Kā pareizi reāģet,jā attiecībās esot. Otrs sēž iepazīšanas portālos?

Kāpēc īsti otrs to dara,un kā vispār atrod tam laiku?
Kāpēc nevar sarunāties ar savu cilvēku,tā vietā aiz muguras bazarēt ar citiem.
Parasti iesaka pārtraukt attiecībās ar tādu cilvēku,kurš faktiski ta rāda kā neciena tevi .
Es šaubos ,kā tikai ar runāšanu tur nodarbojās.

RRAGANA  Katram pašam sava sirdsapziņa. Un mēro pēc savas mērauklas :)
Lai nolaistu pa kreisi, nebūt nav jāsēž iepazīšanās portālos.
Katrs dzīvo kā grib, un ja sarakstās, tas nebūt neliecina par laišanu pa kreisi. Arī sarakstes palīdz atrast pašam sevi/sevi iepazīt/saprast kādu problēmu no cita skatu punkta/palīdzēt citiem to pašu. Problēmas sākas tad, ja mēģina sarakstes biedru kaut kādas īpašības mēģināt iedzīvināt savā partnerī. Sākas salīdzināšana: mans Pēteris/Anniņa un virtuālais Jackpot! Un tas notiek abās dzimumu pusēs.
Jāmāk visu sabalansēt. Un tad, kad virtualitāte piegriežas, tad var uzlikt kirdikt, es nupat izdzēsos no Draugiem. Visam pienāk reiz beigas :) Skatoties, cik kas aizrauj.

Drole  PIRMAIS (vecs iepaziishanaas portaalu klients) grib iepaziishanaas portaalaa pabazareet par jautaajumu: "Kā man pareizi reāģet,jā attiecībās esot. OTRS sēž iepazīšanas portālos?
Kāpēc īsti OTRS to dara,un kā vispār atrod tam laiku?
Kāpēc nevar sarunāties ar savu cilvēku,tā vietā aiz muguras bazarēt ar citiem.. etc. etc"

riebekle  Tātad, pareizās reaģēšanas algoritms:
1. Atslēgt internetu (telefonā, datorā, mājā vai, ja vajag, visā rajonā)
2. Otram ļaut izmantot tikai podziņtelefonu, izslēdzot iespēju darboties WA, Messenger un citās aplikācijās.
3. Noteikt stingru komandantstundu, kad jāpārrodas mājās.
4. Kontrolēt otra darba grafiku, pusdienslaiku izmantot kopīgai pusdienošanai. Darbavietā lūgt kontrolēt pieeju sociālajām vietnēm.
5. Izslēgt jebkuru iespēju otram palikt vienam ilgāk par 5 - 15 minūtēm.
6. Ja nelīdz augstāk minētie ieteikumi, uzlikt mājas arestu un ap kaklu aplikt kaklasiksnu ar iebūvētu elektrošoku, tiklīdz subjekts pārkāpj noteikto perimetru.

krumuzagis  saki, lai sēž tev klēpī, un abi bučojaties

Kurts69  pār mani nāca atklāsme!!! Es sapratu kāpēc te ir sievietes, kas nevēlas iepazīties! Viņas vienkārši kontrolē, vai draugi/vīri te nav iemaldījušies...

veeja_roze  14:38
Nevajag neko, tikai katru pārdienu taustīt, aug ragi, vai vēl nē.

Dzelliko  Pieņem otru tādu,kāds viņš ir .
Neko nepārmet otram .
Novērte otru,ko viņš dara tevis dēļ.
Neskaties apkārt uz citiem,jā tu jau kāds ir.
Savus tauriņus,meklējiet kur citur! Un arī klikšķus pie reizes!


Pazīstami? Ironija... :)

krumuzagis  atslēdz internetu un elektrību, no datora uztaisi akvāriju, monitoru izmanto kā tv ekrānu ar istabas antenu, bet tā kā nav elektrība, tad ejiet abi bekot, kommon, ja ir sākta kopdzīve, tad jādzīvo kopā

multi  Lai sēž, bet vairāk interesētu ar ko un pa kādām tēmām sarakstās un tad jau domāt tālāk. Pirms ko teikt bišku ievākt pierādījumus, jo savādāk tas beigsies ar strīdu, kur tiksi nozākāts par kontrolējošu, greizsirdīgu briesmoni.

MangoMango  par kurta69 atklāsmi smējos no sirds...

VECA_PIEPE  Beidziet fleitēt muļķības: ja partneris ir virtuāla iepazīšanās saita lietotājs, tad viņš uz sitiena apkārt jakarējas!
Tādas muļķības prātā var ienākt tikai tam, kurš pats ir aktīvos ento sekspartneru meklējumos...un tādam nebūs nekādu problēmu savu jakarību apmierināt iepazīstos arī realitātē- iznesīs viņš/viņa šmucspanni un ar visu spanni ieslīdēs kaimiņienes/kaimiņa apartamentu guļamistabā,...i pie datora pirms tam nepiesēdies.

Es i nespēju iedomāties, ka manam draugam ta kauč reizi ienāktu prātā doma man aizrādīt vai kādā veidā man piešūt neuzticību par to, ka es virtuāli Ohujiņā tusēju.
Un es pat iedomāties nespēju variantu, ka man rastos vajadzība savu virtuālo atrašanos šeit no drauga slēpt.

Kāda velna pēc vispār jūs veidojat attiecības ar otru cilvēku, ja neesat spējīgi ne uzticēties, ne arī spējat būt uzticīgi savam partnerim? Pie neuzticības nav vainojama ne realitāte, ne virtualitāte,...jūsu pašu izlaidība tā ir un maniakāla vēlme savam partnerim izlaidību piešūt!

amoralus  atstāj atvērtu portālu gribuelvē un gaidi reakciju.

VECA_PIEPE  uz to #19:53
A kāda iemesla pēc virtuālis virina portālu "gribuelvē"(c), lai tīšprāt kacinātu savu partneri, kurš neatbalsta šāda veida rīcību,...tā, lai paliek pašu partneru darīšana-
iespējams, ka viņi abpusēji piekopj sadomazo baudkāri attiecībās.
Un, ja tas ir tā, tad nav ko žēloties netā par sava partnera neuzticību!

draboss  Domāju ka ir jāizrunājas.

Aurora  jāskatās visa situācija kopumā. Jāizdomā, kā tev pašam šķiet intuitīvi-vai tava otra puse šeit meklē partneri vai komunikāciju. Ja intuīcija saka, ka nav labi, nākamajā iespējamā brīdī ir jāizrunājas un visticamāk, jāatvadās. Kā jau agrāk minēju, labāk šausmīgas beigas, nekā nebeidzmas šausmas. ja tava otra puse šeit meklē komunikāciju, tad neko nepadarīsi, nāc pulciņā, labi vēl, ka nav trakākas atkarības P;

Pilskungs  Kāpēc tad tu te esi ? Un kur tam ņem laiku ?
Lai izteiktu tamlīdzīgas piezīmes, jāpiedomā pie savām loģiskajām spējām !

OnslovaMaargrieta  Te es ienācu ar rakstāmo uz dienasgrāmātām un tad vēl uz pa ,bet ne jau lai iepazīstinātos , to daru reālijā .Nevaiga jaukt visu kopā kākad citur kur nava tādu opciju kad dienasgrāmatas rakstīt un komentnēt citus par kaut ko .
Kurus domāji saitus tad autors kad rakstīji sākumu ?

neratnelis  Vecis ar mugurkaulu šādu tupumu neapsriež, bet gan rīkojas. Tad jau Tu būsi no tiem tipiniem ,kuriem patīk, kad sievu ņem priekšā tavā klātbūtnē. Dod koordinātes draudzenes, gan ko sabidisim ladzigu ;)

Epifanija  Katrs spriež pēc sevis, ja ir piezagusies šāda doma, tad pats neesi svētais, tad jau sanāk, kā arī uz ielas un darbā nedrīkst sarunāties ar cilvēkiem, varbūt labāk padomāt par kādiem kopīgiem laikā pavadīšanas veidiem, lai otram cilvēkam nav jānosit šādi bezvērtīgi laiks aiz neko darīt

wisnia  ja tas ir dzivesveids...ka citi svesi ir labakie padomu deveji tava dzive un ari noteiceeji,pat tenkotaji...nekas nemainisies.mainisisies uz kadu laiku un viss....pec laika bus vecajas cibaas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu