Pēc cik ilga laika?

Pēc cik ilga laika laulībā izbeidzas (vai tikpat kā izbeidzas) sex? Kāda ir jūsu personiskā pieredze?

Raivis_1977  Ir ar sevi (jāstrādā) gan attiecībās, vai arī saraktēs funkcionali! Jo arī sarakstes, kaut arī sarakstes, - tās arī ir attiecības!
Parasti, ir tā, jacilvēks nav ticis pat ar sevi galā, viņš šķirās neatskatoties (pieradums).
Viņš pat to nejūt, nejūt savu distanci, kur nu vēl saprast ko vairāk no attiecībām, jo vairums attiecības jau viņam ir kā ikdiena ar daudziem ikdienā, ja runā pa dažām labām ...
Nu tā ceru, ka šeit viņas vismaz neviesojās!

Dvinsky  Kā jau te raksta - stipri individuāli. Zinu konkrētu pāri, kur abiem ap 50 bet sex ir gandrīz katru dienu. Viņi gan kopā tik dažus gadus.
Man ar sievu 1-3x nedēļā. Sieva nekad neatsaka.
Tāpat zinu pāri ap 50, kur sieva jau sen vienkārši nevēlas seksu un vīrs iet pie citām. Protams sieva par to nojauš, bet neko nejautā. Bet visādi citādi sieva esot OK un šķirties netaisās.
Katrā ziņā daudz ērtāk ir ikdienā to darīt ar sievu un varbūt šad tad ar kādu citu aizšmaukt. Jo adrenalīns arī vajadzīgs pa retam.

rokons  Visērtāk ir apmeklēt pērkamo meiču, maz laika jātērē. :D

Bet patiesība ir notrulināšanās laika gaitā, vispirms - maza uzmanība veltīta sevis sakopšanai un uzturēšanai iekārojamā formā. Tas abpusēji notiek, un tad sex kļūst par pienākumu.

Spicis  Kad izčāks klimaksa laiks, tad ar beidzas šis.

Piparkuka  hmmmm... nekad jau neizbeidzas, bet tā intensīvi, hmmm.... 15 - 17 gadiem. maybe

Piparkuka  AivarsN, šis teikums nav korekt, jeb- to vajadzētu apgriezt pilnīgi otrādi!
"Ja labs sekss ir vienīgais iemesls, kāpēc cilvēki dzīvo kopā,tad protams tas apnīk,kā jeb kura nodarbošanās. Taču ja cilvēkus vieno jūtas,tad sekss samazinās tikai fizioloģisku iemeslu dēļ."

Vienīgais iemesls, kāpēc cilvēki ir kopā- ir jūtas! Sekss samazinās tikai ne-fizioloģisku iemeslu dēļ, drīzāk- neprasmju/nefantazēšanas dēļ/neiztēlošanās utt dēļ. Un sekss nekad neapnīk, apnīk varbūt tas, kur nepiepilda vēlmes, sapņus, fantāzijas.

Tavs teikums ir ačgārns. Jo cilvēkā kā tādā (sievietēs sevišķi) vēlmes un gribēšanas aug ar laiku/vecumu.

Felde  16.00 velmes un gribeesana aug ar vecumu... Tiesi taa! Seit daudz par to jau runats,bet sievietei tiesam ta ir.kad sajutas atputusies no berniem,nav vairs iipasu ruupju,kad sajuutas pievilciga-vairak sev velta laiku.. kad sapratusi,ka nekalpo kaadam,bet spej baudit dziivi! Taa ir! Pec sevis zinu,jauniba nekad nejutu to,ko ejot gadiem.... negribeju tik...neuzvilkos (nogurums nema virsroku) Bailes no grutniecibas,,,no taa,ka berni ieskries.... Itkaa sikumi,bet sievietei tie traucee pilnibaa atbrivoties... Tikai ar vecumu saproti,ka vari,spej un gribi visu! Ka velies piepildit fantazijas un izbaudit to,no kaa jaunibaa kautrejas... ikdiena gulet kails,pa maju taa staigat,nu,vismaz no dusas uz gulamistabu...nebaidoties,ka kaads uzskries... Tiesi tapec,gadiem esot attistijaamies sajaa jomaa... :) Nu nez,kas mani varetu samulsinat vai biedet... Jauniba

RRAGANA  Ēdāji jau dažādi. Vieni ēd katru dienu vienu un to pašu kartupeļu biezputru ar kokletēm, a citiem kuņģis prasa katrā ēdienreizē ko citu..

Felde  18.46... Ja pats esi garlaicigs,neaktivs,tad savu partneri neuzvelc... Ja taa ir-vinai tu ilgi nebuusi vajadzigs... Un tad,kad tas notiks-vina tevi neiekaaros,pildis tikai pienaakumu...,bet zini,arii tas vinai apniks.... Teiksi,ka taa ir arii otraadi?-jaa,ir,bet tas velkas ilgaak,jo virietim tas aatrums un apmierinajums notiek savadak-apmierinas,un tad sieva nepatiik,tikliidz sagribaas-sieva patiik,saak ap vinu riiveeties... Sievietes,ja nejuutas labi-parstaj vispar sexot..... jo pa fikso-var tikai ar tiikamu-gribeetu virieti!

Izveele  Kad aiziet taisaulē

Felde  Vai zinaaji,ka reizem-pamesta sieviete ir laimiiga sieviete...? :) :) Atvieglota.... Bez vainas sajuutas... :) Un ir viiriesi,par kuriem saka-pat ja tu buutu peedejais virietis uz zemeslodes-es ni un ni.... :) Taa luk Chris :) :)

av2  Palsiiju. Nu...cik varat vainot te viens otru? :(

Aurora  piemēram, te visiem klātesošajiem tas ir beidzies.

ieva03  Viss atkarīgs no katra dzīvesveida,ja vīrietis nekartīgi dzīvojis,tad viņam sex jau beidzas pēc 50,bet sievietei nebedzas nekad,ja tik būtu ar ko sexot,bet fakti bēdīgi,un fakts arī ir tāds,ka sieviete jau nu arī kuram katram apakšā negulsies,gan tikai tam,kurš viņai patiks,lai vai kā-izvēlas SIEVIETE.

av2  eva03 - no kurienes izraavi, ka viiriessiem peec 50 ....beidzas sex? Nespried peec sevis gadiijumaa ? Vai ari Tev sskkiet, ka taa sieviessu ",bet sievietei nebedzas nekad," ir.....paplest kaajas, sorry par izteicienu, bet nu...tam nav nekaada sakara ar normaalu sex, miilessanos utt .
Bet nu , saprotu, katram savs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu