Normāli vīrieši!

Tas nav jautājums, bet apgalvojums. Vienu dienu iečekoju, kas ir online un apskatīju anketas. Nu, pilnīgi normāli, inteliģenti vīrieši. Pamanīju pat dažus troļļus, kuri Pieredzes apmaiņā regulāri aplej ar samazgām sievietes, bet profili tīri Ok! Žēl ka lietotājvārdus neatceros. Nezinu kādi visi šie vīrieškārtas pārstāvji ir dzīvē, bet anketas skatot tiešām biju pārsteigta, cik daudz pozitīvu cilvēku. Tā kā nemaz tik traki ar viņiem nav :))

Kaskaade  Otra cilvēka stulbums ir subjektīvs lielums. Kas vienam stulbs, tas citam normāls vai labs.
Visa mēraukla ir cilvēks sev pats. Ja no šāda aspekta, tad piekrītu - diezgan grūti atrast sev saderīgu cilvēku, vai tā būtu jauna draudzene vai vīrietis

kwinta  2019-09-03 23:03 Domā, ka publisko sadaļu aktīvistēm nav citu anketu, kur baltas un pūkainas. Tu varbūt pat nenojaut, ka tā mīļā maiga komentāros ar Tevi lecas kā pats vells, bet vēstulēs cukuriņš.

elsa  Nu katram jau savs kritērijs ,kas ir normāls. Neskatos anketas, bet kad palasa kaut vai te viņu viedokļus, nemaz tik daudz normālu tekstu nav.

Maribella15  Anketās normāli. Sarakstē normāli. Paši izsaka vēlēšanos tikties. Bet kādēļ tad šād tad te diskusijās parādās pieredze, ka līdz reālām tikšanās reizēm nenonāk? Varbūt tieši tamdēļ viņi ir vieni, ka šādi rīkojas?! Man arī tādi gadījumi bijuši. Tas ir viens no iemesliem, kādēļ uzskatu, ka ar šejieniešiem nav pat vērts mēģināt iepazīties.

kjirsis_X  Normāls = nekāds :)

mairita1971  Man šķiet,ka normālie jau ir pie vietas.

ketija64  anketās ??? labi ģērbušies???? :))))

av2  Ja nopietnaak, ssitais ir viens no tiem jauataajumiem, kur atbilde ir tikai vina - ar kaadam aciim uz pasauli skaties, to arii ieraugi.

Red_Heat  Visu laiku tik dzirdu.
Vīrietīm jādara tas un šitais/.
Es gribu no viņa to,un šito...

Un ko sievietēs? Nu jā. Neko! Izklīst!

Kurts69  vispār es labāk gribētu būt "Nenormāls" vīrietis. Atšķirīgs, traks, neprognozējams un nekontrolējams. Tā tak interesantāk.
"Normāls" skan tik garlaicīgi. Tāda sajūta, ka slāj pa dzīvi ar savu "Normālumu", kājas šļūkādams un jau pa pusei miris...

Epifanija  Kurt uzvelc kleitu mugurā un būsi nenormāla beibe ar usiņām

Kurts69  Epifanija, to es pietaupīšu mūsu seksa rotaļām:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu