Kā sievietes ruagās uz to, ka dzīvesbiedram šad tad patik iedzert šņabīti vai aliņu?

Kā sievietes uz šo raugās, es jau ar agrāk ar vienu otru līdzgaitnieku gājām iedzert, parasti jau tas viss beidzās ar reiboni atklunkurōšanu mājās un šņākšanu līdz žvingulis izgājis, protams, kā jau pie katras aktivitātes cilvēks sagurst, piekūst un savīst, nez vai skuķiem tāds speķarausis baigi patiks.

Ievinjata  "Nevajag iedzert, bet baudīt" - pilnīgi piekrītu!

Felde  Ja cilveks saprot-kad,kur,ar ko,cik....nekaadu probleemu!

derevnja10  Šķauda virsū šitām meičām. Meiča pievils, bet kandžas aparāts nekad......:D:D:D

kvarts  Kamēr sieviete veci nav dabūjusi savos valgos, tikmēr viņa gan pudeli vecim uzliks gan glāzīti pielies, bet kolīdz vecim gredzens pirkstā tā attieksme mainās par 180 grādiem...

Letija  22:48
Kā var vienā teikumā ietvert tik daudz muļķību:
1) dabūt veci savos valgos (aizvēsturisks formulējums!),
2) pudeli vecim uzliks (murgs kaut kāds),
3) glāzīti pielies (vēl lielāks murgs).

langstinsh  Kā man garšo alus
Tā gan nedarīju-joo visas iedzer...bet šaneļus podā-priekš kopējas smaržas!
A man gllāzi glauna vīna!

Geisha  22:48 kaut ko tādu var rakstīt tikai baigā šmigā esot. Murgs. Domā, ka sievietei tik nežēlīgi vajag veci? Priekš kam? Dzērājs = impotents. Dārza darbiem var nolīgt strādnieku nevis mājās turēt kaut kādu 100 kg smidrošu, kašķīgu speķa blāķi.
Kamēr vīrietis ir meklēšanās stadijā viņš cenšas neizgāzties ka sapuvis sētas miets. Drusku pievaldās. Taču kad ir drošs savā ieņemtajā pozīcijā tā pārvēršas ne uz labāko pusi. Un tas gredzens jau viņam vajadzīgs, lai likumīgi varētu iemest sievietei ar savu čību, ja viņa naski kā irbīte neskries pakaļ kartējam aliņam.

av2  vispaar, visi cilveeki iedalas 4 grupaas. Ir kas iedzer pa sveetkiem, un arii tad ar normu , labaa kompaanijaa. Ir kas nedzer, nerdzer, nedzer un....abeer tad palaiz plostu uz meenesi, un ir kas dzer vienkaarssi katru dienu. Tos alinnus utt. Nu jaa, ir veel, kas ne grama nekad.
Kuraa grupaa esat , passi to jau zinaat.
Es? Pa sveetkiem, labaa kompaanijaa, ko tieessm.... labu lapraat iedzeru, kaadas glaaziites. Punkts.

langstinsh  Geiš...skarbi runā-bet patiesi...
Bet man jaunībā visas idejas un lielie darbi radās dzērumā...!

preilene  Aprakstītais stāvoklis jau nav iedzeršana bet pārdzeršanās. Ok, saprotu, ja šad tad tā gadās. Bet, ja katra nedēļa beidzas ar pārdzeršanos ar "čomiem", pārvilkšanos mājās uz rīta pusi un norakstītām pārējām brīvajām dienām, tas man nepatiktu gan.

langstinsh  Ne pārvilkšanās mājā-bet mājas būvēšana...

Dvinsky  Protams, ka pārdzert jēgu katru piektdienu - tas nav OK. Bet šad tad pieliet mūli ir pilnīgi normāli. Pārējā laikā (protams ne katru dienu) - kāds aliņš, kāds kokčiks vai 50 grami vakarā. Tas ir OK. Man par laimi sieva par to sen vairs neburkšķ, bieži vien iedzer kopā ar mani.

Zinta  Cik daudz ģimeņu neizirst iedzeršanas dēļ? Ja veiktu šādu pētījumu- oi, oi- kādi būtu rezultāti. iedzeršana noved pie dzeršanas. Dzeršana atmiekšķē smadzenes, uttt. Baudīt glāzi vīna, konjaka, šampanieša kopā ar draugu, draudzeni- tā cita lieta. Baudīt kopā, nevis dzert!!!

preilene  Zinta, domāju, ka tie "dzīvesbiedri" jau arī ne jau "dzer kopā ar čomiem", bet "bauda kopā ar čomiem". Un viņi kārtīgi un no visas sirds izbauda tos pāris litrus šņabja.
Noteicošais nav bauda, bet gan biežums un daudzums :).

Zinta  Preilene- ir arī vientuļie " baudītāji",jeb dzērāji. Vajag pareizi saprast vārdu baudīt, smeķēt, izgaršot- nevis temt litriem.

Mekleeju_viiru  te jau komentāros var redzēt kuriem patīk iedzert ! tie augstu vērtē sievieti kura pati pudeli liek galdā un vēl glāzītes pielej. Ja iedzer kopā - laime pilnīgā.
Alkaholiķiem un "slēptiem" alkaholiķiem alkahols ir ļoti svarīgs . Tāpēc arī ja tāds meklē sievieti tad svarīgākais būs lai viņa netraucē, neiebilst iedzeršanai !

Kurts69  problēma nav alkoholā. Problēma ir cilvēkā. Dzert vajag ar mēru, kontrolēti. Tāpat kā ēst treknu ēdienu un saldumus, tupēt pie datora un gudri muldēt.

Piparkuka  DRĪKST dzert tikai sarkano vīnu, pie tam- katru dienu 2 glāzes (vīrietis).
Tas uzlabos asinsvadu stāvokli, sirds veselību un tml.
Citus labāk jau nē. Taču- nav nemaz kaitīgi.
JA nesāk uzvesties glupi, nedzer daudz un ja tas vīrietis ir mīlēts.
Citādi- nekas nesanāks, zāģēs katru reizi!:)

Piparkuka  Nē- nepatiks, riebsies. Ja ir tā, kā Tu tēmā apraksti.

Lobo  Ņepakuriš, ņepapjoš, tak zdaroviņķim pamrjoš!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu