Kāpēc mīlas tīsstūrī, vīrietis aiziet atpakaļ pie šķirtās sievas?

Rouzita  Kā reiz Dimitera sieva Līga teica- izrāvu Kasparu no mīļākās nagiem :D
Redz, visādi sievai jāizpildās, lai būtu laba ģimenes dzīve.

animato  Kurts69, ja vīrs nav mājās nedēļu, mēnesi, pus gadu. Domā var sievai iestāstīt, ka bijis pie mammas vai drauga visu šo laiku. Nekā, jāatklāj patiesību.

moons  ... ja sieva palaiž neasinātu elektrisko zāģi un tas ir regulāri, normāls mužiks aiziet neatskatoties.

nazis  Mīļākajai starp kājām nav nekas savādāks, kā sievai, tik vien kā kājas tiek biežāk paplestas. Ja sieva šo problēmu ir gatava risināt praktiski, nevis tikai par to runāt, tad mīļākā paliek bez trumpjiem. Īpaši, ja ir paguvuši jau izšķirties, tad arī sievai, iespējams, ir jau gadījusies pieredze ar citiem vīriešiem, un ne tā pati labākā.

Kurts69  animato, kā var nebūt pusgadu?:) Tas jau jūrnieks, kāds

Aurora  Tur nav vairs mīlestības, ja vien sieva nesirgst ar mazohismu. Paņem, lai netiktu citām, arī variants, tipiski sievišķīgs domu gājiens, starp citu. Var viņam pasniegt vakariņas, var tīrīt, pucēt, gludināt, var pat kopā uz tejāteri aizvilkt, bet kā var kopā gulēt?
Šitie varianti ar domu "lai netiek tai stervai" ved strupceļā, bet aita bez abstraktās domāšanas to iepriekš nevar paredzēt, pat ja it kā gudra. Pat, ja it kā bankā strādā. Nu ir spēkā noteikums par pērtiķa neesamību, un mamino zolotcam būs jāliekas zārkā pirmo mīlu nemaz neizdrāzušam. Un ņehui te kūdīt veiksmīgākos džekus, slēpjoties aiz en-tajiem profiliem. Saplēsts=saplēsts.

av2  Jautaajums jau ir cits, kaapeec rodaas triistuuri? Taapeec, ka vienam lauliibaa ir klluvis vienalga, par otru. Punkts.
Vienaldziiba ir iemesls, kapeec kaads iet pa kreisi. Nerunaaju te par "no dabas" slimajiem, kas vissu muuzzu krapj visus...ar visdiem. Slimie ar mazveerttiibas kompleksiem galvaa..
Un es nezinu nevienu, kas aizietu atpakall pie bijussaa laulaataa. Ja sskkiraas, tad ir jaareekkinaas, ka...sskkiraas.Tas nav nekaads joks , briidinaajums, drauds, vai "es tevi paarmaaciissu".

miers2  Viņš neiet atpakaļ, nevajag nest te auzas..atpakaļ iet tikai neveiksminieki un mudaki

Nissa  Ja jau sapratis, ka kļūdījies, labāk atgriezties tur, kur zināms, ar ko rēķināties, nekā vēlreiz lekt atvarā :))))

where_are_you_now  Mīlas tīstūrī uzvar tas(-ā),kurš pirmais(-ā) no tās izstājās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu