Interesanti pavadīt laiku!

Te nesen uzpeldēja - vai tad, lai interesanti pavadīt laiku uzreiz jābūt sexam?!

Nē, nu es to nekad neesmu apgalvojusi. Un ir sanācis dzīvē visādi interesanti pavadīt laiku arī bez sexa.

Un tomēr - pastāstiet par savu skatu uz iespējām interesanti pavadīt laiku, lai pēc tam negribētos ar attiecīgo personu ko vairāk! Bieži ieguldiet laiku, emocijas un citus resursus ārpus virtuālās vides cilvēkā ar kuru negribas sexu (es gan labāk mīlējos nevis sexoju)? Jā, nevajag sasteigt un ne visam ir jānotiek uzreiz. Bet potenciālā nākotnē?

Vai bieži veltat gabaliņu no savas dzīves otram, kurš Jūs dziļāk neinteresē?

ne_meklejumos  Esmu nez cik reizes ar vīriešiem interesanti pavadījusi laiku, kaut vai zoli spēlējot vai copējot, par seksi ne gribēšana, ne laika domāt. Tas tāds mīts, ka veči to tik vien grib kā seksu, kur nu vēl pusmūžā.

Epifanija  Interesanti pavadīt laiku ir kopā doties ekskursijās

Lobo  Es dikti kautrīgs.

rokons  Man pretjautājums - ja jauki kopīgi pavadīts laiks ar jauku partneri, kāpēc pie reizes arī nepasexot? :D

Ziemeljblazma  Var lieliski pavadīt laiku arī pirms vai pēc seksa t.i. :))).. var braukt kopā uz mežu, var lasīt ogas, sēņot.. var braukt kopā makšķerēt, var spēlēt studenteni, var kopā skatīties kādu filmu.... var gana daudz. Tikai vajag gribēt ko darīt.

AivarsN  Izpratne par interesantu laika pavadīšanu,var būt ļoti atšķirīga. No primitīvas laika nosišanas, līdz cēliem mērķiem un garīgai evolūcijai. Vai prātā var būt seks,kad abi kopā dzīvo līdzi iemīļotās hokeja komandas spēlei,kad jāglābj vaļi,jūras ērgļi,vai jāved pastaigāties patversmes suņi? Un ja abiem tā kārtīgi sāk copēt,vai suņi izcēluši medījumu? Kad abi piedalās piketā,vai uzsākuši badastreiku? Vai kad riskējot ar savām dzīvībām cenšas iekarot kārtējo kalna virsotni,vai laiviņā pieveikt mežonīgas upes krāces? Vai sajūsminās par modernākajiem smērējumiem gleznu galerijā,vai instalāciju no lūžņiem un atkritumiem?Mūsdienu sabiedrībā ir izgudrots tik ļoti daudz un dažādu laika nosišanas veidu un paņēmienu,ka ģimenei vairs neatliek laika. Galvenais,atrast otru,ar tieši tādām pašām novirzēm. Būs kopā interesanti pavadīts laiks un pa starpām brītiņš vienam fiksajam taču arī atradīsies.

Piparkuka  Nu taču loģiski, ka var un arī pavada interesanti laku bez nekāda.... Ceļo, braukā, runā, ēd, dauzās kopā un tml. Varbūt par to domā, fakts, bet vienkārši- nedara. Ir dažādi cilvēki.:)

jotuns  Nē, nu, ja sex ir kaut kur citur, tad var arī interesanti pavadīt laiku ;)

Raivis_1977  Ja nu runā par kaut ko tādu sākotnēji, un ja nu runa jau sāk gulstīties uz ko tādu ar šādu jautājumu.
Tad varbūt (pirmām kārtām) lielāka bauda sākotnēji būtu kopā apmeklēt kādu baznīcu.
Un tas jau arī tad būtu lielisks pārbaudījums abiem ieskaitot lielisku baudu sākotnējām topošām attiecībām, ja tādas vispār pastāv!
Tas jau būtu lielisks pamats it visam dzīvē ar labu sirdsabziņu, un labu atdevi darbā, ieskaitot sirdsmieru un sirds siltumu ... Nekas to nevar aizstāt!

zurikaats  kā var neinteresēt Tevi izkniebt, ja man nav ar ko?? un kādēļ man būtu interese ar Tevi satikties, ja man būtu ar ko?? Tāds ir jautājums.

Floriana  Ja man kāds nepatīk, laiku ar viņu nepavadu. Pretēji būtu stulbi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu