Ļoti dīvaini.

Kā tas iespējams. Pārsvarā sievietes te sūdzas. Kā neviens sakarīgs vīrietis neraksta. Un nopietni iepazīties nav iespējams. Bet kad uzraksti normālu vēstuli. Reti kura atbild mun arī diez ko daiļrunīga nav. Kādā jēga tad te sēdēt? Vai citiem arī tā ir?

kjirsis_X  " Pārsvarā sievietes te sūdzas. Kā neviens sakarīgs vīrietis neraksta."
elementārs loģisks secinājums: Ja Tu raksti >> tad neesi sakarīgs. :)
Iespējams arī , ka vienkāršu nepaplašinātu teikumu lietošana vēstulē dara sievietes bažīgas :D

Laurencia  Kas ir normāla vēstule? :))
Jautàjums aktuàls... tādi piemēru..

Nav tā, ka neatbild (vismaz ceru, ka nav tā..)
Kad meklēju iepazīšanos, tad daudz sarakstījos, ātri cilvēki atsijājàs, ja pirmajās vēstulēs uzdod konkrētus jautājumus..
kādreiz varēju taisīt the best of the best vēstuļu sarakstus ar neveiksmīgākajām un smieklīgākajām ziņām :))

Virgo  08:33.....vienkāršu nepaplašinātu teikumu lietošana vēstulē dara sievietes bažīgas :D.
Pieļauju domu, ka ar tiem nepaplašinātajiem teikumiem sievietes vēl samierinātos, ja vien būtu "paplašināts naudas maks"... bet varbūt es arī kļūdos, piedod Džuljeta...

Drole  "quimera. Vīrietis, 36. Himēra grieķu mitoloģijā ir būtne ar trim galvām: lauvas, kazas un čūskas galvu. No priekšpuses tās ķermenis ir kā lauvam, viduklī - kā ..." (C)

Aciimredzot daamaam nav vilkmes uz zoofiliju...

Reds  Nu protams ka iepazīšanās portālos neko vairāk par 5 minūšu copy paste vēstuli nav jēgas sūtīt (un citur arī ne), tu tak krogā arī neuzsāc sarunu ar kaut kādiem gariem vai speciāli piemeklētiem tekstiem.

Un otrs - nav jau tā ka viņas baigi to visu lasa - tu nevari uz to tērēt vairāk laiku kā viņas, savādāk tiksi ielikts izmisušo kategorijā pa taisno, dēļ tā ka tā centies.

Pillerina  Jā, ļoti normālas vēstules : vispirms smailijs, tad sūtu pretī smailijs un nākamo saņem : ko labu dari?
Dritvai, vai būšana oho nav labi darīts? Un vīrieši gab 40+,gan 50+ raksta tā :)

Jurijs__57  Virgo 07:56 izsmeloši uz jautājumu atbildējis (kaut starp daudziem plusiem kurus viņam uzlika nav manēja), tēmu var slēgt

labvakar  Būs pie vainas anketa- nenorādīti ienākumi, nelatvisks v.u., šaubas par bildes autentiskumu.

Piparkuka  Man, kad kāds rakstīja daiļrunīgu un sakarīgu vēstuli, viss un uz ilgākiem laikiem izdevās un notika!
Tā ka... Neesi atradis to, kurai ir vērts sakarīgi rakstīt:) vai neesi pietiekami izpētījis viņu... vai- neesi viņai atbilstošs.

AsgardA  Patiešām sakarīgi Vīrieši nepiesārņo neta vidi ar teju bezgalīgām sūdzībām nedz par vienu atsevišķu, nedz par visām sievietēm kopumā! Savukārt, vismaz pēdējo 2 mēnešu garumā tēmas autors šeit tieši tā ir izpaudies neskaitāmās tēmās - cik mēs, sievietes, VISAS tādas un šitādas, sazin ko, gan nabadziņam pašam, gan citiem līdzīgiem bēdubrāļiem, nodarījušas TĀDU, ka aš vai kārties jāiet!
- Un pēc tā visa vēl izbrīns, ka neviena neatbild? :DDD :P

Samila  Mums nav kopīgi iepazīšanās mērķi, tādēļ varu vaļsirdīgi padalīties, es arī Tev neatbildētu... un ne jau tādēļ, ka nevēlos iepazīties.

Tev ir ļoti specifiskas vēlmes, ar kurām man būtu sarežģīti sadzīvot ilgtermiņā.

Piedod, nekā personiska un lai veicas atrast "īsto" ;)

jurks  Eksistenciāli nozīmīgu jautājumu Tu esi aizskāris par to- vai ir jēga sēdēt?? Vispār jau uz šo jautājumu atbildi daudzi meklē un pat izvirzījuši par dzīves pašmērķi, un noskaidrot - kāda visam notiekošajam JĒGA??

Deavids  Ka saka sievete kas atdzīst patiesību.
https://www.youtube.com/watch?v=PF34t2rEY-s

Vaukskis  Jēga ir gaidīt, kad kāda forša uzrakstīs, kuru reāli interesē, uzrakstīs un moška tad varēs nodibināt attiecības. Par dīkstāvi (-sēdi) šeit nav jāmaksā (lasi- maksu pr portāla lietošanu uzturēšanās vajadzībai), kas tiktāl labi.

ne_meklejumos  Man nav mērķis šeit nocopēt sponsoru, seksmašīnu vai uzturamu cilvi, bet esmu saņēmusi ļoti jaukas vēstules un tikpat jauki atbildējusi. Ir, ir te forši vīrieši, par sievietēm spriest nevaru.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu