Vīrieši un skumjas?

Lasījām nesen jautājumu, ko darīt pēc šķiršanās.... padomu bija daudz, pārsvarā no sievietēm. Un tātad, skaidrs, mēs bimbājam, sportojam, sūdzamies draudzenēm, utt. Ko dara vīrieši, kad skumst? Un vai vispār skumst, vai tas ir tā... nevīrišķīgi?

Alexa  Cilvēkus nevajag idealizēt, tad nebūs "lomkas", kuras rada nekas cits, kā iekšējie bioķīmiskie procesi.

kvarts  Ja nevaru mainīt apstākļus, tad mainu attieksmi pret tiem... Daudz grūtāk ir cīnīties ar dusmām...

derevnja10  Ir jāsaprot viens. Viena beigas ir otra sākums. Protams, nav tīkams pasākums, bet ko darīt, ja dzīves ceļi katram aiziet uz savu pusi. Jādzīvo tālāk.

Karkade  Vīrieši paliek debīli, agresīvi, atriebīgi. Ne visi.

Raivis_1977  Dari kā gribi. Meklē kur ko vien gribi! Bet kā skrien, tā visur kur, kā miets atdurās!

av2  KO dara ? Ierokas darbaa ( tik daudz darbu sakraajies tak, kad bijaam kopaa, nekad nebija laika ) nu varbuut arii ....kaads kozz pa kluso , nekaa orgginaala.
Karokkee, dziivo taalaak.
Sskkirssanaas ir pamatiigs gruudiens saakt dziivee lloti daudz ko no jauna, un labaak, gudraak!

Felde  Nezinu nevienu.karam vakar.gulēt ejot.viss bija kārtībā.un šorit.mostoties-jāšķiras.... Tāpec nebeidzu apgalvot-attiecibas.laulība-ir darbs! Pats no sevis nekas nenotiek! In cilvēki izškiras mirklī.kad parstāj sarunāties.ieklausities partnerī.... Tad par ko sūdzēties?Kārties?Izrādit agresiju.vai ciest depresiju? Vienmēr vainīgi ir paši! Katru reizi.kad melo....nedzirdi.vai ignorē-saproti.ka ir beigu sākums.....

Tinte  Neņemos spriest par visiem vīriešiem, bet vienam "aizmiršanas" process bija šāds: kādu nedēļu skuma, tad pieslēdzās draugi un centās atgriezt dzīvē - nedēļu/mēnesi alkohols, nedēļu/mēnesi m@ukas, un tad jau kaut cik atgājis no visa iepriekš minĕtā, metās darbos no rīta līdz vakaram.

Chris1986  Tinte, es tik gribēju precizēt - m@ukas ir tās, kas dod uzreiz pirmajā randiņā vai tās, kas strādā par naudu?
Nu, Feldes teksts ir tipisks pametējas teksts - tipa, pats vainīgs, ka nejuti, ko es domāju .. :D

Tinte  Kris, tajā gadījumā - profesionāles.

Felde  Pat ļoti maldies! 😀 Bet neredzu nepieciešamību upurēt savu dzīvi.un kropļot bērnu psihi.ja ilgstosi.netiktu sadzirdēta...vai ja blakus izrādidos morāls u...rods. Un neiesaku nevienai auklēties...lai iet pie mammuka.tā vienmēr apčubinās!😜

av2  Tiiri intreses peec, jo nekam man nav bijusi taada doma pat , kapaaeec sskkiroties butu... jaiet pie mammuka ? J kas , viiriessi lieliski tiek ar visu galaa passi muusdienaas, vienreiz to iegaumeejiet ! Mums nevajag sievieti - kalponi. Punkts.
Visu paarejo , ko sieviete var dot , vajag.

rokons  Izšķiršanās iemesli var būt dažādi, bet ir saprātīga metode ar to visu tikt psiholoģiski gala - neskatīties atpakaļ ne par centimetru nedz par sekundu. Ja ir kādas juridiskas lietas, tās jānokārto iespējami ātri, un tad pagājušas no atmiņas jāizsvītro.

Jādzīvo no jauna, un vispirms sev, nemeklējot kaut kādas kompensācijas jelkādos pagātnes notikumos.

Felde  av2.te ir vairums brivo viiriesu 40+ kuri dziivo ar mammuku... Tam ir dazadi skaidrojumi,tomer-ir zem viena jumta ar mammiti! Cik esmu interesejusies,dazam nav sava mitekla,cits apalvo,ka kopaa vieglak nomaksat komunalos,citam eerti-atnakot no darba vismazsiltas vakarinas esot...citam bernus neuztic,ja blakus nav sievietes....

quimera  Dvēseles sāpes, tas nav tik vienkārši. Tas ir tā, kad nespēj ne uz ko koncentrēties. Pilnīgs sabrukums psiholoģiski. Kamēr otrs priecājas par dzīvi. Un tu tik noskaties, kā viņš Fb liek bildes no savas dzīves, kurā tevis vairs nav. Ir tikai atmiņas. Kas nedot gulēt naktīs.

Felde  20.15 zini kas ir dveseles saapes?r mirkli dziive,kad butu gatavs darit visu,atdot visu,lai tikai kaut reiziti redzetu konkretu cilveku,kaut reiziti parunatu.... vai vismaz zinatu,ka ir ...kautkur...lai ari nekad nesatiktu,bet zinatu,ka dziivs..... Kamer tas otrs kautkur ir,liek bildes,tu zini,ka dziivs,laimigs un priecigs.. Milestiba ir tad,kad esi gatavs palaist cilveku,lai tikai vins butu laimigs,nevis-par katru cenu turet... pilnigs sabrukums ir tad,kad skaidri zini-vakar bija,ssodien nav! Un vairs nav nekur!

Aurora  Vīriešiem jābūt stipriem. Punkts.

ube  Tāpēc jau ir teiciens par dzīves skolu. Katra situācija ko māca. Pieaudzis cilvēks paanalizēs, kāpēc bija šķiršanās, ko izdarīju nepareizi. Lai turpmāk vairs to neatkārtotu. Ja izstrīpo pagātni nedomājot, nav arī nākotnes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu