Kādu profesiju sievietes? :)

Iedvesmojoties no blakus tēmas: kādu profesiju sievietes ir tās piemērotākās vientuliem vīriešiem, t.sk.seksam? :) Pastnieces? Vai mājskotājas svešvalodās? :)
(Šoreiz senākās profesijas pārstāves atstājam mierā. Un pasmaidan)

Chris1986  Nu, sexam es nezinu kādu, bet dzīvei gribētu ģimenes ārsti, zobārsti vai sliktākajā gadījumā medmāsiņu, jo man ļoti vāja veselība

Drole  >00:54
" ļoti vāja veselība" ir tipiska visaadiem vegaanistiem. Uzturzinaatnieci tev vajag, kas beidzot iemaaciis baroties pareizi.

ZZemene  Chris1986 drīzāk jau veterināro ārsti 😂

Ruuperta  Man jau liekas ka vajag kādu tādu pašu..kuram nav laika lai veidotu kaut ko un velmes. Žurnālisti...

Laimnese  Aktrise....

Raivis_1977  Labāk nestāstiet kādā aroddarbā strādājat, ja blakus nodarbošanās mājās tam visam ir pieskaņota kā tikai viena seksa nodarbe!

bagi  Betmens... ātri atlido...pizdrik kukū,un ātri aiztinas kamēr vīrs nav mājās.

ne_meklejumos  Pasaules vecākās profesijas parstāve jeb seks par naudu(prostitūta).

riebekle  Sekretāres! Viņas ir kā bibliotekāres, tikai vēl izdarīgākas un advancētākas, stresa noturīgākas, nu un katram jau gribas savu personīgo sekretāri!

korneelija1958  Dažreiz ja man jautā kāda mana profesija es esmu atbildējusi ,ka dzīvē tā ir sanācis labi kad ir darbs un alga par ko dzīvot.Tad saku ,ka strādāju fermā pie cūkām.Tad vīrieši uz reiz pazūd tā kā tāda profesija galīgi neder.

Raivis_1977  viņiem varbūt pat prāts neaizkāpj un īsti nemaz nesaprot par ko ir runa ...

av2  Domaa, ka ir kaads sakars strap profesiju, un gribeessanu/dossanu? Hmmm...nedomaju.

straume22  Profesija - sieva. Mājsaimniece. Vienmēr griboša. I mājās vienmēr būs, i vīrs skries riksī pēc darba uz savu dzīves vietu. Ekonomiski izdevīgi -lupatu naU daudz jāpērk, pāris halātiņu ar rāvējslēdzi, priekšautiņš. K-hem.

krumuzagis  visas iespējamās, tikai jāmāk skaisti dziedāt un dejot, lai nav arī darbaholiķe, kā arī saprot nu nav jāravē dārzs līdz sirmam vecumam, pensijā ir jāada zeķes un džemperi, nāk rudentiņis būs barga ziema

DaLila  Būt par mājsaimnieci gan ir ari visbīstamāk un stresaināk - atradīs kundziņš jaunāku modeli un būs ar kāju pa d vecajai... i pat arodu nevienu nepratīs... pat bezdarbnieces pabalstu nemaksās... :)

DaLila  Neesam nu tik metrosexsuāli, piem.man tās vnk. ir pārdomas par mājsaimnieču temu.

Chris1986  Nē, nu, gribētos jau, protams, iztrāāst kādas nebūt slavenības, tipa, aktrises, lai paceltu pašapziņu. Nu, redzēs, kā būs

av2  Atkal, tiiri intreses peec, kaapeec maajsaimniece, tas ir , sieviete, kas vada maajsainieciibu, audzina beernus, gatavo eest, tiira, mazgaa utt , nevareetu buut ...pat lloti smuka? A, iemesls ta kaads....nebuut smukai, neruupeeties par savu izskatu, un nesagadaat neaizmirstamu sex savam miillotajkam viirietim, a?

DaLila  Es ļoti atvainojos, ka atkal spamoju, bet - av2 - mājsaimniece noteikti var but gan smuka, gan gudra, gan sexīga... bet apnikuma teorija, kā zināms, ir visai nepielūdzama lieta.... un neviens nav tik perfekts, lai apnikuma iespaidā viņu nesāktu bakstīt... un ja sākas... tad aiziet...:) Turklāt ari vecums ir nepielūdzams... un bliež pa smadzenēm ka prieks:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu