Attiecības ar saistībām

Kādas saistības attiecībās ar saistībām uzņemās sieviete?

Vīriešiem sievietes ar saistībām uzliek daudz saistību, bet kādas saistības ir sievietei man nav ne jausmas. Pastāstīsiet kādas ir sievietes saistības tādās attiecībās.

av2  atkal, nu ja tu cilveks redzi tikai kretiinus sev apkart, hmm....varbuut esi ne-tajaa vagonaa iekaapis, a?
Pa lielam , dziivee ir tikai viens likums, ko dosi, to sannemsi.

Felde  ..kartejais paradokss-bernus dzemdee tikai sev! Kamer bus ssadi uzskati,un viriesi,kuri tam piekrit un atbalsta-tikmer sievietes naidigi versisies pret viriesiem... Un te,nu luuk-ir ssiis nesaskanas,jau visa pamataa,bet izradas-taa ir primitiivaa domasana!
Ja divi cilveki ir kopaa,manuprat-nopietnaka saistiba ir-pilniga palaviba uz to otru! 100%
Ja nav iespejams uzticeties,reekinaties,palauties-nekas cits-nav iespejams!

Felde  21.44 nu re,tu pats pasaki,ka 80% iesniedz sievietes.... taatad-vinam blakus virietis-izradijas nekaads..... Taas laulibas,kur iesniedz virietis-ir jaanalizee-tajas,iespejams,vainiga sieviete-un ar taaaadu virietis nevelas but kopa... Nu paradokss...cik primitiiva tautina...ja tadi teksti rodas!

multi  Latvijā ir izteikts matriarhāts, kam pa vidu vēl feminisms. Tad nu dzirdam no sievietēm, es dzemdēju un esmu sieviete ar to pietiek, bet vīrietis lupata.

puuuka  Deavids....palasot visus tavus komentus izskatās,kad tev ir ļoti laba mamma un tu viņu ļoti mīli,tas ir ļoti labi.Bet nevajag visas sievietes salīdzināt ar mammu,neviena sieviete nekad nebūs tāda kā tava mamma...un gala beigās arī mammai ir kas jādod pretīm!!!Pastāstīšu tev par savu kaimiņu...viņam bija ap 60,kad viņš aizgāja(bija ļoti jauks cilvēks,gudrs,izpalīdzīgs,ar viņu bija interesanti parunāties).Mamma viņu ļoti mīlēja,viņš bija kā jauns stādiņš kuru mamma apčubināja,neviena meitene mammai nebija pa prātam,tā viņš arī palika viens pie mammas brunčiem turoties.Bet pienāca diena,kad mamma aizgāja tai saulē.No tā brīža kaimiņš sāka eksistēt nevis dzīvot,viņš sāka dzert,visu laiku par mammu vien runāja un pagāja nedaudz vairāk par gadu un arī viņš aizgāja pie savas mīļotās mammas.Pieņemu,kad šo vajadzētu izlasīt arī tām mammām(mammas padomājiet,pirms savus bērnus pārtaisat par siltumnīcas augiem),kuras sabojā savu bērnu dzīvi....
Atvainojiet,ja kādam nepatīk,bet tāpēc jau ir PA,lai ar to dalītos.

Marija_Anna  Deavid,
kad tu ( kas ir praktiski neiespējami ) , ieņemsi bērnu mīlestībā vai arī ne , bet iznēsāsi to 9 mēnešus kā daļu no sevis, caur sāpēm to radīsi, turpat 24/7 barosi un būsi kopā visās kolikās, zobos, pumpās, nobrāzumos, temperatūrās, pārdzīvojumos, veiksmēs un nebūšanās - tad sapratīsi, ko nozīmē bērns sievietei. Un ko nozīmē atdot vēl nestabilu daļu no sevis vīrietim, kurš ir tā vai citādi zaudējis sievietes uzticību. Zemapziņa tam pretojas. Pat ja ar prātu var pieņemt. Un tie alimenti ir nudas izteiksmē ielikta un pārveidota vīrieša līdzdalība kopējā bērna izaugsmei un attīstībai. Vīrietim tirgoties par tiem desmitiem eiro alimentos ir kā noniecināt pašam savu daļu. Šaut savā kājā. Ieriebšnaa un atriebība , dusmas un naids pret sievieti nekādā veidā nedrīkst projicēties uz bērnu. Viņam vēl augt un veidot savu dzīves gājumu.
Ja tev tik daudz jautājumu , varbūt nofraktē kādu ģimenes lietu specālistu , lai uzraksta kopdzīves veidošanas rokasgrāmatu , ar visiem +/- , ar tipiskajām situācijām , simptomiem un izejām no krīzēm.
Bet ļoti šaubos, ka tas palīdzēs.
Lasītājam jāsasniedz noteikts attīstības līmenis. Tas jau no skolas gadiem zināms.

riiitarasa  Nopietnās attiecībās sievietei ir pienākumi sagaidīt vīrieti ar siltām vakariņām, tīrā dzīvoklī, smaidošai, uzklausīt viņa darba problēmas, pieskatīt, audzināt bērnus, lielākai daļai sieviešu arī jāstrādā. Vīrieši vēlas, lai sieviete par sevi uztur gan figūru kārtībā, gan arī jāvelk skaistas kleitas, veļu, iet pie frizieriem.. Prasīgāki vīrieši vēlas arī ,lai apmeklē manikīra speciālisti un citus skaistumkopšanas meistarus, kuri pilnveidos vēl skaistāku sievieti.
Nenopietnās attiecībās vīrietis uzskata ,kad sievietes pienākums vienmēr ir izskatīties žilbinoši skaistai, būt ar perfektu figūru bez neviena lieka kg, pucēties, iet pie skaistumkopšanas meistariem, būt skaistā kleitā, veļā, atdoties ātri, viegli un nebūt īpaši prasīgai, braukt pēc svilpiena pie viņa, vai arī uzkopt dzīvokli un sagaidīt ar siltām vakariņām, vai arī vismaz sviestmaizēm:D Dažiem personāžiem perfekti būtu, ja sieviete ir padumja un piekrīt atdoties bez izsargāšanās līdzekļiem, jo tā abiem būs lielāka bauda.
Cik vīrieši vēlas būt pilnas slodzes tēvi ,ja šķiras un pēc darba pieskatīt mazo, rūpēties par viņu, palīdzēt izpildīt mājasdarbus ,nomierināt ,kad raud, apsaitēt savainoto pirkstiņu, uzklausīt kā bērns sastrīdējās ar Jānīti?

Agnieszka  Tu aizmirsi ,Rasa, pieminēt, ka vīrs dažreiz to visu apmaksā, zina cik maksā vai tas tiek maksāts jebkurā gadījumā no kopējā budžeta,tādēļ prasības pieticīgākas Nenopietnās attiecībās sievietei tam visam ir jābūt..savu skaistumu, savas izklaides un apmaksā pati...Viņi tak nezin, cik maksā laba veļa, zeķes, manikīrs, pedikīrs, frizieri utt.

m600  Agnieszka aizmirsa ka lai dabūtu vīrieti un viss kas ar to saistīts ir jāinvestē. Tā ka laba veļa, zeķes, manikīrs, pedikīrs, frizieri utt ir sievietes investīcijas un vīrietim detaļas nav jāzin. Tāpat kā sievietei nav jāzin kopējo izklaižu, dāvanu, ziedu utt izmaksas. Abi investē lai dabūtu to ko vēlas, finālā: win win

Agnieszka  Agnieszka jau sen sevī investē, jo sevi mīl un vēlas patikt tikai un vienīgi sev, nevis sazin kādu tur dēļ. Tad,kad mīli sevi, tad arī viss notiek

Agnieszka  Dear,Daevid. Tikai mīlot sevi tu vari mīlēt arī otru. Tā kā tu neesi Lieliskais, bet gan ņaudētājs..pie kājas, ko tu domā.

saulite34  Deavid,ko tu vispār zini par īstiem Vīriešiem,tu tāds īsts Vīrietis nekad nebūsi.

Aurora  tur nu jums dāmas, beidzot taisnība. brāķis, kas nemāk pat zaudēt ar godu-pēc vieniem komentāriem spriežot.+spriežot pēc citiem komentāriem, kuros lielās, viņš arī acīmredzot pārspīlē savu nozīmi svešu cilvēku (sieviešu) acīs. mums taču tas viss paralēli, kas tev tur ir vai nav. jeb tu tā nedomā? ātri pie psihiatra.

saulite34  Deavid,īstam Vīrietim sevi reklamēt nevajag,tu vispirms tiec ar sevi galā un tad kaut ko pieprasi no sievietēm.

Eneile  Deavid. Tu tiešām esi tik aptaurēts vai vienkārši troļļo?

Kaskaade  Nopietnas attiecības ir laulība, kurā abiem partneriem ir sadalītas ietekmes zonas un atbildība. Viss pārējais ir m.aucība, kurā sieviete izpilda sievas funkciju pretim nesaņemot neko.

AivarsN  Dažas dāmas uzskata,ka vīrieti var dabūt tikai ar vizuālu tjūningu,nepievēršot uzmanību tehniskajiem parametriem. Taču vīriešiem parasti ir tieši praktiska pieeja. Vismaz aptuveni taču vīrietis spēj novērtēt,cik izmaksājis tas sievietes tjūnings un ka uzsākot kopdzīvi tas tiks uzturēts no ģimenes budžeta. Taču ja sieviete nespēj parādīt sevi kā prasmīga saimniece,maiga,sievišķīga būtne,kura iedvesmo vīrieti sekmīgi pildīt savus uzdevumus,tad tjūningam būs nulles rezultāts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu