Cik tas ir normāli, jau pašā attiecību sākumā meklēt otrā atšķirības?!

Un ik pa laikam ar to bakstīt otru! Dažreiz pat piesienas nebūtiskam lietām. Kā pat mīļākās krāsās atšķirīgai gaumei. A te vispār normālas sievietes arī ir!?

Luusila  Pilnīgas šausmas ar tām atšķirībām!
Kad atpogā bikšubanti un nolaiž ūziņas zem ceļgaliem, tad jau tūlīt ir redzamas atšķirības vienam no otra! Un ko nu?! Veidos attiecības tikai vienādie? Nu, nu,- jauni laiki, jauni tikumi...:(

Piparkuka  Kāpēc ar normālu sievieti būs nenormāli garlaicīgi?! Labāk normāla, nekā psiha, kā tas pārsvarā ir;) vai super aktīva, vai super pļāpīga utt.
Labāk normāla. Un normāls vīrietis.
Jo ar nenormālajiem tā kā tā "nav aršana".

krumuzagis  ar atšķirībām ir dažādi, pamēģini nedēļu padzīvot laukos un sapratīsi, cik viss ir uzpūsts un izkrāsots, starp mašīnām motoriem un meitenēm... tālāk jāzin vārdi

Tinte  Kad tad meklēt atšķirības, ja ne pašā sākumā?
Tad, kad Mendelsons nodziedājis, bariņš mantinieku un hipotēka līdz pensijai? Kaut kā par vēlu, manuprāt.

AivarsN  Atšķirības piefiksēt vajag,bet kāpēc balstīt? Ja to pārāk daudz, vienkārši iet katrs savu ceļu. Vakar gadījās bijušo aizvest līdz pilsētai. Maksimā satiekoties pie kases,pamanījām,ka no visa lielā klāsta esam izvēlējušies vienu un to pašu tulpju šķirni. Tas ir tikai normāli.

Deavids  Viņas mekē atškirības attiecību sākumā, lai attiecības sabojātu jau pašā sākumā, un tad brīnās ka nevienu Vīrieti sev nevar atrast.

virietis1973  Ja kasās pie nebūtiskām lietām,nebūsi viņu kārtīgi apmierinājis.Ja tev pietiek bet viņai acīmredzot ne,triec viņu strādāt.Teiksim pie kāda jaunsaimnieka,uz cukurbiešu noraušanu.

Epifanija  Meklējiet savējo? Jūs to uzreiz jutīsiet. kā? jūs būsiet līdzīgi, kaut arī pirmais iespaids - pilnīgi atšķirīgi!

pon4iks  Kas vainas atšķirībām? Papildināt vienam otra mīnusus ir ļoti izdevīgi. Faktiem negatīvu nokrāsu piešķiram mēs paši un mūsu attieksme. Varbūt viņa nemaz nepiekasās, vienkārši priecājās par vēl vienu atšķirību? Un piekasīšanās nokrāsu piešķir tieši tava uztvere? Bet, protams, nezinot visus faktus un otras puses viedokli ir grūti komentēt.
Ja tiešām piekasās, tad arhīvs ir atvērts un turpināt nav vērts, vienkārši meklē iemeslu, lai pieliktu visam punktu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu