Vai ir vērts upurēties vīrieša dēļ?

Bērnu un vecāku dēļ upurēties ir vajadzīgs.Bet vai vesela vīrieša dēļ to vajag?

Ivanka  22:00, upurētu ko?

kur_tu_esi  Sievietes loma ir ciest un upurēšanās vīrietim ir tikai normāla daļa no dzīves. Diemžēl mūsdienās daudzas ir egoistes.

riebekle  "Sievietes loma ir ciest un upurēšanās vīrietim ir tikai normāla daļa no dzīves. Diemžēl mūsdienās daudzas ir egoistes."(c)

Tu galvu sen jau saspiedis esi? Kāpēc sievietei jāspēlē loma? Un kāpēc jācieš? Un kāda sūTa pēc kaut kas vispār jāupurē? Pa tavam vīrieši var būt egoisti un upurus un cietēju lomās iejutušās sievietes paģēroši, kamēr sievietēm kaut kādu tādu egoistisku idiotu dēļ jācieš? WTF? :D

kur_tu_esi  Jo sieviešu egoisms iznīcina tautas. Ja ļauj bābām rīkoties pēc saviem ieskatiem, seko izmiršana, un vienas tautas aizstāšana ar citu.

raina1970  Veselības problēmas ir viena no visizplatītākajam manipulācijām- kad viens otram pārmet- tevis dēļ man tas un šitas, ... Silti iesaku- nereaģēt.Baumas ir baumas, un savu vainas sajūtu derēja nokaut saknē.. ja speciāli tam cilvekam neko tādu nedarīji, lai šamam būtu šaizes- tad nav iemeslu justies vainīgai.. Un vēl- vai tā atrašānās pie slimnieka gultas-reāli kaut ko palīdzēs viņam- ?/ uzcels kājās to vajinieku? tur jau viena žēlotaja ir.. .. Nu nevajag bāzt snuķi tur kur neviens neko neprasa- tb-- gāzties iekšā pie vājinieka un uzņemties to, kas nav pašas nasta.

supergirl  To darīt noteikti nevajag. Ja nu vienīgi kaut kas ar veselību. Tad, protams, mīļotā cilvēka dēļ var pārdzīvot grūtus laikus, bet to jau nesauc par upurēšanos, bet vnk par mīlestību.

Ivanka  22:18, lielākā daļa vīriešu nemaz neprot pašapliecināties! Nespēj realizēt sevi dzīvē nedz kā vīrieši, nedz kā tēvi, nedz kā vīri, nedz kā sava aroda pratēji. Tad vīrietis izdomā, ka apliecināties iespējams ir izmantojot tuvāko, kur_tu_esi gadījumā izmantojot sievieti, kaut vai nodēvējot par mūsdienu egoisti :)

Aurora  daži vīrieši esot kā garneles-mugurkaula nav, galvā sūdi, bet tirgū pēc viņiem pieprasījums ir. Tad lūk, lai tās pieprasītājas arī upurējas sevišķi attiecībā uz past exposure date-ja uz eksemplāru vairs nestāv rinda, bet ambīcijas viņam tādas, it kā stāvētu, tad laimīgajai kausa ieguvējai nāksies vien upurēties...nu kaut nedaudz, skata pēc, bet labāk, protams, pēc iespējas vairāk DDD

fargo  22:04

šajā situācijā nav nekāda pienākuma.

Ievinjata  Teikšu īsi. Noteikti nē!

av2  tas ir, nieri atdosi, vai kaa?

Ievinjata  av2 - tas ir - noteikti neupurēšos.

inhema  Katram savu segu,un visi jautājumi par uzupurēšanos atkritīs paši.

Astronaute  Kaut kad izlasīju gudru tekstu, ka kopš padomijas laikiem sievietes žēlo vīriešus. Un viņi to izmanto. Tagad, iepazīstoties, es uzreiz izsvītroju tos, kuri kaut kādā veidā grib ņemt "uz žēlumu". Stāsti par sliktām sievām, radiniekiem, priekšniekiem, mazām algām utt. Un sievietes ar pilnu krūti metīsies žēlot, piedot vājības, barot utt. N E K A D !!!!!!!!!

leone  Ja šāds jautājums radies-noteikti nevajag.

Felde  09.20 Jaa,ari man nacies sastapt viriesus,kuru koleegiem lielakas algas,kaiminiem krutas masinas-ganjau sazagtas.... visiem sievas kaa sievas-tikai vinam taada-nekaada....
Bet te gan jasaka,ka ari sievieem ir sadas novirzes...nu jaa,ja man butu tads virs,man ari butu celojumi un kazoki..vinai jau naudas pietiek.... vina jau var atlauties,ko tad es....
Man biezi saka-nu ja,tev jau privats bizness,kas tad tev,tu jau dari kaa gribi.... Nu pameeginiet,uzdriikstieties,izdzivojiet-visam inflacijam un nodoklu sistemam liidzi,neguliet naktis,kad ir paarterini,problemas.... kad kautkas iziet no ierindas,un rodas negaiditi teerini...
Neciessu cilvekus cciikstullus,joseviski-viiriesus! Tadi atgadina baabas,,,un nav cienas verti!
Taads nav virietis,bet lupata! Un sieviete,kura upure savu un bernu dziivi,lai tikai vecis blakus...-neizsauc pat lidzjutibu! Visiem ir vienadas iespeejas! Ja pati nebutu saakusi no nulles,ar paraadiem,maacibam,darbu naktiis,lai izdzivotu-iespejams-taa neteiktu! Tomer,tagad saku-nekad nav par veelu macities,paarmacities,risket un uzsakt ko jaunu!
Un nestastiet,ka citiem vieglak.... Jebkuraa vecuma cilveks var attistities,uznemties atbildibu,atrast kadu briivu nissu!

straume22  Upurēties?
Ļoti stipri teikts.
Tur, kur ir patiesa mīlestība, tur vienmēr būs kāda ziedošanās. Tāpēc mīlestības mēraukla ir ziedoties, tas i (varētu būt) - upurēties. Ne vienmēr ir iespējams darīt visu, kā jūs vēlaties. Ne visi var vienoties tikai par saviem noteikumiem. Kaut kur ir jāierobežo sevi. Cilvēki parasti to sauc par kompromisu...

preilene  Ir cilvēki, kuriem ir iekšēja nepieciešamība upurēties kāda labā. Un viņi to dara, lai apmierinātu savu nepieciešamību, nevis tā otra.
Ja cilvēkam nav šīs iekšējās vajadzības, tad kāpēc lai upurētos kāda dēļ? Es domāju – arī bērnu un vecāku dēļ. Protams, ja viņiem ir kādas veselības problēmas, ir jāpalīdz un jāatbalsta. Var nedaudz pārkārtot savu dzīvi, pielāgot to jauniem pienākumiem, bet lai pilnībā upurētos – pilnībā atteiktos no savas dzīves – kāpēc to vajag, ja pašam nav šīs vēlmes nest upurus.

Mana atbilde uz jautājumu – autorei ir pašai jāsaprot vai viņai to vajag vai nevajag un jārīkojas tā, lai pati justos labi.

Chris1986  Felde, tu un tev līdzīgie vnk ir garīgi ļoti sekli cilv;eki, jo visas fantāzijas grozas pamatā ap naudu. man ir visādas fantāzijas bijušas, pamatā jau seksuālas :D, bet nekad par naudu. Es pat nezinātu, kā iztēret, ja man čupa ar naudu no debesīm nokristu. Pirkt visus tos nekvalitātīvos Ķīnas tūdus, no kā finālā tikai noskaņojumu var sabojāt? Cik ilgi man būs prieks no jaunas māšīnas vai mājas? Vienu dienu, divas? Nauda ilgtermiņā neko nerisina, tāpēc nav jēgas uz to tērēt laikus un spēkus!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu