Esmu mīļākā...

Esmu mīļākā jau vairākus gadus. Saprotu, ka ar šo cilvēku nopietnas attiecības nevēlos. Viņš ir ļoti kategorisks parastajā dzīvē, bet mūsu seksuālaja dzīvē viņš ir galīgi garām. Viņš visu laiku jautā Vai to drīkst, vai to.... Nezinu kā viņam pateikt lai ir drosmigaks.

Reds  Nesaprotu, kur ir problēma - atrodi citu kam būt par piegulētāju. Plikam seksam ko tur tik daudz iespringt. Ā... šis ir bagāts? Nu tad gan labāk necel pretenzijas.

Chris1986  Nav ticamība tēmai - neticu, ka 50 gados vēl ir sekss, nu katrā ziņā gulēt ar vecām sievietēm ir perversi :(

edding  Cxris, tikpat perversi, cik ar veciem vīriešiem, kuriem pie tam vēl nav cietības.
Ko jūs tur tādu darāt, ka visu laiku jautā, vai to drīkst, to drīkst, un šito drīkst? Es kaut kā domāju, ka 1,2,3 un gatavs. Izrādās ir baigi daudz variantu.

Mirdzina  kategorisks privātajā, sekss galīgi garām? Kas tad ir jūsu mīļāko attiecībās?
Izklausās pēc veco ohujistu provocēšanas tēmas! Pieauguši sievietei šādi jautājumi?

Kaskaade  Tiešām, kāds sex 50 gados. Tajā vecumā visiem ir jābūt jau beigtiem. A ja spriežot no padsmitnieku viedokļa, beigtiem jau jābūt uzreiz pēc 30smit. Chriss, ko tu šeit vēl dari?

riiitarasa  Nav jāpieķeras vecu jūtu vadītai tam, kurš pat īsti neapmierina, krīt uz nerviem ar saviem jautājumiem. Esi pa tiešo pateikusi, kad nepatīk jautājumi, traucē baudīt procesu? Ja jā un viņš turpina tā darīt, tad nekas nemainīsies! Kāpēc nevēlies izmēģināt ar citu vīrieti?

Kurts69  nesaprotu, nafig vajag mīļāko, ja viņš krīt uz nerviem un sekss ir draņķīgs? Mazohisms kaut kāds.

Kaskaade  Labāk tā, kā nekā

nazis  Kas tur ko nezināt? Tā arī pasaki - paņem mani tā, kā tu vēlies, un tūlīt un tepat! Nav ko biklus jaunekļus tēlot. Un nākamajā reizē paņem viņu! No gaidīšanas neviens laimīgs vēl nav kļuvis.

Chris1986  jā, būtu labāk 30 kakus podjezdā barojusi un uzskatījusi par saviem bērniem - tad būtu kā visas

Epifanija  Tad vajag uzspēlēt tādu spēli uz ceļa satiksmi.. salīmē uz sava ķermeņa dažādās sev šķietami interesantāks vietās ceļazīmes ar norādēm kas un kā.. ar pieļaujamiem ātrumiem un brīdinājumiem.. iekļauj arī sodus un tā kamēr tiek līdz bingo.. ups, būs pašai kaut kas tāds kā pamēģināt, nav slikta ideja!

raina1970  Cik sapratu- ar to čomu nav aršana- ne dzīvē kopumā, ne gultā- tad--- raustu plecus-- ja nesapas tik ļoti-kāpēc jātērē savs un otra cilvēka laiks? un visi citi resursi?Kā vārdā, vai tikai tāpēc, lai varētu savā biografijā ievilkt ķeksīti- bija tāds un tāds? Nu nesaprotu šādu-hm, neloģisku attieksmi..

labvakar  Tā ir ar tiem draugiem, sekss nekāds, bet cilvēks ta labs. Kā atteiksi.
Epifanija, ar tādām fantāzijām un joprojām neprecēta! Akli vīrieši tavā tuvumā.

burleska  Labvakar 13:42, man ir radies priekšstats, ka vīriešu vairākumam patīk pēc iepriekš uzrakstīta scenārija un bez fantāzijām, it īpaši vecākiem vīriešiem :) Ar fantāzijām var tā samulsināt, ka beigās vēl nekas nesanāks. Iespējams, šim eksemplāriem sekss bez atļaujas katrai darbībai jau ir kaut kas ekstrēms :(

Piparkuka  Kāpēc tev vispār tāds vajadzīgs, ja viņš ir galīgi garām tur.... Aiz žēluma pret viņu, pret to, ka viņš grib. Padomā par sevi un atmet viņu.
Ja tev nav patīkami- tas NAV vajadzīgs!

mikse  Kategoriskam laikam jau neko nevarēs pateikt, būs iebildumi.. :)) Saki, lai iet ratā, ja reiz tā!

av2  Nu bet baudi dziivi :) Tiessaam, otras nebuus ! Un buut miillaako atieciibas ir labaak tomeer, kaa.....vienai, veesaa guulta, ar valla aciim..kaarteejo nakti.
Un taa vietaa , lai klausiitos vinna...kautriigos jautaajumus, vai to driikst, un vai to, pati ierosaini ko sexy , kur probleema? Arii esi kautriiga? Tad jaajautaa, kaa juus....... liidz taam miillako attieciibaam vispaar nonaacaat, ar to kautriigumu?

anis  Jā,14:39,un viņi vēl grib ,lai dāmai tas patiktu. Nudien,jūtos samulsis... Bet varbūt nepieciešamā atļauja ir rakstiska?

Kaskaade  Sapnis vasaras naktī...precējies, 10 gadus jaunāks, sexā 0, iepzināmies oho.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu