Mūžīgie meklētāji ?!

Vai jūs neizbrīna vīrieši kuri gadiem meklē sev sievieti ... un neaizdomājas, nesaprot , ka vaina ir pašos ! Ne jau nederīgajās, sliktajās u.t.t. sievietēs.

Aurora  Svarīgi ir uz ko primāri bija balstītas attiecības. Vai mīlat viens otru no b/d, vai vismaz bija īssavienojums pirmo reizi ieraugot vienam otru? Tad vēl kaut kas var sanākt
Ja vnk satikāties deju placī universitātē (kā es tajā tālajā 1. kursā, kad istabas biedrenes ģība no mana džeka enģeliskās ārienes, bet es gribēju būt godīga pret sevi un to, kuru biju pazaudējusi.Tagad, ar bērnu, tas man nafig nav vajadzīgs, jo nebūs vairs fīlinga, tikai izlikšanās un nebeidzama tēlošana, ka viss kā senāk), jā ,ja vnk satikāties deju placī, tad nemokaties. Seksuāli-saimnieciska savienība nav karmiska padarīšana. Tikpat labi tajā placī varējāt uzlūgt/piekrist citu.
Man kā sievietei besī pāri a la skaistulus vīrs + pelēce sieva.
Pieļauju, ka brīvajiem vīriešiem ir līdzīgi.
Jābūt kā bondariem-modele un modelis. Tad brīvie radikāļi pat nemēģinās, bet priecāsies līdzi par skaisto famīliju. Vai tādiem kā viena ārstu pāris no manas pilsētiņas-abi kopā no skolas Izveidojuši dzimtu, kas zaļo un plaukst.

Avatars30  beidz fisosofēt un precamies!:)

edding  Kāpēc kādam šķiet, ka liktenis lēmis visiem būt pa pāriem. Tā nav un nekad nebūs.

Reds  saulite34 - jā, jā var visu nopirkt, tikai, kad ieej sievietes dzīvoklī vai mājā, kur kādu laiciņu nav bijis vīrietis, tad uj kā var redzēt - spuldzītes nakstlampiņām nedeg, jo ieskrūvētas nepareizi vai nezin kāds izmērs jāpērk; baterijas svaros otrādi ieliktas, jo ta labak turās u.t.t. Un tās pat nav no tām sievietēm, kas nespēj atzīt ka vīrietim labak padodas vienas lietas un sievietei citas.

Un jā - laulība ir cilvēku izdomājums, tāpat kā veļas mašīna, likumdošana, praktiski viss, kas cilvēci padara civilizētu ir cilvēku izdomājums - tas ir kaut, kas slikts? Laulība un klasiskās attiecības sevi kā ļoti veiksmīgu un efektīvu modeli ir pierādījušas tūkstošiem gadu laikā, gan labos apstākļos, gan sliktos. Ko nevar teikt par šitām zviedru attiecībām, kuras pajūk tīri mērīšanās dēļ par to kurš ko dara un cik daudz vai vēlākais pie pirmajām nebūšanām.

Klasiskās attiecībās sievietei ir savi darbi un pienākumi, vīrietim savi un abi ļoti labi apzinās ka ilgtermiņā viens otru aizstāt nevar - tas nav ne produktīvi, ne veselīgi. Un sievietei nav jābaidās palikt stāvoklī, jo piedzimstot bernam nav nekādi pārsteigumi, sieviete turpina darīt savas lietas, vīrietis turpina apgādāt ģimeni un parūpēties par fiziski smagākiem darbiem.

Atšķirībā no modernistēm, kas mājās neko nedarīs, jo tas viss ir vergu darbs(atgādināšu ka vergus rietumu sabiedrībā nevar nopirkt jau gandrīz 200 gadus, līdz ar to kādam tas viss ir jādara tik un tā). Bet bērnus ta gribēs kādreiz? Gribēs. Un kā viņas domā mājās neko nedarīt, kad ir mazs bērns? "ē, nūū... tad nūs savādāk" - bet, kas būs savādāk, to neviens nezin.

ketija64  Visi mēs te esam mūžīgie meklētāji/meklētajas un nav jēgas sprediķot :) Katram/ai savas vērtības, prasības, gaume un paradumi :) Foršāk ir būt par mūžīgo meklētāju ,nekā par mūžīgi aizvainoto cietēju un sprediķotāju.

saulite34  Ja ieiet mājā ,kur sieviete viena dzīvo un visu to var redzēt tad to var vēl saprast,ka sieviete var daudzas lietas nezināt,bet vēl ir pietiekošā vairumā vīriešu,kurus ģimenē vispār neinteresē tādas lietas un arī neprot ,un tad tā sieva kļūst par zāģētāju gadiem,vai nu pati skrūvē lampiņas un ģimenē dara citus vīriešu darbus.

Jurijs1962Augums163  ne tikai "meklētāji" bet i "atradēji" - laikam vairāk nekā 90% no civilizācijas labumiem kurus lietojam un baudam kopā atradūši vīrieši, kaut, varbūt sievietes 1 kārši nepaspējušas

AivarsN  Kad cilvēks cenšas apgūt kaut ko jaunu, nepazīstamu,viņam tiešām neiet viegli un ne katram pietiek pacietības. Tāpat kā mūsdienās ar ģimenes veidošanu. Taču mūsu vecvecāki,kuri jau no bērnības bija mācīti dienās kļūt par labiem un prasmīgiem vīriem,vai sievām, ģimenes dzīvē praktiski nesaskārās ar tādām problēmām kā mūsdienu modernajās ģimenēs. Viņi perfekti pārvaldīja savam dzimumam atbilstošos pienākumus un pietiekami labi pārzināja arī pretējā dzimuma un bērnu vajadzības. Tāpēc tas nebija smags darbs,bet gan dzīves laimē un piepildījums. Šodien ģimene ir kaut kur otrajā plānā, no darba un karjeras brīvajā laikā. Ja patiešām ir vēlēšanās kļūt laimīgam ģimenē,tad jāaizmirst visas tās modernās muļķības,ko tagad māca par ģimeni un jāmācās no senču atstātajām īstajām zināšanām. Tāpēc jau parazīti tik ļoti neieredz Vēdas,cenšas tās apmelot un aizliegt,jo draud izjukt viņu rūpīgi izstrādātais cilvēces paverdzināšanas plāns. Vēdas arī atklāj mūsu rases diženo vēsturi,kura kardināli atšķiras no oficiālās falsificētās un pašu okupāciju.

Geisha  Jaunībā apprecēties nav problēmu. Vēlākos gados katram jau ir sava pieredze. Bieži vien rūgta kā vērmele. Jārēķinās arī ar bērniem (savi vai otras puses bērni) vai bērni pieņems šo viņiem svešo cilvēku. Dažkārt tomēr retās tikšanās dzīvē dod vairāk nekā it kā ideālās ģimenes attiecības. Jo viss dzīvē balstās uz mīlestības. Dzīve vispār ir sarežģīta.

riebekle  Vaina vienmēr ir pašos - gan viņos, gan viņās. Tikai vieglāk jau droši vien citus/citas vainot savās neveiksmēs. :)

saulite34  Taču mūsu vecvecāki,kuri jau no bērnības bija mācīti dienās kļūt par labiem un prasmīgiem vīriem,vai sievām, ģimenes dzīvē praktiski nesaskārās ar tādām problēmām kā mūsdienu modernajās ģimenēs.[c]

Mūsu vecvecāki visi lielākoties nāca no lielām ģimenēm,kur no mazām dienām vajadzēja jau sākt strādāt un nevajag stāstīt,ka visi tādās dzīves laimēs un piepildījumos dzīvoja.

Ziemeljblazma  Mani vairs nekas šajā pasaulē neizbrīna. Un, kāpēc gan liegt cilvēkiem meklēt un meklēt un meklēt t.i. mēģināt, testēt un atkal mēģināt un testēt? Bet lielākā viņu daļa pat nezin, ko meklē.. un kāpēc meklē nezin. Galvenais tak process. :))))

AivarsN  Tieši tā! Senāk bērni vispār agri sāka gatavoties patstāvīgai dzīvei un tāpēc jau pirms pilngadības sasniegšanas prata visu,kas dzīvē varētu noderēt. Daudzbērnu ģimenēs tam bija vislabvēlīgākie apstākļi. Tikai nevajag par piemēru ņemt karu,revolūciju, vai dzimtbūšanas laiku.Šodien bērnus pie darba likt nedrīkst,bet kad beiguši visas skolas,tad neko vairs negrib un arī nejēdz.Laukos vēl šodien bērni kaut ko no dzīves iemācās,bet pilsētnieki? Vajadzētu tā kā pamanīt,ka modernā izglītība negatavo dzīvei,bet gan šauras specializācijas vergus, kuriem piebāztas smadzenes ar praktiski nepielietojamām zināšanām. Tāpēc jau bez reālas darba pieredzes nevienu nekur negrib ņemt,jo būs ilgi un pamatīgi jāapmāca. Un kā lai divi tādi mācīti,iedomīgi idioti lai izveido ģimeni,ja par to skolā vispār nemācīja,vai kaut kādā liberāli piderālā stilā?

Aurora  nu kāpēc sieviete lai nemācētu lampiņu ieskrūvēt...tā ir demagoģija. Priekš TAM jau nevajag TO:
Man personīgi patīk līmēt tapetes. Varu nomainīt auto riteni. Varu satikties ar vīrieti a la Ka Tik Lai Būtu-bet ne ilgi. ))

nazis  Meklē un meklēs! Nu nav tā vajadzība tik spiedīga, lai būtu par katru cenu jāatrod. Nav jau saplīsušas kurpes vai novalkāts krekls, kas ātri jauns jānopērk, ka tikai izmērs pas. Vai mašīna, ja tik ļoti gribas/vajag braukt, tad piemeklēs šo to derīgu no piedāvājuma. Katrs cilvēks ir tikai vienā eksemplārā un jāatrod tas piemērotākais, citādi pēc kāda laiciņa atradīsies vēl labāks, un ko ar iepriekšējo - uz šrotu?

krumuzagis  vainas jau dažādas, es ilgstoši strādājot naktsmaiņā, sačakarēju vēderu, vēljoprojām nesaprotu kādā sakarā pie tiem durakiem bija blonda biroja vecene, kura vakaros dzēra šampanieti

Aurora  gribētu mūžu nodzīvot ar vienu cilvēku...

supergirl  Izbrīna lielais meklētāju skaits ap 50-60 g. - sirmgalvji, kuri meklē tikai seksu, lēkā pa gultām. protams, ja tiek tajās:))) Pēc dažiem gadiem viņi vispār nebūs nevienam vajadzīgi, šie padzīvojušie donžuāni...:))

mezmalis  Tak šeit ir medību āres īstiem medniekiem , sen jau sieva pie sāniem , bet jāturpina trenēties ,lai nepazaudētu asumu...

Ja nu sieva izlaista un aizmuks pie kāda prinča ,tad vismaz nebūs grūti atrast nākamo sievu!

korneelija1958  Nemāku spriest kā tām sievietēm ar meklēšanu, varu vienīgi spriest pēc sevis. Lielākā bēda manuprāt ir ,ka neprotam sarunāties un izstāstīt savas vajadzības.Esam ierāvušies sevī un vienīgais ko protam noskaidrot tās seksa vajadzības. Ir taču vēl bez seksa arī daudzas citas lietas kurām būtu vismaz daļēji jāsakrīt.Ar pliku seksu vien visu nesaturēs,gribēsies to ko paši nesaprotam ko meklējam.

jotuns  Vīrieši vienmēr meklē nākamo sievieti. Un otrādi.
Vienīgā iespēja kļūt par labāko partneri, uz kādu tam otram ir cerība ;)
Tāpēc riskantas ir attiecības ar partneri, kas ir stipri ārpus Tavas vietas hierarhijā - pārāk daudz iespēju otram un pārāk maz Tev. Tas pats, ja viens aug ātrāk kā otrs ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu