Kuras tautas cilvēkiem jūs patīkat?

MangoMango  JANIqwerty vai tu savai krievu medmāsiņai piedāvā grupveida seksu ! tā kā piedāvā te sūtot slimas vēstules ! Tu esi mentāli slims , bet acīmredzot pats to neapzinies.

Epifanija  Visiem patīku!

Kurts69  No manis visas turas pa gabalu. krievietes, spānietes, ķīnietes utt. Man smaids tāds biedējošs.

Reds  Re kā mūsējām nepatīk tas krievietes - tā jau ir ka LIEKAS viņām tie materiālie labumi drusku svarīgāki, bet toties netaisa lielas acis, kad izrādās ka vīrs ar māju un mašīnu nemeklē karjeristi, kura ne traukus kādreiz ir mazgājusi, ne istabas izslaucījusi un uzskata to par vergu darbu, kas ir zem viņas goda. Bet meklē sievieti, kas būs saucama par mājas saimnieci un spējīga parūpēties par bērniem arī, kad vīrs ir komandējumā uz nedēļu un nav jāsatraucas vai atgriezīsies cūku kūtī, vai puse ģimenes būs nomirusi badā.

Ziemeljblazma  Mani nesaprot tikai latvieši un zviedri. Visvieglāk ar itāļiem. ;)))

Aurora  Slovākiem.

Aurora  Austriešu maukas ienīst tādā pakāpē, ka strādādamas (!) centrālās stacijas informācijas deskā, nesaka, kur man jāiet vai pasaka tīšām falši. Vācijā, piemēram, Minhenē var uzrauties uz tādām personībām, kuras speciāli pasaka metro citu virzienu. Vācu bābas principā nav starā, par vīriešiem nezinu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu