Kur iepazīties puisim ar puisi?

Sveiki forumisti. Ceru uz jūsu palīdzību. Ir 21.gs. un cerams šeit ķengas nebūs jālasa. Tad nu tā, nu jau gadu esmu šķīries no sava puiša. Kapēc tas notika, lai paliek pie manis. Bijām kopā 5 gadus. Kādu pus gadu atpakaļ sāku meklēt nopietnas attiecības un ziniet - veltīgi! Neesmu vēl saticis cilvēku, kuram varētu uzticēties. Esmu daudz gājis uz randiņiem, iepazinies ar puišiem, bet... Varu teikt atklāti – daudzi vīrieši ir cūkas. Jā, arī geju attiecībās vīrieši ir kā cūkas. Kāpēc? Manuprāt, 21. gadsimts cilvēci ir sabojājis. Mobilais telefons, internets, iepazīšanās portāli – viss ir palicis par pliku seksu. Nekādas romantikas, nekādas iepazīšanās un mīlestības. Satiekas tikai, lai nodrāztos. Es sev pielaidīšu klāt tikai to cilvēku, kurš pierādīs, ka viņu interesēju kā personība, nevis kā gaļas gabals. Es gribu sev blakus cilvēku, kurš mani dievina, nevis ar kuru var nodrāzties, un – atā! Tāpēc man arī nav attiecību. Pedantisks un prasīgs pret citiem – tas jā! Bet ne iedomīgs! Esmu ļoti parasts puisis, man nav iemesla būt iedomīgam. Un man vispār riebj iedomīgi cilvēki, es tādus uzreiz atsēdinu uz zemes, lai viņi nolaistos no saviem augstumiem. Tāpēc esmu zaudējis daudzus draugus, jo vienmēr esmu teicis taisnību acīs.
Es protu sevi ļoti labi aizstāvēt! Arī fiziski! Esmu gājis jaunsardzē, bijis Zemessardzē un māku sevi aizstāvēt. Es neesmu tas mīkstais, sievišķīgais pediņš. Varbūt varat ko ieteikt, varbūt varat iepazīstināt ar kādu brīvu puisi? Varbūt kāda meitene vēlas būt man labs draugs? Uzrakstiet, ļoti gaidīšu.

Araabs  Uztaisi savu portālu ar atbilstošu specifiku,un uz priekšu.Ar pakaļu uz priekšu!!

Reds  Nate - nu tad pasaki cik tad ir to kuriem tik traki gribas analo seksu, mani tas nekad nav baigi interesējis un neesmu dzirdējis ne no viena cita ka tas būtu kaut, kas baigi gribams. Pareizāk sakot vispār nav dzirdētas atsauksmes, neskaitot varbūt kādā filmā vai citur presē - bet prese ir ļoti tālu no sabiedrības viedokļa šajos jautajumos.
Bet tu kā sieviete noteikti vari precīzāk pateikt cik tev tādi ir bijuši - nu proporcionāli - viens no desmit? Mazāk ja?

Un pirmkārt - homoseksuāls no heteroseksuāļa neatšķiras ar to vai ir vaginālais vai anālais, bet gan ar to kāds ir partnera vai cilvēka pret kuru veidojas romantiskas jūtas dzimums - principā sekss var nebūt vispār un tik un tā cilvēks zin, kas viņam vairāk interesē.

Chris1986  man gan anālais sex ir mīlestības īstuma indikators. Es to vēlos tikai ar to sievieti, kuru mīlu. Un tas ir gaužam reti pa dzīvi

Tessa  man ir aizdoma, ka profils ir feiks, lai kadam ieriebtu. tb, bilde pieder kadam, kuru tagad nes cauri. pilnas Liepajas feisbuka grupas ar šo tekstu.
ticiibas nav un ja tiesham tas ta ir (izmantota konkreta cilveka bilde), bus tiesas darbi.

elsa  Zagt tekstus no neta resursiem un uz atbildēm onanēt nav smuki. Šitādus nevis izsmiet, bet kārtīgi atspārdīt derētu.

vilks28  Paņem to karogu un ej pa ielu plivinādams , vai nu dabūsi pa zobiem , vai atradīsi draugu.

Deavids  Tev vajag pašam piedomāt pie savas attieksmes, un prasībām kuras esi sacēlis kosmosā.

Visi tavi teksti kā kaut kādai feminacistei.

Ja tu būtu sieviete ar tādu pašu attieksmi pret vīrieti, es tevi uzreiz nafig, kur tālāk pasūtītu.

A tā kā tu esi gejs, tad man vienkārši pofig, tā pat mani neinteresē.

riebekle  Kādai atkal visur feiki radās. :)

mezmalis  Vēl var paspēt nopirkt biļeti uz UK ,kamēr šiem tur vēl brexit´s nav beidzies , turklāt runā ,ka tur esot ļoti laipni cilvēki un algas arī kā pie cilvēkiem ,noteikti tur kādu satiksi! Bāru arī esot daudz!

Zemessardze nav nekāds rādītājs , amerikāņu izdzīvošanas šovos pilns ar tādiem lielībniekiem , kas lielās ar rūdījumu asv armijā , bet jau pirmajā dienā saņem saulesdūrienu un atlikušās dienas guļ smiltīs čīkstēdams!

Šķiet ,ka pārcenties kāds martas vai varavīksnes centra kustonis ar savu propagandu , tie tagad regulāri šādi tausta tautas noskaņojumu!

runcs51  Ak dievs,pedarasti jau pavisam ´´oborzeļi´´´...kārtīgu kāvienu tādam,lai zin savu vietu.

jotuns  Prikolīgi pufaikciema iedzīvotāju komentāri :D:D Jācer, ka šī paaudze drīz apmirs ;)
Par tēmu - nav info, bet lai veicas /ja neesi trollis :) /

neko  Jotuns: nu vispār jau izmirst, nākamo paaudzi aiz sevis neatstājot, tieši tādi kā tēmas autors, aiz kam tavas cerības ir nepamatoti optimistiskas :)

Vaukskis  Laurencia, bārs "Golden" gan joprojām darbojas un tur "mīkstais" var iepazīties ar citiem večiem !

jotuns  neko - liecies mierā, pēdējos 100 gados mūsu skaits no 2 miljardiem ir pieaudzis līdz 8. Un būs 11 pēc vēl 50 gadiem. Mums būtu jāmaksā pabalsti tiem, kas ir ar mieru dzīvot bez bērniem ...
;)
Bet nākamā paaudze, cik man iznācis saskarties, ir neticami sakarīga, atšķirībā nu mums - postpadomju atraugām :(

jotuns  Vilks - koķetē? Tev būs jācenšas labāk. Visus pat zonā nedrāž ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu