Varbūt uzskata sevi par pārāk foršiem?

Es domāju par tiem un tām kas meklē un meklē-bet tā arī neko neatrod,jo varbūt uzskata sevi par baigi superīgiem un foršiem,lai gan patiesībā ir pavisam prasti gan fiziski,gan garīgi.Vot es piemēram esmu nu ļoti foršs,apaļš,omulīgs ar skaistu dvēseli un nepagāja ilgs laiciņš ka mēs ar manu superforšo dāmu viens otru atradām.Abi esam piemēroti viens otram.A te laikam daudzi meklē nepiemērotus.Piem.dāmas pusmūžā meklē kaut kādus bagātus prinčus,tik nafig prinčiem viņas vajag.Vai nu kungi pusmūžā meklē kaut kādas jaunas meičas,bet meičām viņus nevajag,ja nu tikai daudz naudas būtu,bet tās nav.Laikam jau tiem meklētājiem NAV NEKĀ ar ko to otru pieķert??

VECA_PIEPE  Bumbasķik, Tu atkal vienu un to pašu košļeni zelē. Nu cik ilgi vēl zelēsi?

Ziemeljblazma  Oi, Tev nav vēl viens tāds foršais (ar to skaisto dvēseli) pazīstams? Varbūt iepazīstināsi arī mani? Gribu būt pieķerta. :)))

elsa  Nu kas man , manā cienījamajā vecumā, var liegt gribēt smuku jaunekli? Neviens. Tad nu iepūt sev. Un ja mani vēl tāds grib, tad kur problēma?

IlchaL  Bumpij, cik ilgs laiciņš pagāja, ka tu ar savu superforšo dāmu viens otru atradāt? 🙄

Virgo  Kā savulaik rakstīja Rainis-
Gūt var dodot , gūt var ņemot,
Dodot gūtais neatņemams...
Cik no portālā esošajiem te ir ar domu DOT... visi gribam tikai saņemt.... Tad par ko ir stāsts..?

Aurora  atkal viena mamino zolotco 40+ mammai pasūdzējās
brāķis, tu esi , saulīt, sāc meklēt darbu!

Gunitaa  >20:33. Kamēr tā košlene pielips pie zobu protēzes un tandēmā iesprūdīs taisnajā zarnā. :D Tad vismaz radīsies jauna problēma, un nevajadzēs vienu un to pašu žlembāt. :D

mezmalis  ´´...varbūt uzskata sevi par baigi foršiem,lai gan patiesībā ir pavisam prasti gan fiziski,gan garīgi.
Vot es piemēram esmu nu ļoti foršs...´´

-Nu nezinu gan , lai šādi sevi noliktu! ;D

Nevajadzēja visiem publiski atklāt ,ka tev ir problēmas gan fiziski ,gan garīgi - mums jau bija tādas aizdomas!

mezmalis  Un tava foršā dāma ir tik pat prasta?

AivarsN  Jaunībā cilvēki vēl nepieredzējuši, vairāk seko saviem instinktiem. Ar gadiem nāk spējas saskatīt otrā ko vairāk par pievilcīgu augumu. Tikai tam jābūt ļoti īpašam, par ko sapņots,iztēlots jau visa apzinīgā mūža garumā. Taču šādi savējie ir tik maz šajā pasaulē, varbūt tieši šobrīd viņā saulē uzturas. Dažiem laimējās satikties,bet daudziem nē.

Jason  Autor, vajag izskatīt arī iespēju, ka cilvēks ilgstoši uzturas šajā saitā un lasa visu šo sviestu, tā sakot, lai stiprinātos savā vecpuiša/vecmeitas pārliecībā. ;)

Nate  Bumpastik. Kāpēc uzreiz prinčus. Līdzvērtīgu sev. Ja man uzrastos kāds princis, kuram savos 60 nekā nav, ne izskata ne mantas, kāpēc man tādu vajadzētu. Sevi par gana labu uzskatām visi, gan jau arī Tu. Daža skatījumā tādi esam, citi nodomā, akdies.
gunitaa-pati lasi ko raksti? Kā sieviete var tā izteikties. Ja nepatīk jautājums vai autors, nevar piespiest sevi diskusijā nepiedalīties?

Kurts69  Ne vienmēr lai atrastu ir jāmeklē. Ir vienkārši jābūt.

Piparkuka  Kāpēc domā, ka: Piem.dāmas pusmūžā meklē kaut kādus bagātus prinčus,
To var uzrakstīt kāds, kurš par to pats tik vien domā.
Nevis reālas dāmas, kuras meklē sev draugus un biedrus!...

uzplanaledus  Atzīšos, man patīk princis Harijs. Es viņam sekoju instagrammā un arī twiterī. Twiterī viņš pat mani uzrunāja :) Tā kā mani ir uzrunājis Princis :)

av2  Ta.....ta iisto lovi visi meklee,ko gan citu. Par cik taa...ir lloti reta paraadiiba dabaa ,nav ko cepties :(

Pillerina  Ja jau es pat kā 50km tālāk dzīvojoša kādam atrodos par tālu no viņa, lai izmaksātu kafijas pauzi, tad, protams, savā pusmūžā joprojām ceru, ka īsti prinči, kam 50km nav milzīgs skaitlis :) :) :)

Piparkuka  50 km!:) Kas tas ir, hmmmm. 100 km jau šķiet tuvu, par maz laika, lai izbraukātos. 50 vispār nav ko iesākt- par maz:) Duriki. ;D
Var pat aizbraukt 1199,94 km, lai satiktu mīļoto!

av2  Muusdienaas attaalumam vispaar nav noziimes. Ir transports, ir lloccenes. LV meerogos vispaar, nu tak valstij paari paarbraukt var paaris stundaas :) Tiessam, ja buus veerts, satiksies cilveeki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu