Kāpēc indivīds grib attiecības?

Es prasu tā vispārēji kāpēc kāds ar kādu grib attiecības?Kas ir tas galvenais gribēšanas iemesls??Pēc idejas tai vajadzētu būt mīllestībai kāpēc ar to otru gribētos attiecības.Bet KĀ ar daudziem ir patiesībā?Vai mīlestība ir galvenais nosacījums vai tomēr kaut kas cits ir svarīgāks?

AivarsN  Tatija ļoti precīzi noformulēja. Jeb kas,kas cilvēkam neizdodas,rada neapmierinātību ar sevi,skaudību uz tiem,kam tas izdevies,pad dusmas uz visu pasauli un citas negatīvās emocijas. Tieši tāpēc arī dažiem tādi skarbāki komentāri,parasti pret pretējo dzimumu.

ieva03  Arī viens var skaitīt zvaigznes,arī viens var laimīgs būt….kā dzied A.BĒRZIŅŠ.

Magda555  parasti jau nevēlas attiecības ar kuru katru.Meklē sev to,kurš piesaistīs ar savu izskatu,būtību,un no tā veidosies mīlestība.Vispirms ir redze,tad dzirde,u.t.t..Ja liela procentuālā daļa ir patīkama,rodas jūtas........
Jebkura dzīva būtne meklē partneri.Pat kukainis.

rokons  Kukaiņi meklē meklē partneri sugas saglabāšanai.
Mīlestība arī ir tai virzienā orientēta. Bet ir cita pieeja. Pasakā par Bembiju lielais Briedis uzbrēc tieši tāpēc, ka Bembijs meklē sabiedrību.
Arī Tatijas formula vairāk uz sugas saglabāšanas procesu. Nav nemaz tik nepieciešami būt kādam vajadzīgam, ja sugas saglabāšanas norma ir izpildīta :)

jurks  Attiecības- spēja sazināties, tas ir darbs ar sevi, mācīties un vēlreiz mācīties atbruņot sevi, jo, ja tā tēlaini, varam iztēloties, mēs sevi sajūtam kā vismodernāko karavīru ar iespaidīgu ieroci, super modernu ekipējumu, bruņām, aprīkojumu, mēs sevi šādus iedomājamies lai aizsargātu savu trauslo un jūtīgo būtību! Bet attiecības pieprasa atbrīvošanos no bruņām, izkāpšanu no bruņmašīnas un padošanos! Vislabāk, kad cilvēks to saprot jau pirms attiecību sākuma un apzināti atbrīvo sevi, lai pats var iepazīties ar savu smalko dabu, jo patiesās attiecībās tā atklājās!

Epifanija  Vēlas baudīt sirds siltumu sev blakus ikdienā un to var sniegt tikai otrs cilvēks blakus, tāds kurš mīl

Aurora  ceru, ka tu 21;47 neesi aiz aprēķina precējies vīriešu kārtas parazīts, kas pateicoties brunču atstieptajam mamutam var tupēt oho 24/7 un citus gudri pamācīt balstoties uz to materiālu, ko par tiem izspiegojis.

jurks  Cerībai ir liels dzinējspēks! Un tas ir vienīgais, ko mēs varam darīt! Cerēt, ka piepildīsies mūsu sapņi un plāni! Un cerība ir tā, kas mirst pēdējā! Paldies par uzmanību!

AivarsN  Bet pareizi Jurks raksta 21.47. Tieši tā cilvēki arī izturās. Bruņās un ar pārākuma apziņu pār citiem. Un tad brīnās, kāpēc neviens negrib iepazīties.

ube  Vienam būt nav mirstamā kaite. Var arī tā, pie tam neslikti. Bet katrs grib, lai ir labāk kā patreiz, tāpēc jaukas attiecības ir tik ļoti gaidītas.

uzplanaledus  Attiecības dzīvi padara interesantāku.
Vislabāk, ja tie ir savējie, ģimene, mīļie, lai nav jālasa drupatas no citu galdiem.

Aurora  bet jūs taču saprotat, ka tam nav nekādas nozīmes, ko mēs šeit rakstam nekad nesatiktiem cilvēkiem. īstā dzīve ir tur ārā

rokons  Spriedumiem jau patiesi nav nozīmes, bet dažādu ļaužu viedokļus var te uzzināt.

Šis tēmas sakarā - nav vienas atbildes, jo būtisku ietekmi rada neatbildētie divi faktori:
- attiecību formāts;
- personu vecums un pagātnes pieredze.

uzplanaledus  Tie paši cilvēki, kas ir šeit, ir arī tur ārā.

ieva03  Katram vecumam savs,nu nezinu gan vai divi cilvēki,kuri jau gados,tā nu vairs gribēs doties laulībā,katram taču sava privātā zona,kuru tā negribas zaudēt,un ja esam pieraduši arī pie savas vienatnes,nu nezin vai to tā tik viegli mainīt,nu neticu,vai nu vairs cilvēkiem gados būs tā LIELĀ MĪLA,galvenais jau sapratne,bet nu tādēļ jau nu arī nebūtu kopā jādzīvo,nu kaut kā tā,manuprāt.

Kaskaade  Anu tas jau iekšējās izšķiršanās jautājums - ierastā komforta zona un vientulības ēna vai pārmaiņas ar nezināmu turpinājumu. Vsp konstatēju, ka ar gadiem zūd elastība pieņemt jaunus dzīves izaicinājumus, laikam būs pie tā jāpiestrādā 😊

AivarsN  Un tās komforta zonas tik atšķirīgas,ka gandrīz neiespējami atrast otru cilvēku ar tādu pašu,vai vismaz pieņemamu. Ja viens tendēts uz izklaidēm,tad cits uz izglītošanos un lietderīgu laika izmantošanu. Viens jutīsies komfortabli tikai pilsētā,otrs tikai laukos. Kur tad vēl ēšana un citi neskaitāmi paradumi un sevišķi jau starp dzimumiem. Kaut ko kardināli mainīt taču nav tik vienkārši.

Kaskaade  Stilam nav nozīmes, visu izšķir slāpes 😉

rokons  Lai kaut ko mainītu, vispirms jāveic SWOT( sk, Wikipedia) analīze.

Tad var arī lēmumu pieņemt :D

Kaskaade  No SWOT analīzes viennozīmīgi izriet, ka attiecības ir pilnīgs absurds 🤣🤣🤣

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu