Esmu saprotoša!

Bieži vīriešu anketās pie sievietes vēlamajām īpašībām ir rakstīts: lai būtu saprotoša.
Jautājums: Ko Jūsu sievietes nekādi nav sapratušas, ko Jūs gribētu lai viņas/mēs saprotam, ko noteikti vajadzētu saprast kā 2 x 2??:))

kvarts  Sieviete iedomājas , ka viņa vīrietim ir 1. vietā, bet patiesībā viņa ir labi ja 16. vietā, jo ir taču daudz vairāk svarīgāku lietu...

Agnieszka  Saprotošas un iecietīgas varam būt, bet ne vienmēr pieņemt otra rīcību, ja tas nav saskaņā ar sevi. Neviena sevi cienoša sieviete nepacietīs krāpšanu, ja vien tas nebūs tikai viņai zināms izdevīgums.

VenBer  Autorei! visbiežāk tieši sieviešu anketās ir norādīts,vēlamā partnera ienākumu līmenis, laikam arī tas tiek norādīts, ko Jūsu vīrieši nav spējuši sasniegt!

langstinsh  Par ienāku mu sastāvu-Jāņem vecs plerzak!

Maribella15  Kvartam... Labāk tādam dzīvot vienam, ne čakarēt kādai sievietei dzīvi. Kā Tu pats justos, ka būtu tik nesvarīgs savai sievietei? Kāda tad jēga ir būt kopā? Saprotu, ka ne jau 1.jā vietā ir mīļotais, bet pirmajā 5niekā gan jābūt!

raina1970  Cik esmu jautājusi , ja kāds vīrietis deklarē, ka meklē -saprotošu sievieti..konkrētu , precīzu atbildi- kas tad tieši būtu jasaprot--tā arī neesmu saņēmusi...Nez kāpēc sāk tad minstināties, kaut ko vervelēt un stostīties...kā karstu kartupeli pa muti grozītu..

quimera  Kad iet ļoti grūti un slikti. Bet sieviete, pienākot klāt atbalstot pasaka kā viss būs labi. Tad tā ir saprotoša sieviete. Reti kura tāda ir.

Agate24  Tāpēc jau daudzi ir vieni...tā godīgāk.

Agnieszka  Vieni esot ar vairākām dāmām vienlaikus kaut kādās attiecībās....ja sieviete nezina par citu esamību...nepatīkami, jo viss agri vai vēlu nāk gaismā. Tad jau godīgāks ir precētais ,nostādot fakta priekšā...tālāk izvēlies ,ko vēlies.

Agate24  Arī neprecētitie nostāda fakta priekšā, ka Tu būsi tikai 16. Vietā....

Epifanija  Ar večiem arī sadzer ne tikai ar madāmu

VieglaViegla  A es zinu! Parasti šis ir maskēts aicinājums uz seksu- neprasi man neko, kniebsimies kā man patīk, neko nejautā un nelauzies! 😏

Aurora  Sievietei NAV jābūt saprotošai. Saprotoša letiņu vīreļu saprašānā nozīmē visu piedodošs tolerants kājslauķis-virtuves kombains. Bet viņas var mēģināt tādas būt, ja partnera objektīvās kvalitātes ir to vērtas, lai rītu krupjus. Izbijušie skaistuļi neder, vajag pašreizējos.

Aurora  Katrs cilvēks vairāk vai mazāk dzīvo pēc savām vērtībām. Ja amn uzticība ir vērtība, tad, ok, varu tikties ar maukuri, bet kas ir tas bonuss, ko par to dabūšu pretī? Parasti nekas.
Also, nekas labāks par precēšanos vienreiz un ar īsto nav izdomāts. Apbērnotie, precētie utml viltnieki nerullē, ja vien viņi nav pietiekoši izlēmīgi un kā ar nazi nenocērt iepriekšējās attiecības.

av2  Ko? Iesaakumam, ka dziive....nu nav rozzulauks.

Kurts69  2019-08-12 18:07

nu es jau neko, es tik tā:) Viedoklis ir svēts un katram uz to ir tiesības..., un vispār, es jau tikai par to, ka virs savas pēcpuses neuzlēkt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu