Vai jums nav vienalga?

Tagad pa TV cepās, ka valsts celtnieku karteļa darbības rezultātā ir zaudējusi tik un tik miljardus eiro. Vai jums nav vienalga, vai šī nauda ir pazaudēta blēdības rezultātā vai celtnieki to vnk būtu nopelnījuši solot augstākas cenas par objektiem? Iznākums tak ir tāds pats

labvakar  Tik mazā valstī kā LV tā ir: radi, draugi, kursabiedri, ciešām saitēm saistīti. Viss tautas rokās. Armēnija arī maza, izgāja cilvēki ielās un savu panāca, bet LV visi atceras tiesas par 13. janvāra notikumiem. Protams, ka tur bija provokatori un būs, auni uzķērās. Tāpēc valdība zina, ka vairs nekādas demonstrācijas neatkārtosies, tā, daži simti atnāks, stulbi pabļaustīsies un miers. Vai kaut viens, Stabiņa, Roze, Jermoloviča, Ušakovs, kas tur Centrāltirgu vadīja un pārējie ir reāli notiesāts. Es nesaprotu, kāda jēga ir KNABu uzturēt? VIDu saprotams, tie ķer dzīvokļu izīrētājus un tamlīdzīgus sīkos vēzīšus. Tiesa notiesā tikai par ievārījuma nozagšanu, ar Lembergu netiek galā jau 10 gadus. Jau laikam nožēlo, ka klāt ķērušies.

anis  Radi,draugi-nu un? Vai godaprāts pavisam zudis? Pat sulainis ar mugurkaulu tiek vērtēts augstāk,kā iztapoņa. Kāda jēga KNABu uzturēt-bet tas jau tiek turēts pusbadā un var darboties tikai izdoto likumu robežās! Un iniciatīva netiek atbalstīta. Šodien dzirdēju Biršu runājam-konkursā vērtē piedāvājumu/tāmi un tā ir pārbaudāma,protams +/-. Brīnumi sākas vēlāk-tas nav zināts,šitas- bet tā jau aprobēta prakse,kas ar likumu atļauta- kādēļ neizmantot? Nav atbalstāmi,bet sarkanā terora laikā bija jēdzieni-kaitniecība,bezdarbība,labākās iespējas neizmantošana. Kamēr "organizēti pelnošā´´ kasta varēs ietekmēt likumdošanu,var protestēt cik lien-nekas nemainīsies.

uzplanaledus  Mani visvairāk uztrauc tas, ka man jāmaksā lieli nodokļi. Un aizvien lielāki. Mēs esam brīvi, bet rokas sasietas.
Parējais ir pupu mizas.

AivarsN  Vēl jau tikai ziediņi. Ne jau velti zemessargus gatavo dumpja apspiešanai. Tā ka, būs arī odziņas.

saulite34  Vēl jau tikai ziediņi. Ne jau velti zemessargus gatavo dumpja apspiešanai. Tā ka, būs arī odziņas.[c]

Un,tu būsi tas varonis,kurš ies to dumpi taisīt,un,kad tiksi valdībā,tad neko labāks nebūsi par tiem ,kas tur jau atrodas.

rokons  Pieņemsim,m ka dumposies. Bet par ko, nevis pret ko....?
Ko gribam panākt, ko mainīt?
Pat jaunpartijas bija piesardzīgas ar solījumiem, kuras patreiz nemaz nav domāts pildīt.

ne_meklejumos  Eh, riebīgākais ir tas, ka tiem kas reāli būvē, reizēm atmet zem tāmes vērtības, bet augšas dala un grābj katrs savā kulē. Esmu tāmējusi slimnīcu, kur pazemes kanalizācijas caurules bij paredzētas kapara, slēpto darbu aktos tas bija apstiprināts, bet ielika Upanor. Kas tik nav pieredzēts. Labi, ka krīzes gados šo amatu pametu.

krumuzagis  iespējams, ka nauda ir zaudēta, bet tikai tad jā tā vispār pastāv, vismaz no jestigareti karteļa nevienam nauv naudas tikai lakādas tupelītes un trenuškas, es tikai nesaprotu vai ta vecie krievi jaunajiem nav iemācījuši, ka ja smēķē, tad kakā biksēs - insults

jurks  Tiekties uz ideālo vajag, bet sasniegt to neizdosies! Tāda ir cilvēka daba- kad stāv maliņā tad baigais cīnītājs par godīgumu un taisnību, bet kad pats piekļūst pie silītes, tad izrādās, ka viss nav tik vienozīmīgi!

anis  Varu tikai just līdzi(18:47)par tādām situācijām,kad liktenis nolicis šādā pozā...
Mani gan mulsina jautājums jau par projekta kvalitātes kontroli-kaparu kanalizācijā...? Tātad jau projektētāji saņēmuši norādījumus!? Veselā prātā jau tā nedarās...

runcs51  Sodīt,hmmm....sodīt vajadzētu tāpat,kā korumpantus soda Ķīnā-ar nāvessodu...

AivarsN  Saulīte,nevērtē visu tautu tikai no sava skatupunkta. Ir mums pietiekami daudz gudru un godīgu tautiešu, tikai mafija viņus pie varas nelaidīs. Tāpēc jau grib sponsorēt varas partijas, lai tām nevar uzrasties neviens konkurents. Tikai daudzpakāpju vēlēšanās un bez liekiem tēriņiem tauta varētu izvirzīt savus pārstāvjus. Tagad vēlēšanas ir tikai dārgs teātris,kurā tautai ir tiesības izvēlēties aktierus,bet ne mainīt scenāriju,jo to neraksta Latvijā.

jurks  Ja sodītu kā Ķīnā, tad mēs jau būtu ierakstīti sarkanajā grāmatā!

saulite34  Ir mums pietiekami daudz gudru un godīgu tautiešu, tikai mafija viņus pie varas nelaidīs. [c]

Un,ja tu domā ,ka tie gudrie un godīgie tiks pie varas,tad viss būs kārtībā,visos laikos ir bijuši bagātie un nabagie un nekas arī turpmāk nemainīsies.Es pazīstu daudz gudrus un godīgus tautiešus ,un visiem viņiem patīk nauda,un tu pats esi gatavs lielīties ar saviem ienākumiem,lai tikai nebūtu sliktāks par tautu.

uzplanaledus  Visi grib dzīvot komfortā, bet es arī ticu, ka tas nenozīme, ka noteikti kaut kas jāzog.

AivarsN  Saulīte, vienkārši ir cilvēki, kuriem piemīt visas cilvēkiem raksturīgās īpašības un ir tādi, kuriem tās nepiemīt. Un jā,cilvēku var vērtēt pēc viņa draugiem.

saulite34  Tu te vēl palielies,ka tu esi tas godīgais ar tām cilvēka raksturīgajām īpašībām,no tevis te tāda divkosība nāk un melo acīs skatīdamies un tevi nekāda sirdsapziņa nemoka melojot.

anis  Ķīnā nāvessods- tā šķiet,ka Latvija tad paliktu pustukša... Korupcija jau nav uzpirkšana tikai ar naudu. Tur tas traģiskums,ka neapjaušam robežas-tik pierasts pie tā. Visas "draugu būšanas" jau ari pieder pie tā paša. Kurš nav izmantojis,lai ko paātrinātu,sakārtotu,iegūtu labvēlīgāku skatu? Pat par to kas tev pienākas,bet dies zin...Bet ja gluži nepienākas,bet iespējams?

av2  ja nebuutu karteellu, kukullu utt, cenas par uzceltu maaju, buutu leetaakas tomeer. Jo tie "atkati" ir iereekkinaati taamee jau. Ko taadi kartelli dara - praktiski savaa starpaa saruunaa, ka, nu piemeeram, bendziinu tirgosim par ne zemaak , kaa tik un tik, un viss. Un ja kaads buntojaas, un sak tirgot leetaak, noliidizna to vietu ar zemi. Pirceejam nav izveeles. Vai celsim to maaju par 10 limoniem, un viss, neviens leetaak nepiedaavaa (nedriikst ), jo taa sarunaajussi.
Tiiri intresanti, no Latvijaa nu skalli izskaneejussajiem vaardiem, vai kaadu, da kaut vienu ieseedinaas reaali uz gadime 5-10 , un liks atmaksaat valstij nozagto naudu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu