Santehniķi un sekss ar vientuļām sievietēm

Kā zināms, santehniķi visbiežāk tomēr vajadzīgi sievietēm, kam mājās nav sava stiprā un prasmīgā vīriešu dzimuma pārstāvja.
Atnāk santehniķis, sieviete var vērot, kā viņš darbojas, prasmīgas rokas, saved visu kārtība, laiks arī ir, lai parunatos un apskatītu, gluži kā randiņš.
Kā jūs domājat, vai santehniķi nav tāda kā izredzēta tauta šajā ziņā?
Man, piemēram, arī bija gadījums, gaidu santehniķi 10, bet nav, zvanu, saka man , nav laika, daudz darba, piezvanīšu, kad BEIGŠU. :D

kvarts  18:56
Nevis ar ko grib, bet ar to , ko var dabūt...un visbiežāk tas ir plīša lācītis...

saulite34  To pašu var teikt arī par vientuļajiem vīriešiem,kuri var dabūt tikai plīša lācīšus.

quimera  Pieļauju, kā sieviete,kura ir viena ilgstoši. Vienkārši atnākot vakarā mājās, iedomājoties reizēm par sexu, vienkārši reģistrējas iepazīšanās portālos. Nekas īpaši nav viņai jādara. Novērtē dažas bildes, un piekrīt vienkārši sexam. Jā ir labi, tiekās vēlreiz un vēlreiz. Līdz apnīk. Un atkal kādu brīdi dzīvo viena. Paralēli meklējot īsto. Kura nemaz nav.

saulite34  quimera,tev varbūt pašam jāiemācās pieņemt otru cilvēku,tāds kāds viņš,un nebūs jāpiegružo savas domas par vientuļo sieviešu privāto dzīvi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu