Palidziiba

Vai taisniiba ,ka ja draudzene nav paraak gliita ir bezceriigi cereet uz kautkaadu palidzibu no arpuses dzimumdzivee ???

Sienazutrenkataja  atbilde-nav taisnība.
Statistika runā, ka noteicošais ir seksapīls:)..ne skaistums.

Skarlete  Tātad galīgais slēdziens ir: Jūs autor, vienkārši esat orientēts uz aitām un tā ir tikai Jūsu iekšējā problēma!:D

rokons  Palīdzība no ārpuses tak plaša - vizāžistes, kosmētiķes, par plastiski ķirurgi.
Ļauj lai viņi pastrādā, tik bīsties, ka konkurents kāds aši neparādās :D

riebekle  Izskatās, ka kāds te ir makten pārstrādājies savā garlaicīgajā darbā - ne jautājumu sakarīgi noformulēt, ne adekvāti uz atbildēm reaģēt. :D

Raivis_1977  Nu praktiski pārsvarā tā jau nu gan ir! Un tādi arī puiši gan ir. Ar to jau arī atšķirās meitene no puiša, ka tomēr un tomēr fotografija ir tā noteicošākā. Ir tomēr jāsaprot lietas!
Bet, tomēr, katra meitene var izskatīties savā ziņā pat tik pat ļoti skaista, tikai jāuzpošās viņai tad ir!
Meitene sevi izskata ziņā var izmainīt līdz pat nepzīšanai, bet bet tā jau nu ir māksla, un māka sevi izmainīt.
Vai nu arī tad būtu jāprasa, kādā aspektā, kāda puiša padoms šajā jautājumā ...
Tas varētu izpausties izkrāsojoties piemērojot tam visam kādu citu pievilcīgu frizūru, ja sader. Nu daļēji arī seksuāli pievilcīgākai, kas arī visu to neatsverami atspēkotu līdz nepazīšanai! Ja tikai pakustina smadzenes, un ja ir griba un vēlēšanās, tad visu var! Ir jāsaprot individi, un ja tas vēl palīdz, nu tad ir super!
Patiesībā ir ļoti pat daudz iespēju, lai maz ko izmainītu, un ja vēl tas ir iedarbīgi. Jebkuru iedarbīgumu var pārbaudīt slepus papozējot kaut vai uz ielas, bet ne brutālā stilā kā šļuhas!
Varbūt kādai palīdzēju iespējams ar šādu noderīgu padomu, un varbūt kādai kādi vārti paverās uz laimi šajā ziņā ... Dzīve ir dažāda un daudzveidīga.
Vienmēr ir kaut kādi ceļi uz laimi, ja tikai grib un vēlās kaut ko darīt, un mainīt! Viss ir mūsu pašu rokās!

inhema  Īsi-muļķis.

andris170970  Pirmkārt-pārāk maz informācijas par apstākļiem,otrkārt-ja ir problēmas fizikālajā līmenī,griezieties pie laba ginekologa abi kopā,vai arī pie psihologa-arī abi kopā.Izskatam nav nozīmes!!!

av2  Paraadi man vienu riktiigi negliitu sievieti, ta reaali negliitu? Kaadaa varbuut ir lloti daudz straadaajossa, un sen nav reaali atpuutusies, palutinaata , dziive taada, bet....negliitu? Nerunaaju par nodzeerussos kaadu utt.

Jason  Nesaku to bieži, bet, autor, esi tik laipns - nošaujies.

vilks28  Tu domā , ka tevi tas pasargātu no ragiem ? Nu, nu...

Zigfrids  Kas tā par uzbāzību?! Nesaprotu, kā esmu ievilkts šajā laika nosišanā!
Kā no tās izkļūt?

DailaLapina  Kas kuram neglīta.....

Dvinsky  @AV2 - kur tu dzīvo? Neglītas sievietes ir ļoti daudz, glītu ir mazāk.

av2  Dvinsky - gaumes cilveekiem lloti atskkiraas , ja nezinaaji. Tavas "gliitaas", ir ...viduveejiiba manaas aciis. Punkts.

anis  Gaumes tiešām atšķiras,bet dzīvē pierādījies,ka skaistules ar lādzīgu raksturu neizceļas. Pret pirmajā brīdī neievērotajām,ar laiku atrodas simpātiski vaibsti un valdzinošas izteiksmes,kamēr skaistules ir visai neizteiksmīgas-viņas vienkārši ir... Par tematu-vai vari saukties par draugu ar šādu attieksmi?

av2  Tur jau taa lieta, ka dziivee iepaziistot sievieti, tev vinna iepatiikas (ja iepatiikaas) visa, ar visiem plusiem, un miinusiem..liidz matu galinniem . Tas nav tikai aarejais izskats, kurss biezzi vien ir vienkaarssi uztuuneets , prasti.

peluks  Dzīve galvenā ir dvēseles skaistums, nevis sievietes izskats. Ar skaistumu nedzīvojam, bet ja mīl, tad pārējais ir tikai sīkums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu