Varbūt kāds zina, kur var atrast matchmaker jauniem cilvēkiem?

Sociālā situācijā īpaši neveicas ar iepazīšanos, turklāt man nemaz nav tik daudz laika, lai regulāri apmeklētu bārus. Savukārt Tinder man ir mazs saderību. Dzīve ir īsa un nevēlos riskēt palikt viens jaunības gadus. Esmu dzirdējis par savešanas pakalpojumiem, bet nezinu, kur tos meklēt. Google arī daudz šai sakarā nevar palīdzēt un pazīstamiem jautāt nevēlos.

Chris1986  Jā, klausi Karkādi - pasaki sev: "Esmu cars - Visuma pavēlnieks" un visas mātītes saskries un sagāzīsies tev virsū, ka pie elpas vairs netiksi!

Kaskaade  Kaskaade, draudziņ, Kaskaade. Ielāgoji?

Kaskaade  Katrā jokā ir tikai daļa joka. vienkārši atklāji, kur un kas ir tavs vājākais posms 😉

Drole  Vīrišķās agresijas trūkst, toties glumas agresijas ("Ja ļauj bābām rīkoties", "sievietes loma ir ciest", "jaunās ir resnas..kāda jēga no tādām" vien pāris komentāros pietiek atliektiem galiem.

Kaskaade  Drole, saķer pieci.

Autor. paklausi gudras sievietes.nav nozīmes cm ne tur, ne tur, ja zini ko grib sieviete un zini, ko ar sievieti darīt.
Kāda vēl agresija?, stingrs mugurkauls un konsekventa rīcība šarmē

multi  16:34 Sieviete grib Nigērijas princi vai kara varoni ar zeltu Afganistānā :)

Felde  Ja jau tik bezceriigi-neesi megginajis skrejlapinas kaisiit? :) Tikai tajaas godigi noraadi augumu.... Lai nav tadas vilsanaas kaa te daziem,kuriem seedosa suna augums,un jaanem resnaas ar berniem! :)

Aurora  Augstākminētās variācijas par tēmu lika atcerēties lielisko klaunādi "naša raša", bet konkrētāk, vladiku un dimonu, kad tie izgāza krūtis uz priekšu un devās koļīt tjolkas.) Nu, nav pašpārliecinātība pirmā svarīgākā fīča (imho) un arī ne septiņpadsmitā. Lai būtu pieprasīts iepazīšanās tirgū (piedodiet, bet tieši tā domāju), jums nepieciešams izzināt pretējā dzimuma vajadzības un tad tās apmierināt labāk par konkurentiem. Skaistums ir svarīgs ikvienam, kurš sapņo par bērniem. Bet vēl svarīgāka šādam cilvēkam var būt jaunība, it īpaši, ja viņš kaut pa pusei apmeklējis ģenētikas kursu. Bet vissvarīgākā lieta attiecībās ir -mīlēt to otru. Dot to lidojuma sajūtu. Tad viņš mīl tevi par to, ka tu mīli viņu, un varētu teikt, ka tas ir ļoti tuvu tam, kā Tas Kungs to padarīšanu iecerējis:))

Bet šitie-precētie pusmūža kungi, kas to jaunpienākušo sievieti neciena tik ļoti, ka saskata viņā tikai labu/sliktu savu jau esošo bērnu aukli, labu/sliktu pavāri, labu/sliktu kurtizāni...Vai ziniet ko? Jums nav izredžu, ja vien nevarat mīļākajai-kāju pameslam uzdāvināt auto. Kā kompensāciju viņas statusam jūsu dzīvē, ne tāpēc, ka viņa to nevar nopirkt pati. Jēdzīgai mūsdienu sievietei viss ir pašai. Ja pat to nevarat, tad lūgtum, Amsterdamas daiļavas atbrīvos jūs no spriedzes.

Aurora  Summāri-vai nu tu stāvi pie viņas durvīm ar puķu pušķi rokā-tad ir vienalga, cik tev gadu, sievu un centimetru, vai arī tu izriez tās krūtis un sēdi izkāris laulībsriņķi kā**, gaidot, kad viņa smilkstēdama pieskries klāt un laizīs roku-bet tu jau saproti, ka tad tev jābūt misteram Lieliskajam. Vai apbērnoti 30+ eksemplāri klasificējas šai kategorijai, sevišķi, ja dabā (lasi:viņas draugu lokā) pastāv brīvi jauni džeki, nez.

Kaskaade  Nu pašpārliecība nav ne pārgalvība, ne bezseguma bravūra. Tas tā, vārdam teikts.
Ja sekot ģenētikas kursam un grāmatām, pasaule būt sen izmirusi. Bioloģisko atlasi bez visādiem kursiem izdara libido, un pret to nepapretosies. Tiesa gan, uz ko libido reaģē, tas gan laimes vai nelaimes jautājums

Aurora  puisis varbūt tiešām nopietni jautāja, kur var labāk iepazīties, bet mēs te … atkal ziedu pļavu poligonā

Piparkuka  Dzīvot ta viņi dzīvo, 19 gados:) vai pat 23.
Tas nav maz, taču daudz nudien nav! Vīrietis īsti nobriedis attiecībām un lai precētos ir ap 30. Tad arī būtu ok.
Un vīriešiem vienmēr ir vieglāt atrast sievieti, vismaz tā šķiet- lielāka izvēle, var ilgi izvēlēties labāko, īstāko, ilglaicīgāko.
Tiem no 19 gadiem daudz kas var nebūt uz ilgiem laikiem.

Piparkuka  P.S. 1,90 m ir šausmas!!!! brr, un ārprāts.

mezmalis  Tak te pat oho vari sākt makšķerēt - ņem tās ,kurām 89 gadi norādīti - tās pašas labākās , galva tām nekad nesāp ,un ja arī tev viņa apniks ,nebūs sirdsapziņas pārmetumu ,kā no viņas tikt vaļā;
sagaidi ,kad kājas atstieps un skrien pie nākamās!

Var arī pieteikties ´´Saimnieks meklē sievu´´ un Sipeniece tevi izreklamēs pa visu Latviju ar vārdiem : "jauns turīgs vīrietis" , un slaucējas būs klāt , izvēlies pēc sirds patikas...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu