Bez kā attiecībās, tu tās nevbēlies.

Jautājums sievietēm,
Bez kā, vai kas ir tādas lietas, ka ja tās tev ar vīrieti nebūs, tad tu to vīrieti nevēlies.

AivarsN  Ja pareizi saprotu,tad botāniķi dāmu topā pacēlušies virs neandertāliešu ērzeļiem,jo par abu veiksmīgiem hibrīdiem nekas nav dzirdēts.

anis  Nu, pani Agnieszka šķiet nav dzirdējusi par porudčika Rževska piedzīvojumiem un leģendārajām sentencēm... Situācijas ir dažādas-tas gan!
Manuprāt,šajos laikos jēdziens intelektuālis ir degradēts līdz tukšvārdim...

supergirl  Ak, Aivariņ! Vai tiešām domā, ka runājot nekādi neizpaužas intelekta neesamība?:)) Kopīgu interešu, sarunu tematu un kaut vai līdzīgas gaumes trūkums nekādi neveicina attiecību veidošanos... Laikam tad tā jaunā mode būs, vienkārši klusējot mesties gultā:))

EIZHENIJA_FINKA  Ani, mūslaikos nekas nav degradēts, nevajag uzskatīt tukšus teorētiķus, ar neprasmi pielāgoties reālijām, par intelektuāļiem. Gudri dirst nav malku cirst.

Rouzita  Chris1986
Kāpē Tu katrā komentārā sievietes pazemini ? Tev daudzas kurvīšus dod un tāpēc ??
Gadi, protams, nāk klāt, tur neko nepadarīs, bet tas nenozīmē, ka sievietes vērtība pēc 50 ir nokritusi līdz 0.

Agnieszka  Veiksmīgie hibrīdi,Aivar, ir ģimenēs vai valstīs, kur ir dominējošs vīriešu pārsvars.

Agnieszka  Ani, domāti ģimenei derīgie..nevis brīvie Solveigu ērgļi.

Floriana  Nekad neesmu par to domājusi, ja nu vienīgi viņš pats man nepatīk!

inhema  Izlasīju diskusijas tēmu,sapratu to,ka neko nesapratu.Iešu nopirkt ābeci,un mācīšos lasīt no jauna .Tā,kuru zinu,nu tā,ar gaili uz vāka,droši vien bija nepareizā.

Kurts69  11:03, kad ir zudušas cerības uz seksuāli aktīvu saprātīgu vīrieti, tad no atlikušajiem izvēlas tos, ar kuriem var parunāt. Jo radio un TV neatbild, bet tevis pieminēto "Ērzeli" var aizvietot ar vibratoru, kuru atšķirībā no "Ērzeļa" nav jābaro un kad apnīk var izslēgt...

AivarsN  Supergirl, sistēmas plānos neietilpst inteliģenta sabiedrība,jo tādu grūti vadīt. Tāpēc, lai aizpildītu tukšumu,īstās,noderīgās zināšanas tiek aizstātas ar liela apjoma pseidozināšanām, kurām pat nav reāla pielietojuma,un visai savdabīga pasaules uztvere. Rezultātā, diviem izglītotiem cilvēkiem var būt tik atšķirīgi uzskati,pasaules uztvere,vērtības,ka labāk viņiem turēties drošā attālumā.
Degradācija realizējas ļoti straujos tempos un inteliģentam cilvēkam viegli vajadzētu saprast,kas to procesu vada un ko vēlas panākt. Tāpat arī,kā pasargāt no tā sevi un savus tuviniekus.
Varētu padomāt,ka ģenētiskie eksperimenti veikti tikai ar vīriešiem,bet visas sievietes izdevušās perfektas jau ar pirmo mēģinājumu. Leģenda gan vēsta par pretējo,ka tieši sieviete izdevusies gana laba tikai otrajā versijā. No tā varam secināt,ka Ievas savākušas visus veiksmīgākos vīriešu hibrīdus ģimenes veidošanai,bet Lilitas pēcteces sēž Oho un nebeidz izbesīt pārējos vīriešus.😃

elsa  Nez, gan jau esmu sīkumaina, bet man ir svarīgi, lai vīrietis ir asprātīgs un prot pareizi izteikties, veidot teikumus. Autoram mana pastiprināta interese nedraud.

Raivis_1977  Katrai sievietei un vai katrai meitenei savādāks puisis patiks! - Un tas ir pilnīgi droši! Un arī katrai noteikti uztvere ir savādāka par lietām un par viņu kādam tad viņam būtu jabūt, jo tāds tādu atrod ... Vai nu arī viss atkarīgs no tā kādā vidē viņa ir dzīvojusi, un ja nu dzīvojusi, tad vai ko vēlās, vai nu arī nē, vai nu psihiskais stavoklis ir stipri destabils jau sakotnēji notrulināts, tas kā pareizāk sakot, - kā lietas maz vispār uztver.
Nu labākā gadījumā,ja nu tikai dzīvo kā aizvien vēl pa mākoņiem no bērnu kājas, nu tad tas jau nu būtu tikai glaimojoši, un tas jau nu noteikti būtu pat neatsverami laimīgs pāris, gan ārēji, gan iekšēji ...
Saku kā ir! )))
Jo ja psihe ir nelīdzsvarota, tad tas jau var būt pat neatgriezenisks faktors visam tam tālākejošam ... To visu degradē narkotikas, pat vide ikdienā kurā tu atrodies ...

siikaa16  Autors jautā par lietām, bet jūs te visi runājat par īpašībām.

Aurora  zinu, ar ko nevēlos-kā tajā anekdotē "mums viss vēl priekšā" DDD/

Piparkuka  Ja nebūs izbraucieni, braucieni, teātris, kino, garšīgi ēdieni un saimnieciskums.
Un cieņa.

Aurora  tev ZZ vajag

Aurora  bez tā, ka esmu Nr 1. oki, varētu, bet jūs jau saprotat, ka tad viņam ir jābūt

Aurora  zem 30 un topmodelim. topmodelis 40 diemžēl … nu, jūs jau saprotat, vecuma mutācijas, un tā. tad man jābūt Nr 1, vai arī darījums nenotiek.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu