Kas ir tikumigs virietis?

veči prasa no sievietem lai ir i tikumigas saimnieciskas smukas,bet vai pasi ir tikumigi?cik daudz te visadi preceti pļerzaki kārtigam sievietem visadas netikumibas piedava?vai kauns ir?

Epifanija  Godīgs vīrietis parasti ir sieviešu izmantots, nezinu kāpēc tas tā notiek bet ļoti ātri pamanot ka godīgs sievietes sarosās un tad ne atkauties kā harpijas līdz tas nespējot atteikt un vēl pie labas audzināšanas sākās visu vēlmju piepildīšana un tad ir jābēg vai arī jākļūst skarbam un jāpasaka nē.. manuprāt tikumiska vīrietis ne ar ko neatšķiras no tikumiskās sievietes tie paši nosacījumi

av2  kas vienai tikumiigs, tas otrai kretiins. Muusu sievies negrib saprast, ka vinnas dabuu taadu, kaadu ir pelniijussas, tas viss.

ingryda  Tikumigi neinterese.

Inteligeni, uzdzivotaji, un pasaules celotaji. Stiprie, drosmigie un laimigie.

Lai mes viens otru varam papildinat, lai ir drosi un interesanti. Lai esam stipra vieniba kas labi saskan.

Amen.

mikse  Tikumīgs vīrietis ir tāds pats kā tikumīga sieviete pēc savas vērtību skalas. Un noteikti nepiedāvās nevienai sievietei neko izvirtīgu. Par cik gudrība arī tiek ietverta tikumībā, Tikumīgs vīrietis ātri atšķirs netikumīgu sievieti no Tikumīgs un ne saistīsies ar netikumīgu. Diemžēl varianti neizslēdz tikt pavestam no netikumīgas dēļ tikumīgiem raksturīgās lēnprātības.

vilks28  Tikumīgs vīriets ir slims vīrietis, vai miris.

Piparkuka  Tas pats- kārtīgs, godīgs, uzticīgs un uzticams.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu