Nu un kur ir tā pieļaujamā robeža?

Palasījos te kādu no iepriekšējām tēmām par greizsirdību un bija tādi kas teica ka tā nu esot nepārlicinātības un privātīpašnieciskuma izpausme un mīlestībai ar to nav nekāda sakara.
Frāzi ka neviens nevienam nepieder ir te ar nācies dzirdēt,bet...tajā pašā laikā tie cilvēki tak taisās veidot attiecības vai pat ir izveidojuši(ja vien viņiem var ticēt)
Tad nu interesanti KUR tad ir tā robeža?Cik daudz tas otrs var atļauties?Kur beidzas nepamatota un kur sāakas pamatota greizsirdība?Piemēram ja pieķer savu otro pusi gultā ar citu??!!1)Jāizturas kā nekas nav bijis un vrb pat jāpiedāvā uztaisīt kafiju!Tāds cilvēks skaitītos pilnīgi pārliecināts un bez kāda privātīpašnieciskuma>:)
2)Jātriec prom ar sūdainu koku pat neļaujot saģērbties-tas varētu būt tāds nepārliecināts privātīpašniecisks psihopāts!!jeb vrb vēl ir variānti??

raina1970  Katram pārim, katram cilvēkam tās robežas- ko darīt vai nedarīt- esot attiecībās- būs citādas. Vienam skaitīsies nodevība pat skatiens -uz citu preteja dzimuma pārstāvi, citam i flirts, i randevū, i dajebkas vel- būs pieņemami.. Par šīm robežām gan derēja parunāties -pirms sākas nopietnaka kopābūšana- lai nu nesanāk vieni vienīgi stresi.. ja nu galīgi nesapas tas skatījums- tad nu nekā, nav lemts kopa būt. Un normāli ir- ka nevēlamies dalīties ar to, ko gribam sev, kas ir svarīgs, tur nekā tāda nosodama nav.

Laurencia  Te drīzàk karmas likums nostrādāja..
Iepazinās viņi, kad viņš vēl bija precēts ar citu sievieti un protams, ka krāpa viņu, tagad arī staigā..
Cilvēks nav mainījies, bet viņa- diemžēl, bet pati vainīga- izjaucas citas ģimeni un tagad nāk kā bumerangs atpakaļ :(

Kaskaade  Nu greizsirdības mēdz būt ne tikai uz partnera fizisko neuzticību, tā var būt arī uz emocionālo nodevību (kolēģe/kolēģis sirdsraugs), uz darbu, uz hobijiem, uz iepriekšējo dzīvi un partneriem, uz bērniem no iepriekšējām attiecībām..tur jau tas spektrs diezgan plašs

Kemina  Ja nezini, noteikti arī neuzzināsi. Un katrs pats savas spēlē, ar ko guļ, ar cik, utt. Bet ja nezin, dzīvo viltus dzīvi. Nav nekādu robežu!

Aurora  Krāpšana tāpat kā narkomānija utml ir lētā gala izklaides. Nenozīmē, ka krāpējs slikts, bet bezsugas gan:

Epifanija  Vecenes ir tik pat nevainīgas kā veči... Viena pagale nedeg, nav dūmu bez uguns

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu