Nevēlies iepazīties tuvāk?

Kā ir, oho iemītnieku, jūs vispār vēlaties iepazīties vai tikai bakstat pieredzes apmaiņu, dalaties ar padomiem un ieviešat jaunus trendus?
Man 2 dienu laikà bija 9 piedāvājumi velo randiņam :D tas ir trends, es domāju. Nekādu priekšstatu par cilvēku velo nedod :D
Kas jums liek sekot viltus modes tendencēm un kāpēc jums bail no attiecībām?

Kurts69  Domāju ka te ir divas galvenās grupas - tie, kas dzīvo vieni un tie, kam ir draugi/draudzenes vai vīri/sievas. Pirmajiem manuprāt uz iepazīšanos būtu jābūt naskākiem. Otrie varētu būt lēnīgi, jo viņiem ir ko zaudēt, attiecīgi augstākas prasības.
Teorētiski ir vēl trešā grupa, kas iepazīties nevēlas vispār, bet manuprāt tie ir liekuļi, kas māna pārējos vai sevi.

supergirl  Nu nezinu, kas tur var nepatikt! Cik cilvēku, tik viedokļu... Man velo randiņš šķiet pilnīgi ok, pat ja cilvēks nav tavs ideāls, pabrauc, parunā un galu galā, sportiskas aktivitātes vēl nevienam nav nākušas par sliktu:)
Par modes lietu velobraukšanu vispār ir smieklīgi saukt, jo ar riteni ņipri brauca jau mans vectēvs:))

joens  Hlojai tas trollings vienmēr kaut kā sanāk, respect, vai aizies līdz 100 postiem, vēl pagrūti prognozēt. Nopietna komanda strādā.

Kurts69  "Kurt, par to ir stāts, ka to otro un to liekuļu ir vairāk kā patieso vientuļo, kas kaut ko patiesi vēlas", bet vai viss nav loģiski? te tomēr lielākā daļa ir vecāki par 30 gadiem un vairums šai vecumā nav vieni.
mani mazliet pārsteidz, ka te tik daudz sievietes kā nosacījumu izvirza vīrieša nebūšanu attiecībās. Gribētos pajautāt - cik daudz jūs esat redzējušas foršus vīriešus, kuriem nav ne draudzenes, ne sievas? Tas pats attiecas uz sievietēm.
Protams vienkāršāk ir ja sapņu vientuļnieks, tikai realitāte ir tāda, kāda nu tā ir...

Kurts69  labākais randiņš ir pelde jūrā, pa pliko. Daudz kas uzreiz kļūst skaidrs par otru cilvēku:)
Vai domā ar galvu jeb ko citu, vai ir asprātīgs, spēj komunicēt ārpus rāmjiem, kā izskatās un cik patiess:)

Epifanija  Nav nozīmes kāda veidā iepazīstas bet gan ar ko ja madāmai bija vēlme palielīties ar savu pielūdzēju skaitu tad tas ir gaužām niecīgs un pati aprobežota

Mekleeju_viiru  man persōnīgi besī tie fanātiskie sportisti, riteņbraucēji , skrējēji u.t.t.
kā likums tuvu vai pēc 50..gadnieki ar nevēlēšanos uzņemties atbildību un veidot ģimeni. Tādi jampampiņi. Mūžīgie puišeļi un "jaunēkļi ".
+ mīties kopā kaut kur - nezin kur ar svešu veci , no i-neta nav saprātīgi.

neratnelis  Nez kā vairums ,bet manu prāt. Labāk ir caur saraksti izčamdīt vai maz vērts ir doties uz randiņu.
Jebšu tik randiņš interesē, galvenais interesants randiņš. Pārējais gan kaut kā nebūt :)

Mekleeju_viiru  kurt69 CIK GADUS tu jau šeit meklē sievieti ??? :))))))

Jurijs1962Augums163  17:18 loku pūru - tas uz Hindi laikam kaut kas - ko nozīmē ? :)

Autorei vajag kailu veloprobegu 1+9 ar saviem pielūdzējiem sarikot, vot jautri būtu ! :)

008  Pirmo reizi dzirdu, ka modē tagad velorandiņi! Būtu profilā bilde, kur baro pīles visticamāk būtu 9 piedāvājumi pabarot putniņus. Vai tad nav patīkami, ka mēģina piedāvāt nodarbi, kas šķiet tīkama? ;)

elsa  Es gribu kniebties līdz nemaņai, bet man neviens neko nepiedāvā. Baidās, ka paši galus uz manis neatdod. Jātaisa virtuāls suecids.

Caune  Veloļaudis ir brīnišķīgi cilvēki. Pati braucu un citiem iesaku.
Kopīgiem izbraucieniem neiepazīstos. Tikai papēdoju pa PA.

Ievinjata  Man,, piemēram arī patīk ar riteni braukāt. Bet ja piedāvā tādu randiņu, tad man vēl japadomā, jo rodas jautājumi, kur būs braukšanas sākumpunkts, kā es uz turieni nokļūšu, cik ilgi brauksim, kā nokļūšu mājās. Ja jau vienā rajonā dzīvo, tad šie jautājumi atkrīt, bet citādi kulties kaut kur ar riteni varētu būt diezgan apgrūtinoši. Plus, es neesmu no ātrbraucējām un tālbraucējām. Tad nav jāapvainojas, ja otrs atsaka.

elsa  Man , par nelaimi, mugura čupā, es uz riteni skatos pa gabalu.:D Nevaru komentēt, bet tīri loģiski, kāpēc ne? Tāpat iesvīst...abos gadījumos.:D

Jurijs1962Augums163  "tuvāk" nozīmē mēneša ceļojumu 5 zvaigžņu lainerā apkart pasaulei ? :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu