Līdzsvars

Pēdējā laikā man radusies sajūta, ka viss apkārt notiekošais kādā nekrietni uzstājīgā veidā tiek atgriezts nulles punktā. Ja notiek kaut kas labs, tad sekos kādas nepatikšanas. Un otrādi. Bet varētu tak notikt vairāk tās labās lietas un tikai dažreiz kādi mēsli!:) Jums ar tāds kreņķis, jeb tas tikai man te dzīvi čakarē?

RRAGANA  VECS???😂😂😂
Ko ta lai es saku? Ka esmu no aizpasaules, vai?

Zsv, tas ir kā-tagad jau eglīti noskati, ko cirst?

anis  Augot bieži dzirdēju skandinam-taps piedots tev,ja neiespēji,bet mūžam ne,ja negribēji...
Nomierinoši-kad spēki ir galā,bet uzmundrinoši,kad sāc laist muļķi.
Jā,Kurt,gaidi vai ne-man arī,tūlīt pēc Jāņiem jau Ziemassvētki klāt...

Luusila  Nu tas tāpēc, ka dzīvē ir tāpat kā grāmatvedībā- visam jābūt līdzsvarā. Pēc lietus nāk saule, pēc ziemas- vasara. Atnāks kāds un uzliks tev čupu galvā,- tad zini, ka būs kāds cits, kas atnāks ar lielu pateicību, ka tieši tu, tieši tavs padoms viņam palīdzējis.

A ja atnāk tas ar to pateicību vispirms, vo, tad ir sū*i vagā. Jo tu nezini, no kura stūra tev uzglūnēs ķibele, bet to, ka būs, tu zini skaidri.

:D

AsgardA  Pilnmēness beigsies un atkal viss būs labi! ;)
Ja nopietnāk - kā uz ko raugāmies, kādas emocijas sevī turam, kultivējam un tālāk "padodam, attiecīgi, to arī saņemam atpakaļ un/vai redzam visapkārt sev... - Mūžīgais darbs ar sevi un savu apziņu, savas vien attīstības labad...

uzplanaledus  Ja pieņem, ka dzīve ir skola, tad pabeidzot 1. klasi, diemžēl nākas iet 2. Un skolu beidzot nekas nebeidzas, sākas dzīves skola. Kas beidzas tikai kopā ar mums.

_Krasula_  Ar to, ka nelaime nenāk viena, ir nācies sastapties. Tomēr nevaru teikt, ka mana dzīve ir kā amerikāņu kalniņi. Drīzāk tā ir remdena kā līdz galam neuzsildīta zupa. Arvien grūtak ir noķert laimes sajūtu. Tā tas ir. Vismaz šobrīd.

jurks  Grozies kā gribi, bet vispārējais enerģijas saglabāšanas likums darbojas arī uz šo tēmu! Nevar visu laiku braukt no kalniņa lejā, pienāk brīdis, kad, pēc galvu reibinoša nobrauciena, iestājas netik jautra nodarbe- stiept šos ratiņus augšup!

Raivis_1977  Neroc tik otram bedri, - lai, lai pats rok! )))

karma8  Pilnīgi noteikti ar mani ir noticis tieši tā....esmu uztaisījusi apli ,bet tagad no tā ir jāizraujas...tikai tas .izskatās būs visai sarežģīti saprast kad un kurā virzienā doties....bet ,noteikti tam ir jābūt virzienam uz augšu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu