novērst, vai ir reāli novērst-tādas prozaiskas intereses.
Katra izlutināta perverta kurpēs negribu un nevēlos kāpt, ne psiholoģiski, ne dabā. Izņemot situāciju, ja esmu viņa psiholoģe.

C_hloe  Aurora, ko tu murgo? 🤦♀

Karkade  Nē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu