Kādām vīrieša pasakām, ko viņš tev ir stāstījis tu esi noticējusi?

Aurora  nu un tad. es varbūt ar tēti šahu spēlēju un vnm uzvarēju, bet aizdomas sāka rasties tikai tad, kad viņš manā acu priekšā uzvarēja pieaugušos.

jurks  Kas ir pasaka?- pamācoš stāstiņs, vai tālā senatnē notikušā notikuma mutvārdiska nodošana paaudžu paaudzēm, kā pasaciņa tiek stāstīta bērnam un, tādā veidā tā vislabāk saglabājas paaudžu atmiņà un līdz pat mūsu dienām, itīpaši brīžos, kad šos vēsturiskos, varonīgos notikumus vajag atsvaidzināt un iedzīvināt šai brīdī!

Aurora  Sieva vīram: - Ja es aiziešu pie cita, tev būs žēl? - A ko man žēlot svešu vīrieti...

Paula6  Būtu interesanti noklausīties kādu aizraujošu vīrieša stāstītu pasaku, bet kaut kā nesanāk. Varbūt autors varētu šeit pastāstīt?

Pillerina  Uzticies man!

av2  beerniibaa pasakas bija sapnni , domaas realizeeti. Tagad, kaadreiz gadaas, ka staastiit paskas ir nepieciessamiiba.
Vai es ticu sievietes pasakaam ? Teeloju, ka ticu, nu vinnam tak patiik sajusties....gudraakaam utt :)

langstinsh  Nedzeršu-nepīpošu-meitās neiešu...!

Epifanija  Viss ko vīrieši stāsta ir pasakas, ļaujos klausīties, vismaz nav garlaicīgi

dodekaedrs  “Mēs viens otru saprotam, mēs viens otru sajūtam.”

A īstenībā izrādījās tupa dir*ana.

008  Es klausos sieviešu pasakas. Džeku stāstītās cenšos neņemt vērā! ;)

lapukoks  Kādreiz bērnībā klausījos kā man lasa, vēlāk pats lasīju pasakas.
Tikai vēlāk dzīvē ieraugot vienu otru dzīves situāciju tā likās kaut kur redzēta (tā teikt deja vu sajūta). Pēc laiciņa sapratu: tā ir tā pati bērnībā lasītā pasaka. Situācija cita, personāži citi, bet pati būtība tā pati.
Tautas pasakās ir dziļa jēga. Bieži vien tik dziļa, ka sekli domājoßiem cilvēkiem neaizdomāties.

Felde  pasaka- virietis tic ka sieviete tic vinnam!
Biezzak,vienkarsi paklusee,un censas parbaudit.... :)
Man ari ir bijusi situacija-man staasta,es kluseeju,,,tad atkal staasta,jau drosak,tad vel drosak-un es,peeksni-nolieku uz laapstinam.... Acis lielas,seja sarkana,valodina saak raustiities... Te runa par auto servisa meistaru....kurs cereja,ka pamatigi apccakares un nopelnis. :)

Rudite  Ai, kā vīrieši melo un plātās! Un ar meliem nākas saskarties ikdien...kāds cenšas pārdot(iesmērēt) nederīgu preci, kāds plātās ar savu ,,izglītību,, kaut patiesībā tādas viņam nav, vai to ieguvis norakstot darbus no kursa biedrenēm. Cits cenšas aptīt ap pirkstu domādams, ka visas sievietes ir muļķes! Plātīzeru netrūkst!

Kaskaade  Nenu pasakām ir dažādi mērķi. Viens dzejo vārsmas, lai atstātu uz sievieti iespaidu, cits klaji irš, lai naturāli aptīrītu sievietes resursus

Rouzita  Man nesen vajadzēja vienu nieka lietu, aizgāju uz Latgalītes tirgu. Vīrietis sāka tāadas pasakas stāstīt - nekāds biziness viņam nesanāca, jo es zināju, kas un kāds man vajadzīgs. Bet es ar paliku tukšā.

Kurts69  un lai kāda būtu tēma, beigās vienalga vīrieši tiek iepērti, nokaunināti un tikai virtuālās vides sniegtās priekšrocības tos izglābj no publiskas kastrēšanas tirgus laukumā...

Felde  Kurts,ja juus-viriesi,nebutu tik nicinosi un rupji,mes ieklausitos teiktajaa! Nekad nekas nav tikai melns un balts! Savu viedokli var izteikt arii neaizvainojot,bet,vairums,viriesu to neprot...tiesi taapec-bliezzam pretiim.. :) :) 09.11 tev taisniba! :) Bet ar rupjibu neko nevar panakt....

nazis  Sievietes netic pasakām, taču viņām ļoti patīk tajās klausīties. Bez pasakām nekas nebūs.

Kurts69  Felde, nu es tak neesmu rupš? (uzmanīgi sevi apskatu, vai tiešām esmu vīrietis)

Felde  Nu mees jau visus nemaz te taa nezaagejam... :)
Kodols jutams nazii :)... noko :)... un vel dazos,kas tiesam sajutami kaa viriesi Protams,visus jau var nokaitinat-ar stulbumu,,,,tomer dazss labs,kaa vet muti-taa ...idiots! :)
Tevi mazak te pamanu,iespejams-esi tiri zoliids... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu