Nepatīkams ķermeņa aromāts

Ko iesākt ar darba kolēģi, kura sviedru aromāts ir tik dramatisks, ka faktiski visiem pārējiem izraisa vemšanas refleksu? Esam diplomātiski norādījuši par šādu problēmu, taču nekas nemainās. Cik zinu, viņš nelieto nedz dezodorantu, nedz smaržas, kā arī nav pats nadzīgākais uz ūdensprocedūrām.
Dažreiz viņa ienākšana telpā ir pavadīta ar it kā kaķu urīna smārdu.
Domāsiet - vecpuisis? A, vot, i nē! Ģimenes cilvēks!

Ko iesākt?

kosrem  Tieši tāds ir mans darba kolēģis apsardzē. Ar gāzmasku jāiet iekšā kad viņš dežurē. Reiz nodevu ,,stružku,, kādu laiku bija OK tagad atkal sākās.
Vienkārši neakurāts cilvēks un te neko mainīt nevar. Kas pieradis pie saviem mēsliem, to nejūt.

jotuns  Šis ietilpst tiešos priekšnieka/menedžera pienākumos. Jāizstāsta sāpe priekšniekam, tā pienākums ir izrunāties. Nav patīkami, bet tas ir viņam jādara. Par to viņam maksā, lai nodrošinātu darba vidi. Slimības vai nē - risinājumi ir vienmēr. Ja nē - neviens darbinieks nav neaizstājams ...

Reds  Kādiem visiem pārējiem, patreiz tikai viens no kolektīva sūdzās :D

Piparkuka  Jāpasaka tieši! Kādam, kurš to var pateikt. Gan jau ir kāds/kāda kolēģe, kam patiks izteikties pa tiešo.
Kā teikts- veseli cilvēki neož, kaut arī sasvīst karstā laikā un tml. Vēl- ja nemazgā drēbes, tās traki ož otrā, treša utt. dienā.

Jason  Tu esi balerīnu masieris..?

Jurijs1962Augums163  Kā te bija ieteikts - paprasiet priekšnieku lai parunā ar to skunsu. Ja darbs viņam svarīgs, tad beigs smirdēt.

Drole  > 13:14

"If your body odor smells like cat urine, you may have a condition called 3-Methylcrotonylglycinuria (3MCC). "3MCC is a genetic disorder in which the body lacks an enzyme that helps to break down specific proteins,""

https://www.bustle.com/p/6-signs-your-body-odor-is-abnormal-you-should-get-see-a-doctor-66305

jotuns  Ja priekšnieks atsakās reaģēt, tad ir vairākas iespējas:
1. Izdomāta problēma/pārāk asa oža
2. štruntīgs priekšnieks
3. priekšniekam ir vienalga par Jums un kolēģi, kas aizgājis no darba un neviens cits nesūdzas
Risinājumi tikai divi:
1. lūgt pārcelt sevi uz citu telpu un minimizēt saskarsmi ar cilvēku
2. Nomainīt darbu
Vēl teorētiski var pierunāt grupu citu darbinieku rezē šo problēmu pacelt. Diez vai saprātīgs priekšnieks gribēs konfliktēt ar daļu no darbiniekiem viena cilvēka dēl. Ja viņs ir tik svarīgs un neko ieradumos negrib mainīt - vienmēr var ierādīt atsevišķu kabinetu ... :D

rikititikitai  Jēziņ, nu kas latviešiem par problēmu runāt tieši! Vnk pasakiet: vecīt, Tu nelabi od, tiec ar to galā, savādāk ar tevi nav iespējams uzturēties vienā telpā. Un viss. Ja nepalīdz, nopērciet dezīti un paši viņu nopūtiet, kad atnāk uz darbu. Viss.

straume22  Varbūt, kamēr kolēģi čato oho.lv, pēdējais smagi ruko par visiem un ir stipri sasvīdis. Galvenais - labs cilvēks un čakls strādnieks:)

fargo  noteikti ir jāsaka. skaidri un gaiši.
tas ir kā ar netīriem traukiem kopīgajā darbsa virtuvē. daži indivīdi atstāj netīros traukus kopīgajā virtuvē uz galdiem vai izlietnē. tikai daži, bet sapista apkārtne ir visiem. bet visi nāvīgi pieklājīgi.
tad es sāku mest ārā netīros traukus. sākumā, "a kur mans šķīvis" "miskastē paskaties!" "kā tā var! kā tā var!". zini, cik ilgā laikā pazuda jebkādi netīri trauki no šances ēdamtelpas? divās dienās. nav. neviena. viss, problēma atrisināta.
tāpat ar smaku. tjutji-putji piegājieni nestrādā pārāk bieži.

langstinsh  Par etiķūdeni bija-labi-pārbaudīti-efektīgi/vi

Mekleeju_viiru  nekas nemainīsies , ja turpināsiet būt smalkjūtīgi ! sakāt tieši.
tas ir nenormāli.
normāli tas būtu , ja viņš strādātu fermā...

TikaiNopietni  palasīju koment. diemžēl dzīvē parādās ka tie kuri ignorē pārējos ...dzīvo labi un uzvedas kā vēlas. pārējie pakļaujas viņu uzvedībai un necieņai pret pārējiem.
lai tas priekšnieks strādā vienā kabinetā ar smakojošo.
bet reāli tam priekšniekam ir vienalga kā jūtas pārējie. atļaušos apgalvot , ka tā ir slikta darbavieta ar sliktu vadību. noteikti ir vēl citas nejēdzības ar algām, darba laikiem. ut.ml.
tas viss raksturīgs pie sliktiem vadītājiem, sūdīgās vietās.

Jurijs1962Augums163  joko jūsu skuns ka esot precēts, un ja ir, tad vai viņai nav deguna, vai pati vēl sliktāka :)))))))

langstinsh  Par fermu nevajadzēja...no kūtspakaļas uz dejām...un Apaīļi bērniņi sanāk!
Un noturīgākā smarža gatavojas sēkliniekiem,kuri audzēti fermā...sprostos.
Un manas 5000 rozes bez tā neauga...A kādas izaug!

Geisha  Dzīvei izvēlies cilvēku ar patīkamu aromātu, bet darba kolēģi nevar. Uz dažādiem aromātiem mēs dažādi reaģējam. Man meita vienmēr sūdzas, ka kaimiņš neganti smird, bet cik es esmu ar viņu braukusi liftā tad nekādu nejauku aromātu nejutu.
Protams, ka ir arī netīreļi, kuri mazgājas labi, reizi nedēļā - tad pirmdien var komunicēt, bet piektdien ir briesmīga smaka.
Vēl mēdz būt slikta smaka no mutes. Vispirms noskaidrojiet no kuras ķermeņa daļas nāk tas aroms. Ja no mutes tad uzdāviniet viņam ūdeņraža pārskābi 3% (uz pohām arī var muti izskalot, lai nav jūtama smaka).
Varbūt viņam mājās ir runcis, kurš visur spricē? Varbūt audzē kazas?

TikaiNopietni  ja mājās ir kaķulis kurš špricē...tad pats cilvēks var nejust , ka smako pēc mīluļa špricēm ! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu