Iedot savu auto

Vai ir adekvāti un samērīgi vienu no diviem ģimenes vieglajiem auto iedot no ārzemēm atvaļinājumā ieradušamies radiem uz divu nedēļu ilgumu, kuru laikā viņi nobrauks ap 1500 km?

Letija  Nezinu kam vajadzētu notikt, lai es sava atvaļinājuma pavadīšanai atļautos lūgt citu cilvēku auto.
Tā nav nekāda ārkārtas situācija.
Jā, protams, saviem vistuvākajiem, piem., bērniem dotu. Un normāli, ka viņi kaut ko tādu prasītu.
Bet nu, visiem citiem jāsaprot, ka šādi lūgumi ir nekorekti.

Suzi  Sākot no autora nika un beidzot ar tēmu: labāk neizteikšos..... =)))

Sienazutrenkataja  Iedot auto ir adekvâtăk ..nekā iepriekśējă tĕmā...par to..vai aizdot dzīvokli)))

Aurora  var-mierīgi lūgt citu cilvēku auto. cilvēku mijiedarbība ir normāla lieta, un viensētas psiholoģija nerullē. varbūt tieši tu esi savam LV skolā par pavāru strādājošam radam to iegādājis. situācijas ir dažādas. bet kā jau teicu-jāskatās, kāds backgrounds. Kāda nostāja auto prasošajam radam pret tevi, kā parādījis sevi, ko devis tev.

Aurora  Kāpēc dzīvokli nav adekvāti? Man gultas veļas un dvieļu kolekcija ir liela!:)) T.sk. iepakojumos)))

Aurora  jā, ir svarīga motivācija-kāpēc tu kaut ko nedod. te tauta dižojās, ka nedod principa pēc. un paši pēc tam plāno visā nopietnībā ievākties drauga dzimtas mājā. kā jūs dzīvosiet, koa? ar tādu domāšanu labāk vīkendu sekss ar iepriekšēju pretizvarošanas parakstu)
mana nostāja ir, ka , ja varu palīdzēt, kāpēc ne. sliktāk ir, ja neviens nenāk mājā, nekā, ja nāk par daudz!
ar auto cita štelle. ņemot vērā ceļu stāvokli, "amortizācijas izdevumi" var būt tādi, kas sapņos nerādās. ja tie tavi radi vēl tev labu, viņi paši pēc savas iniciatīvas ņems auto uz nomu) Atksaitot situāciju, kad viņi ārzemēs pelnīto ir atdevuši tev kaut kādu tavu problēmu risināšanai (arī tā mēdz būt, sevišķi radu starpā), un tad nu taupības nolūkos paņemt tavu auto ir tikai saimnieciski un izmaksu efektīvi

av2  Kaadreiz iireeju Latvijaa autinnus, tagad man ir rezerves autinns LV , taa kaa taa nav probleema. Un ja kaads atbrauc pie manis, hmm, pilseetaa pat tas nav eerti, eerttaak ir ar metro. A ja kur taalaak braucam, tad visi kopaa, tas ir, es vedu.

siikaa16  Tas ir tikai dzelzs gabals. Ne tikai iedotu arī ļautu pie sevis padzīvot ja vajadzētu.

multi  05:01 Tikai dzelzs gabals ar kuru saimniekam nāk liela atbildība. Dodot auto jāatliek malā radu būšanu un jāizvērtē cik konkrētā persona ir pasmīga brasukšanā un atbildīga. Auto nomniekiem gan auto ir tikai dzelzs gabals, jo visa atbildība ir uz nomnieku.

Snowagain  08:02
Priekš tam ir auto noma. Vienīgais, ja Jūs dodoties uz ārzemēm pie radiem, izmantojiet viņu auto, tad jādod.

raina1970  1500 km divu nedēļu laikā jau nekas sevišķi daudz nav.. un ja tie ir radi-cilvēki par kuru braukšanas prasmēm ir zināms, ka akurati, saprātīgi, adekvāti uz ceļa--tad par ko tad ne.

Piparkuka  Nu kas ir 1500 km?! Nekas dižs... Tik var nobraukt 2 dienas braukājot, tā ka pa 2 nedēļām tas ir ok, tīri maz.
Vajag prasīt samaksu! 2 nedēļas- nu kaut kādai reālai samaksai par to jābūt! Pie tam ārzemniekiem (kas dzīvo ārzemēs). Papēti, cik maksā izīrēt auto, attiecīgi tik apmēram paprasi!
Citādi- kur jēga pakļaut riskam savu auto.

Piparkuka  Piekrītu tiem, kas saka- auto ir mans auto, tas ir kā apakšveļa, gandrīz. Citi pat sievas nelaiž pie savu auto stūres!
Esmu devusi bērniem, tas viennozīmīgi.
Radiem. Paziņām. Svešiem. Nedotu! Nevienam, izņemot bērnus.

druskupagrozishos  Esmu devusi savu autiņu vīra (jau mirušā) radiem no ārzemēm ar vislielāko prieku, no tā es guvu ļoti siltas mīļas emocijas, kaut kādu neizskaidrojamu mīļu saikni.

Dvinsky  auto kā apakšveļa? Nu vy bļin dajoķe :D Auto ir tikai pārvietošanās līdzeklis. Bet ja man kā autors raksta būtu dēļ šī cēlā žesta divas nedēļas (!!!) jāpiecieš neērtības un jāpārvietojas ar vilcienu, līdz kuram un no kura vēl gabals jāvelkas ar kājām, tad gan es stipri padomātu, ļoti stipri.

Nenotveramais  Nākošreiz iedod kādam atbraukušam radam savu sievu uz nedēļu lietošanā... 😂

Ja tas auto Tev ir lolots un uzpasēts, kā bērns tad nedod... Ja Tava attieksme pret to ir, kā pret transporta līdzekli (dzelzs gabalu) tad dod un nečīksti... 😀

multi  17:50 1.5t km ir sīkums auto nekas nenolietosies, bet fotoradaru sodus savākt un avārijas izraisīt gan var. Tad maksājot apdrošināšanu ilgi atcerēsies savu labo sirdi aizdodot auto.

TrueBlue  Es dotu tik tādam par kuru man pašai pārliecība, ka brauks kā es pati!

kuks10  Sasmējos,laikam pats turi kaut kādas slepenas vēlmes no saucamajiem radiem..no otras puses,kas par sūda radiem,kad nevar atļauties noīrēt autiņu sev,jo tie jau sevi uzskata par biezajiem..)))Nu nezinu,bet nobraukt 1500,tas ir ļoti mazs..dot viņiem autiņu,cerībā ,ka testamentā Tev atstās kādu ķemertiņu pie Reinas..)))

Aurora  nē, cerībā uz kaut ko nenosakāmu nākotnē neko nevajag dot. ne apakšbikses, ne auto, ne sievu. svarīgi ir tikai tas, kā tie ņēmāji jau sevi ir parādījuši attieksmē pret tevi.

daris  Ar auto ir jābrauc ! Nieka 1500 km

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu